Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dwugłos w sprawie uchodżców |
hehehe steskniony zyciem kawalerskim? a z obraczka lepiej sie pożegnaj.. w poniedzialek pewnie pojdzie do przetopu bo watpie ze znajdzie sie uczciwy i odda ... no niestety takie zycie ;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dwugłos w sprawie uchodżców |
ta sama spadla to jaki romziar kupujesz? Zapytaj zony moze pamieta, w ktorym ijescu tancowaliscie i sie znajdzie...chyba, ze strugales kawalera i byles bez niej...
|
|
zamiast rzucac bluzgami na forum to zadzwon do spoldzielni i sie upomnij o odsniezanie. Co oni maja latac co 2 dni z lopatami? Jk chlpoaki chca pokopac to niech sie zbiora w tylu co bedzie kopalo zmiotki w lapska i do roboty. kopac beda nogami wiec zmeczone raczki nie beda wam potzrebne
|
|
gdzie kupię w Łomży bursztyn do nalewki???
|
|
A ja poszukuje tej czarnulki co codziennie kolo 9:30 wsiada do autobusu w malym plocku i pomyka do lomzy.zna ktos?wolna? W jamie nie bylem w ostatki niestety.pozdrawiam z zimnego malborka. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
taniej okleic specjalna folia oczywiscie nie w lomzy - mniejszy koszt i efekt ciekawszy !
|
|
Widać, że hormony aż Ci uszami buchają :) Skąd tyle jadu w Tobie, dziewczynko?
|
|
damage 2010, the mechanic, - filmy akcji
|
|
SLK
|
|
I o to chodzi magazyny się oczyszczą pod nowy towar i to za dobrą cenę przecież takie akcje powtarzają się co kilka lat, Bo na mniejszą skalę co roku. paplik proste „zasady” w życiu ma: nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...
|
|
Skoro można się logować przez facebook'a, to nie powinno być problemu...(przynajmniej dla posiadaczy takowego)
|
|
Czy ktoś wie czy jutro bedzie można też dokumentacje odebrać?
|
|
Ale kanapeczki pycha mmmmm :)
|
|
Poszukaj na allegro. Nie wiem, czy w Łomży czy w okolicach ktoś się tym zajmuje, ale sam chciałem kiedyś założyć takową elektrownię. Oprócz tego, że na allegro znalazłem w dobrej cenie taką elektrownię to i jeszcze firma służyła fachowym doradztwem z zakresu prawa budowlnego (tj. jak nie wejść w papierologię tylko zrobić to legalnie, acz umiejętnie:) no i oczywiście montażem.
|
|
Dzięki :) dużo już szukałem na allegro a i jak również w całym necie. Mam nawet stronkę jak to zrobić samemu od podstaw.Jeśli Cię to interesuje to odezwij się na e-mail a prześlę Ci link do tej strony.Pozdrawiam biesspieczny@gmail.com
|
|
Ciekawość to I stopień do piekła Omanio :):):):):) Ale wyszeptam Ci to do uszka :):):):):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ktoś-coś to teraz jesteś maruda ... ? :)) Padło tu kilka pomysłów żeby w złoto inwestowac..więc ja np mam parę złotych cacek i jak chciałabym sprzedać to nie policzyli by za to jak za tzw złom...?
|
|
Pewnie już słyszeliście że ma być zlikwidowany alkohol na stacjach paliw i nie będzie tego produktu na stacjach stadionach itd. co myślicie na ten temat ? moim zdaniem prawidłowo robią bo po 22 największą hołota i ludzie którzy nie potrafią pić właśnie chodzą kupują alkohol na stacjach paliw i do rana chodzą pijani po ulicach ,a wasze zdanie ?
|
|
maruda skoro ciekawosc to pierwszy stopien do piekła a jak lubie ciepłe kraje wiec zdradz nam to i owo:)
|
|
martusiu :) Zapytaj mojej forumowej żony :):) wy kobiety najlepiej się dogadujecie pomiędzy sobą :):):)
|
|
a widzialas ile tam ludu w dniu dostawy? a bylma tam 2 razy i dziekuje baby sie dra, chlopy wyzywaja, bija sie o te szmaty. nikt ci nie chce miejsca ustapic nawet cie nie przepuszcza jak powiesz przepraszam. Nie zdazysz wejsc do srodka, a juz koszy nie ma tak sie tam wszyscy rzucaja. Watpie zeby ten sklep szybko poszedl w zapomniane nie przy takiej ilosci ludu. Ale fakt rzeczy drgie jak na ciuchman, za 35zl to mozna kupic nowa bluzeczke na rynku, a za 20zl to jest swietna nowa apaszke. Jednak klient jest to jest i zysk.
|
|
czasem jak jestem w polo to rzeczywiście widzę że tam sporo ludzi się kręci...jakby tam nie wiadomo co dawali :D ja sama mam tych szmat tyle że chętnie założyłabym taki sklepik, oczywiście nie z takimi gigantycznymi cenami ;)
|
|
może się ktoś orientuje,gdzie w Łomży kupię wycieraczkę tylną do peugeota 206?? za odp z góry dziękuje rudy błazen z druhem
|
|
http://www.wykop.pl/link/650817/fazap-obywatelski-ruch-oporu/
|
|
ostatnio na legionów zjarało się 3letnie punto.Wszystko zależy od szczęścia nie ma reguły.Samochód dobry na gwarancji a później to rosyjska ruletka he he rudy błazen z druhem
|
|
I wszystko jasne hahahah :)
|
|
w kazdym sklepie z auto czesciami ,jak nie ma dzis ,to bedzie na jutro
|
|
Myślą barany że jak napisali w gazecie że słuchają Kazika muzyki to im odpuści :):):):):) Pójdą pierdzieć w pasiaki jak nic , rasistowskie pomioty !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
albo walnij z barana w ścianę, bo to już ostatki twej kobiecości i zobacz przed lustrem czy Ci wąsy nie zaczęły rosnąć
|
|
moze to Ci pomoże http://playa.pl/dodatki-zobacz/content,151,kind,6,t,kody-do-gothic-3-zmierzch-bogow,page,2
|
|
powiedzmy to pytanie "1. Chętnie czytam czasopisma techniczne" odpowiesz "nie" a wg ich klucza powinieneś odpowiedzieć "tak" i już zapewne nie zdasz
|
|
No coz nie ma dlugo zadnej opowiedzi wiec chyba temat uwazam za zamkniety. Pozdrawiam
|
|
Gdzie w Łomży kleją zderzaki dobrze i tanio to robią.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=VU7V9Ebk0eg
|
|
Musisz wziąć dwóch majstrów; jednego taniego a drugiego dobrego... A znasz powiedzenie że tanie mięso to psy ciągają???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |