Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obłędny ten watykańczyk |
Czy w Łomży jest ktoś kto rysuje karykatury
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obłędny ten watykańczyk |
Gdzie w łomży można iść na piwo w plener?tylko tak żeby było zdaleka od jezdni i trudno dostępna dla PANÓW POLICJANTÓW. x] teraz na siłe chcą wszędzie ulice wjeb***ć a cichych spokojnych miejsc na piwo nie ma... chyba
|
|
te koła się nie kręcą
|
|
jest tego w pizd....u http://www.kmdelikatesy.pl/node/27831
|
|
|
|
Witam. Jak dobrze zrozumiałam , to że mieszkanie jest Twoje a rodzice są u Ciebie na dożywociu jeśli tak to odpowiedź brzmi tak : Po śmierci rodziców, to te pomieszczenie ktore rodzice zajmowali , to przechodzi automatycznie na Ciebie ,brat niema nic do tego.Także całe mieszkanie jest wtedy Twoje. Pozdrawiam
|
|
Autor: Pracuś (---.adsl.inetia.pl) Data: 15-03-11 15:29 powiem tak że efekt pracy pokaże pod koniec tygodnia ale jak zrobiłem maszynkę nie zdradzę :D Piaskować nie będę bo aluminium nie radzę,ziarenka wbijają się w felgę i robią dość duże wżery piaskowanie nadaje się do twardszych metali lecz aluminium sie szkielkuje. Na razie tylko będę polerował zobaczymy jak będzie się kręciło to z czasem kupie TIG+a do spawania aluminium
|
|
Edwarda Gierka i Człowieka-Orkiestrę
|
|
Wow, nie spodziewałam się aż takiego odezwu z waszej strony :) To naprawde miłe :) Ale Mettalice i Lennona mogliście sobie darować - oni rzadko bywają w Polsce, prawie wcale to co mowić o naszej małej mieścinie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |