Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dżihad. |
Przy dworcu PKS jest mlekomat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dżihad. |
widac ze jest super "".internetdsl.tpnet.pl""
|
|
a teraz jak to jest z fotoradarami
|
|
WITAM, NO OSTATNIO WYBRALEM SIE DO SAHARY I UWAZAM ZE JEST TO DOBRE SOLARIUM ALE WSZYSTKO DLATEGO ZE ZMIENIŁ SIE WŁASCICIEL POPRZEDNIA WŁAŚCICIELKA PANI SYLWIA WG MNIE BARDZO SIE PANOSIŁA I CZASAMI WZROKIEM ZABIJAŁA JAK SPOJRZAŁA NA KLIENTA..I DLATEGO POLEGŁA..... W TYM BIZNESIE ALE TO JEST MOJA OPINIA A JAKIE SĄ WASZE
|
|
workowac , puszkowac litewski prad to jest mysl i praca dla setek bezrobotnych z lomzy na tym zarobia gminy i miasta przez ktorych tereny beda szly kable a i moze z 3 inz. ;);)
|
|
laska z lomzy leciala wg fotoradaru grubo ponad 100 km/h z przyczepka polonezem 25 letnim sprawa znana i wyjasniona podwojne odbicie wiec lepiej nie wierzyc tym zdjeciom bezkrytycznie
|
|
:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Supcio
|
|
idz poje.bancu
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Internet z play jest bardzo dobry. Ja mam od dawna i jestem zadowolona. Polecam każdemu.
|
|
2004 precz z pedałami 2011 precz z pedałami
|
|
w takim razie powinni wszystkich wyrzucic a nie trzech.. polskie prawo i skurwysynstwo w szkolnych radach i dyrekcjach jest
|
|
Ale wy tępi jesteście. Ktoś odkopuje dla rozrywki stare już dawno nie aktualne tematy a wy nawet nie umiecie na date spojrzeć. I na co te komentarze jak przez tyle lat żaden klub nie powstał?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w kupie sila ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
''ktoś-coś '' co się tak produkujesz ? Zostaw swoje genialne poglądy dla siebie. Widzę człowieku, że wcale nie masz pojęcia co się tam działo:) takie osoby jak Ty żyją sensacją i starają się sprawiać wrażenie kogoś ważnego... Niestety drogi użytkowniku nie zabłysnąłeś..... Przykro mi. Przy następnym takim wydarzeniu na pewno będziesz miał najlepsze informacje... NIE ZAŚMIECAJ TEGO FORUM TAKIMI GŁUPOTAMI A CAŁA NASZA SPOŁECZNOŚĆ BĘDZIE CI WDZIĘCZNA..
|
|
a ja chce zeby zostal zaproszony RAFI DEGUSTATOR z PDG KARTEL razem z Kobra
|
|
no wlasnie kurde wszystko bialystok
|