wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
obłędny ten watykańczyk

Czy w Łomży jest ktoś kto rysuje karykatury

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: obłędny ten watykańczyk

Gdzie w łomży można iść na piwo w plener?tylko tak żeby było zdaleka od jezdni i trudno dostępna dla PANÓW POLICJANTÓW. x] teraz na siłe chcą wszędzie ulice wjeb***ć a cichych spokojnych miejsc na piwo nie ma... chyba

te koła się nie kręcą

jest tego w pizd....u http://www.kmdelikatesy.pl/node/27831

Witam. Jak dobrze zrozumiałam , to że mieszkanie jest Twoje a rodzice są u Ciebie na dożywociu jeśli tak to odpowiedź brzmi tak :

Po śmierci rodziców, to te pomieszczenie ktore rodzice zajmowali , to przechodzi automatycznie na Ciebie ,brat niema nic do tego.Także całe mieszkanie jest wtedy Twoje. Pozdrawiam

Autor: Pracuś (---.adsl.inetia.pl)
Data: 15-03-11 15:29

powiem tak że efekt pracy pokaże pod koniec tygodnia ale jak zrobiłem maszynkę nie zdradzę :D Piaskować nie będę bo aluminium nie radzę,ziarenka wbijają się w felgę i robią dość duże wżery piaskowanie nadaje się do twardszych metali lecz aluminium sie szkielkuje. Na razie tylko będę polerował zobaczymy jak będzie się kręciło to z czasem kupie TIG+a do spawania aluminium

Edwarda Gierka i Człowieka-Orkiestrę

Wow, nie spodziewałam się aż takiego odezwu z waszej strony :) To naprawde miłe :) Ale Mettalice i Lennona mogliście sobie darować - oni rzadko bywają w Polsce, prawie wcale to co mowić o naszej małej mieścinie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org