poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re:

Jest nas mnóstwo.Ale ICH jest więcej,niestety.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re:

Dobrze by było:)

Re:

Nie zamierzam się licytować.Napisałam,co myślę i tyle.Pozdrawiam.

Re:

wie ktoś może ile kosztuje jedna kWh z sieci trójfazowej???

Re:

Istnieją różne typy mężczyzn i kobiet, w zależności od tego czego poszukują u płci przeciwnej, jakie cechy charakteru ich pociągają oraz jaką uwagę zwracają na określone cechy urody, bo przecież każdy jest piękny, tylko w zależności pod jakim względem i jakich cech poszukują w nas nasi partnerzy.

Re:

A ja nie. W tych czasach trudno o porządną dziewczynę. Nie koniecznie ładną jak to wszyscy mają pierwsze na uwadze. Żeby była uczciwa. Żebym mógł się przy niej rozwijać intelektualnie. Żeby pomagała mi i rodzinie i z każdym dobrze żyła. A nie w **** robiła.

Re:

No faktycznie, Tobie ten kalkulator się nie przyda, skoro nie wpadłeś na to, że można podstawić dane i uzyskać wynik...

Stawka 1kWh w taryfie G11 to: 0,5727 brutto

Pozdr.

< wieczne im odpoczywanie >

Re:

GDYBY NIE WIES -----CIENKO BYS WYGLADAL .

Re:

a na wycieczkę się piszę! kocham wieś i cenie bardzo ludzi którzy tam mieszkają . Pozdrawiam wszytkich mieszkanców wśi

Re:

przestan smucic, piszesz o oczekiwaniach kogos pograzajac tym samym siebie, bo tak naprawde dziala to wlasnie w druga strone. Jak widac to twoich oczekiwan nikt nie spelnia, jestes golas a chcialabys krola!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org