wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dwugłos w sprawie uchodżców

hehehe steskniony zyciem kawalerskim? a z obraczka lepiej sie pożegnaj.. w poniedzialek pewnie pojdzie do przetopu bo watpie ze znajdzie sie uczciwy i odda ... no niestety takie zycie ;/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dwugłos w sprawie uchodżców

ta sama spadla to jaki romziar kupujesz? Zapytaj zony moze pamieta, w ktorym ijescu tancowaliscie i sie znajdzie...chyba, ze strugales kawalera i byles bez niej...

zamiast rzucac bluzgami na forum to zadzwon do spoldzielni i sie upomnij o odsniezanie. Co oni maja latac co 2 dni z lopatami? Jk chlpoaki chca pokopac to niech sie zbiora w tylu co bedzie kopalo zmiotki w lapska i do roboty. kopac beda nogami wiec zmeczone raczki nie beda wam potzrebne

gdzie kupię w Łomży bursztyn do nalewki???

A ja poszukuje tej czarnulki co codziennie kolo 9:30 wsiada do autobusu w malym plocku i pomyka do lomzy.zna ktos?wolna? W jamie nie bylem w ostatki niestety.pozdrawiam z zimnego malborka.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

taniej okleic specjalna folia oczywiscie nie w lomzy - mniejszy koszt i efekt ciekawszy !

Widać, że hormony aż Ci uszami buchają :)

Skąd tyle jadu w Tobie, dziewczynko?

damage 2010, the mechanic, - filmy akcji

SLK

I o to chodzi magazyny się oczyszczą pod nowy towar i to za dobrą cenę przecież takie akcje powtarzają się co kilka lat, Bo na mniejszą skalę co roku.

paplik proste „zasady” w życiu ma:

nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...

Skoro można się logować przez facebook'a, to nie powinno być problemu...(przynajmniej dla posiadaczy takowego)

Czy ktoś wie czy jutro bedzie można też dokumentacje odebrać?

Ale kanapeczki pycha mmmmm :)

Poszukaj na allegro. Nie wiem, czy w Łomży czy w okolicach ktoś się tym zajmuje, ale sam chciałem kiedyś założyć takową elektrownię. Oprócz tego, że na allegro znalazłem w dobrej cenie taką elektrownię to i jeszcze firma służyła fachowym doradztwem z zakresu prawa budowlnego (tj. jak nie wejść w papierologię tylko zrobić to legalnie, acz umiejętnie:) no i oczywiście montażem.

Dzięki :) dużo już szukałem na allegro a i jak również w całym necie.
Mam nawet stronkę jak to zrobić samemu od podstaw.Jeśli Cię to interesuje to odezwij się na e-mail a prześlę Ci link do tej strony.Pozdrawiam
biesspieczny@gmail.com

Ciekawość to I stopień do piekła Omanio :):):):):)

Ale wyszeptam Ci to do uszka :):):):):):)

Treść jest ukryta

ktoś-coś to teraz jesteś maruda ... ? :))

Padło tu kilka pomysłów żeby w złoto inwestowac..więc ja np mam parę złotych cacek i jak chciałabym sprzedać to nie policzyli by za to jak za tzw złom...?

Pewnie już słyszeliście że ma być zlikwidowany alkohol na stacjach paliw i nie będzie tego produktu na stacjach stadionach itd. co myślicie na ten temat ? moim zdaniem prawidłowo robią bo po 22 największą hołota i ludzie którzy nie potrafią pić właśnie chodzą kupują alkohol na stacjach paliw i do rana chodzą pijani po ulicach ,a wasze zdanie ?

maruda skoro ciekawosc to pierwszy stopien do piekła a jak lubie ciepłe kraje wiec zdradz nam to i owo:)

martusiu :)

Zapytaj mojej forumowej żony :):)

wy kobiety najlepiej się dogadujecie pomiędzy sobą :):):)

a widzialas ile tam ludu w dniu dostawy? a bylma tam 2 razy i dziekuje baby sie dra, chlopy wyzywaja, bija sie o te szmaty. nikt ci nie chce miejsca ustapic nawet cie nie przepuszcza jak powiesz przepraszam. Nie zdazysz wejsc do srodka, a juz koszy nie ma tak sie tam wszyscy rzucaja. Watpie zeby ten sklep szybko poszedl w zapomniane nie przy takiej ilosci ludu. Ale fakt rzeczy drgie jak na ciuchman, za 35zl to mozna kupic nowa bluzeczke na rynku, a za 20zl to jest swietna nowa apaszke. Jednak klient jest to jest i zysk.

czasem jak jestem w polo to rzeczywiście widzę że tam sporo ludzi się kręci...jakby tam nie wiadomo co dawali :D ja sama mam tych szmat tyle że chętnie założyłabym taki sklepik, oczywiście nie z takimi gigantycznymi cenami ;)

może się ktoś orientuje,gdzie w Łomży kupię wycieraczkę tylną do peugeota 206?? za odp z góry dziękuje

rudy błazen z druhem

http://www.wykop.pl/link/650817/fazap-obywatelski-ruch-oporu/

ostatnio na legionów zjarało się 3letnie punto.Wszystko zależy od szczęścia nie ma reguły.Samochód dobry na gwarancji a później to rosyjska ruletka he he

rudy błazen z druhem

I wszystko jasne hahahah :)

w kazdym sklepie z auto czesciami ,jak nie ma dzis ,to bedzie na jutro

Myślą barany że jak napisali w gazecie że słuchają Kazika muzyki to im odpuści :):):):):)

Pójdą pierdzieć w pasiaki jak nic , rasistowskie pomioty !!!!!!!!!!!!!!!!

albo walnij z barana w ścianę, bo to już ostatki twej kobiecości i zobacz przed lustrem czy Ci wąsy nie zaczęły rosnąć

moze to Ci pomoże

http://playa.pl/dodatki-zobacz/content,151,kind,6,t,kody-do-gothic-3-zmierzch-bogow,page,2

powiedzmy to pytanie "1. Chętnie czytam czasopisma techniczne" odpowiesz "nie" a wg ich klucza powinieneś odpowiedzieć "tak" i już zapewne nie zdasz

No coz nie ma dlugo zadnej opowiedzi wiec chyba temat uwazam za zamkniety. Pozdrawiam

Gdzie w Łomży kleją zderzaki dobrze i tanio to robią.

http://www.youtube.com/watch?v=VU7V9Ebk0eg

Musisz wziąć dwóch majstrów; jednego taniego a drugiego dobrego... A znasz powiedzenie że tanie mięso to psy ciągają???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org