poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dzięuję polskiej druzynie za wspaniała grę.

Ten gościu jest na pewno z prusa 8?? Trzeba zmontować jakąś zagłuszarke albo niech ktoś się poświęci dla dobra ogółu, rozwali mu tą antenę i udzieli mu nią analnej reprymendy :]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dzięuję polskiej druzynie za wspaniała grę.

zastanawiam się nad kupnej owego auta precyzyjniej E90 w dieselu(sedan). czy to dobry wybór? jak uważacie?
bardzo proszę was o opinie o tym samochodzie

Prusa 8

Pozdrawiam.

Straz miejska czy jak ktos napisal wczesniej wiejska zajmuje sie wylacznie i tylko wypisywaniem mandatow .... pamietam sytuacje gdy byl zepsuty parkometr na odnowionej uliczce przy klubie Amnestia i biurze maklerskim bos (sorry wyleciala mi nazwa ulicy) idac do niego nie wiedzialem o owej usterce w polowie drogi spotkalem straznikow ktorzy juz wypisywali mandaty ludziom za brak oplaty gdy doszedlem i sie okazalo ze parkometr nie funkcjonyuje zawrocilem do samochodu straznicy byli juz prawie przy moim samochodzie w tym ze pani juz stala sprawdzala moj czy jest karteczka za szyba a jej kolega skrupulatnie wypisawal mandat 2 samochody dalej ... na info ze parkometr nie dziala odpowiedz byla taka ze to nie ich sprawa a mandat musza wypisywac ........ PARNOJA a co do mundurowki to trzeba zniesc za wszelka cene lub zrownac wiek emerytalny nastepny przyklad jesli chodzi o Policje sam bylem swiadkiem jak Policjant z drogowki na rozluznionej rozmowie przy wypisywaniu mandatu zapytany dlaczego nie wypisze 50 zl ( minimum) tylko 100zl odpowiedzial nam tak : "bo krocej sie pisze.." ... po zatym analfabeciu kroluja w sluzbach policji bo wielu ma problemy z poprawnym wypisaniem kwoty slownie na bloczku hehehe PARANOJA... a co do Faziiego ktorego tak bola prywaciaze .. to obejzyj sie do okola i pacnij sie glowe i otrzezwiej ..... dzis polska i polskie miasta to same prywatne biznesy ktore daja zatrudnienie ludziom napedzaja gospodarke wpąpowuja kase w obieg .... sam pracuje u prywaciaza mam wyksztalcenie wyzsze tytul Inż. zdobyty w WSA w łomzy i tytul mgr. zdibyty na politechnice bialostockiem w firmie jestem technologiem i mam godziwa stawke plus co miesiac dodatek za dobre obroty... w naszym biurze pracuje 5 ludzi i wszyscy maja wyksztalcenie wyzsze (roznica polega tylko na tytule) wszyscy mamy ambicje i pracuje na firme bo daje nam kase i to godziwa... na hali produkcyjnej fakt pracuja rozni ludzie ktorym roznie sie w zyciu wiodlo ale nauczyli sie fachu i potrafia po opracowanym przez nas zleceniu zrobic to co trzeba i to porzadnie ALE MAJA FACH wyuczony ..mieli ambicje by sie czegos nauczyc..... i tak jak mowisz nawet murarz na budowie ma FACH ktory stawia go wyzej od CIebie bo ty to pewnie bez instrukcji to zarowki nie wkrecisz.... BRAK AMBICJI to wlasnie praca w policji w strazy miejskiej.... bo co to za abicja siedziec w radiowozie i wypisywac mandaty lub chodzi po chodnikach i sie ludzi czepiac..... ambitnego policjanta to bym nazwal gdyby poszedl do przelozonego i powiedzial " panie komendancie prosze o przydzielenie mi tego a tego sektora na patrol bo ta dzielnice znam wiem ze tamjest zle takie a takie sily tam sa potrzebne itd itd," ... a nie czlowiek dzwoni ze corke jaki ch....j napadl na klatce a oni tylko ze zgloszenie przyjete i nawet dupy nie rusza ...... to polija jest !!!??? Poilicja i straz miejska to DOM EMERYTOW I RENCISTOW !!! i tyle w temacie ..i jeszcze jedno u "prywaciazy" jak nie umiesz nic lub sie nie rozwijasz nie przykladasz do roboty to cie wypi... na zbity pysk bo sie liczy sumiennosc i dokladnosc a nie olewactwo i lenistwo a nie jak w przyslowiu "czy sie stoi czy sie lezy to 1000zl sie nalezy" a w sluzbach jestes tatusiem czy znajomkiem kogos tam posadke dostajesz i tyle.....

qawqaz...wiem cos na ten temat i powiem ci ze okolo 80% skazanych chce isc do pracy lecz spoleczenstwo na wolnosci ma problemy z jej znalezieniem to o czym tu mowic...Jezeli juz ZK.znajdze kogos kto wezmie kilku wiezniow do roboty to wtedy za 8-10 godz pracy otrzymuja oni ok.150-200zl na tzw.wypiske na mies.Jakis tam procent ok 50zl na mies jest odkladanych na tzw.kase na wyjscie.
Nie powiem abym mial jakies doswiadczenie ale mam wielu kolegow co zwiedzili i te strone zycia.Wiezniowie chca pracowac tylko ze tej pracy nie ma.Sa wyjatki pajacy co gnija pod cela i wala w jajco ale to 20%.Pozatym skazani na wieloletnie wiezienie sa brani pod uwage po odbyciu ok 2/3 kary zanim ktos zaoferuje im robote.Obozy pracy w polsce skonczyly sie wraz z komuna.

3.400 za m2 tyle ja placielem w nowym budownictwie na południu

Medal mu dać propaguje miasto silny nadajnik o to chodzi

Pozdrawiam.

Zadzwiająca jest ilość psujących sie razy tej telewizji.. .. ciągle coś jest nietak.. niebyło tyg. żeby tv ist działało dobrze.. zawsze albo niema zapowiedzi sap. albo coś z kanałami.. serwis niedostepny .. bądź brak głosu.. -- czy są jacyś kompetentni ludzie co w końcu coś zrobią z tą tv.

amoże IST - specjalnie to robi... tylko dlaczego??

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

No tak, trochę się zapędziłem. S8 będzie po wybudowaniu obwodnicy, na razie to DK-8.

...ale czy to powód do "zrywania boków"?

Ważne, że Mee zrozumiał/a i trafi bez problemów.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org