Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
2 ŚREDNIE KRAJOWE DLA NAUCZYCIELI !!!!! |
Zgoda, ale czy to muszą być akurat realizowane głupie i drogie pomysły magistrackich pajaców? Czy tylko tyle jest w Łomży do zrobienia? ... & vice versa!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 2 ŚREDNIE KRAJOWE DLA NAUCZYCIELI !!!!! |
Widzę tutaj dużo reklamy sklepów komputerowych ja z swojego doświadczenia wiem że napewno nie polecił bym simmtechu bo części w komputerze w środku a części na fakturze bardzo się różniły nie mam do nich od tej pory zaufania bo to był jawny przekręt. Jednym z sklepów które mogę polecic to komputery-serwis. Oraz moge polecic sklep ekspert który tez jest godny polecenia.
|
|
maartus najwyraźniej nigdy sama nie placiłaś rachunków, skoro ci wszystko jedno za kogo płacisz... A Misiek możesz sobie pogadać...
|
|
Wracając do mojej ostatniej wypowiedzi: oczywiście nie miałem na myśli Ciebie, Łukaszku ;) Ty jeno tak dla draki :) Ale wszyscy inni to... Pozdrawiam
|
|
Do kogo zgłaszać się z pomocą materialną ( ubranka i zabawki dla dla dzieci). Pozdrowienia.
|
|
Poco się denerwować ? Najlepsze rozwiązanie : zmienić operatora unas jest dużo tego .Mnie też kiedyś wkurzała TP to zmieniłem sobie na szeptela i jakoś nie pierdze w stołek im ... ale pamietam jak unich umowe rewałem to chyba z 3 razy dźwonili i się pytali czy napewno chce opuścić ich hehe i hamsko się zapytał do jakiego operatora przechodze ... *#)@ a co go kur*** *&)@ i od tantej pory nic nie mam z złodziejami z TP.
|
|
Czemu wszyscy gadają na Simmtech sam tam robie zakupy od 3 lat i wszystko jest ok, ceny bezkonkurencyjne w Łomży ostatnio kupiłem monitor lcd taniej o 220 pln niż w innych sklepach, a gwarancje i tak są realizowane w autoryzowanych punktach serwisowych, to czemu mam przepłacać skoro i tak wszyscy zaopatrują się u jednych dostawców sprzętu...
|
|
Mam nadzieje ze to sie wiecej nie powtórzy!myślałam za telefon mi sie zjebał i podobnie jak kom makmarca troche przecierpiał ;P !Ale tak czy siak przeciez IDEA is the best :)
|
|
Panie Macku Pan to chyba reprezentuje autorów pomysłu. Prosze sie nie powoływac na jakies tam miasta tylko popytać profesjonalistów nie tych co z urzedu są tą inwestycja zainteresowani.
|
|
a tak ogolnie to nie problem w samym rondzie tylko problem w tym ze jedno blisko drugiego , ich bliska odleglosc bedzie powodowac korki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |