niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
2 ŚREDNIE KRAJOWE DLA NAUCZYCIELI !!!!!

Zgoda, ale czy to muszą być akurat realizowane głupie i drogie pomysły magistrackich pajaców? Czy tylko tyle jest w Łomży do zrobienia?

... & vice versa!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 2 ŚREDNIE KRAJOWE DLA NAUCZYCIELI !!!!!

Widzę tutaj dużo reklamy sklepów komputerowych ja z swojego doświadczenia wiem że napewno nie polecił bym simmtechu bo części w komputerze w środku a części na fakturze bardzo się różniły nie mam do nich od tej pory zaufania bo to był jawny przekręt. Jednym z sklepów które mogę polecic to komputery-serwis. Oraz moge polecic sklep ekspert który tez jest godny polecenia.

maartus najwyraźniej nigdy sama nie placiłaś rachunków, skoro ci wszystko jedno za kogo płacisz...

A Misiek możesz sobie pogadać...

Wracając do mojej ostatniej wypowiedzi:

oczywiście nie miałem na myśli Ciebie, Łukaszku ;)

Ty jeno tak dla draki :)

Ale wszyscy inni to...

Pozdrawiam

Do kogo zgłaszać się z pomocą materialną ( ubranka i zabawki dla dla dzieci).

Pozdrowienia.

Poco się denerwować ? Najlepsze rozwiązanie : zmienić operatora unas jest dużo tego .Mnie też kiedyś wkurzała TP to zmieniłem sobie na szeptela i jakoś nie pierdze w stołek im ... ale pamietam jak unich umowe rewałem to chyba z 3 razy dźwonili i się pytali czy napewno chce opuścić ich hehe i hamsko się zapytał do jakiego operatora przechodze ... *#)@ a co go kur*** *&)@ i od tantej pory nic nie mam z złodziejami z TP.

Czemu wszyscy gadają na Simmtech sam tam robie zakupy od 3 lat i wszystko jest ok, ceny bezkonkurencyjne w Łomży ostatnio kupiłem monitor lcd taniej o 220 pln niż w innych sklepach, a gwarancje i tak są realizowane w autoryzowanych punktach serwisowych, to czemu mam przepłacać skoro i tak wszyscy zaopatrują się u jednych dostawców sprzętu...

Mam nadzieje ze to sie wiecej nie powtórzy!myślałam za telefon mi sie zjebał i podobnie jak kom makmarca troche przecierpiał ;P !Ale tak czy siak przeciez IDEA is the best :)

Panie Macku Pan to chyba reprezentuje autorów pomysłu. Prosze sie nie powoływac na jakies tam miasta tylko popytać profesjonalistów nie tych co z urzedu są tą inwestycja zainteresowani.

a tak ogolnie to nie problem w samym rondzie tylko problem w tym ze jedno blisko drugiego , ich bliska odleglosc bedzie powodowac korki.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org