wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dżihad.

Przy dworcu PKS jest mlekomat.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dżihad.

widac ze jest super "".internetdsl.tpnet.pl""

a teraz jak to jest z fotoradarami

WITAM,
NO OSTATNIO WYBRALEM SIE DO SAHARY I UWAZAM ZE JEST TO DOBRE SOLARIUM ALE WSZYSTKO DLATEGO ZE ZMIENIŁ SIE WŁASCICIEL
POPRZEDNIA WŁAŚCICIELKA PANI SYLWIA WG MNIE BARDZO SIE PANOSIŁA I CZASAMI WZROKIEM ZABIJAŁA JAK SPOJRZAŁA NA KLIENTA..I DLATEGO POLEGŁA..... W TYM BIZNESIE
ALE TO JEST MOJA OPINIA A JAKIE SĄ WASZE

workowac , puszkowac litewski prad to jest mysl i praca dla setek bezrobotnych z lomzy na tym zarobia gminy i miasta przez ktorych tereny beda szly kable a i moze z 3 inz. ;);)

laska z lomzy leciala wg fotoradaru grubo ponad 100 km/h z przyczepka polonezem 25 letnim sprawa znana i wyjasniona podwojne odbicie wiec lepiej nie wierzyc tym zdjeciom bezkrytycznie

:)

Treść jest ukryta

Supcio

idz poje.bancu

Treść jest ukryta

Internet z play jest bardzo dobry. Ja mam od dawna i jestem zadowolona. Polecam każdemu.

2004 precz z pedałami
2011 precz z pedałami

w takim razie powinni wszystkich wyrzucic a nie trzech.. polskie prawo i skurwysynstwo w szkolnych radach i dyrekcjach jest

Ale wy tępi jesteście. Ktoś odkopuje dla rozrywki stare już dawno nie aktualne tematy a wy nawet nie umiecie na date spojrzeć. I na co te komentarze jak przez tyle lat żaden klub nie powstał?

Treść jest ukryta

w kupie sila ;)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

''ktoś-coś '' co się tak produkujesz ? Zostaw swoje genialne poglądy dla siebie. Widzę człowieku, że wcale nie masz pojęcia co się tam działo:) takie osoby jak Ty żyją sensacją i starają się sprawiać wrażenie kogoś ważnego... Niestety drogi użytkowniku nie zabłysnąłeś..... Przykro mi. Przy następnym takim wydarzeniu na pewno będziesz miał najlepsze informacje...
NIE ZAŚMIECAJ TEGO FORUM TAKIMI GŁUPOTAMI A CAŁA NASZA SPOŁECZNOŚĆ BĘDZIE CI WDZIĘCZNA..

a ja chce zeby zostal zaproszony RAFI DEGUSTATOR z PDG KARTEL razem z Kobra

no wlasnie kurde wszystko bialystok

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
MPGKiM ZB w Łomży ogłasza przetarg nieograniczony w formie konkursu ofert na najem lokali użytkowych w Miejskiej Hali Targowej: pawilon nr 1 o powierzchni 22,20 m2, pawilon nr 3 o pow. 16,50 m2. Więcej informacji na stronie internetowej pod adresami - https://bip-lomza.pl/mpgkim/5749
tel.
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
różne
Kawaler 164/38 lat, pracujący z własnym mieszkaniem, chce poznać kobietę w stosownym wieku celem założenia rodziny. Jesteś samotna, zadzwoń!
tel. 602530240
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org