Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzięuję polskiej druzynie za wspaniała grę. |
Ten gościu jest na pewno z prusa 8?? Trzeba zmontować jakąś zagłuszarke albo niech ktoś się poświęci dla dobra ogółu, rozwali mu tą antenę i udzieli mu nią analnej reprymendy :]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzięuję polskiej druzynie za wspaniała grę. |
zastanawiam się nad kupnej owego auta precyzyjniej E90 w dieselu(sedan). czy to dobry wybór? jak uważacie? bardzo proszę was o opinie o tym samochodzie
|
|
Prusa 8 Pozdrawiam.
|
|
Straz miejska czy jak ktos napisal wczesniej wiejska zajmuje sie wylacznie i tylko wypisywaniem mandatow .... pamietam sytuacje gdy byl zepsuty parkometr na odnowionej uliczce przy klubie Amnestia i biurze maklerskim bos (sorry wyleciala mi nazwa ulicy) idac do niego nie wiedzialem o owej usterce w polowie drogi spotkalem straznikow ktorzy juz wypisywali mandaty ludziom za brak oplaty gdy doszedlem i sie okazalo ze parkometr nie funkcjonyuje zawrocilem do samochodu straznicy byli juz prawie przy moim samochodzie w tym ze pani juz stala sprawdzala moj czy jest karteczka za szyba a jej kolega skrupulatnie wypisawal mandat 2 samochody dalej ... na info ze parkometr nie dziala odpowiedz byla taka ze to nie ich sprawa a mandat musza wypisywac ........ PARNOJA a co do mundurowki to trzeba zniesc za wszelka cene lub zrownac wiek emerytalny nastepny przyklad jesli chodzi o Policje sam bylem swiadkiem jak Policjant z drogowki na rozluznionej rozmowie przy wypisywaniu mandatu zapytany dlaczego nie wypisze 50 zl ( minimum) tylko 100zl odpowiedzial nam tak : "bo krocej sie pisze.." ... po zatym analfabeciu kroluja w sluzbach policji bo wielu ma problemy z poprawnym wypisaniem kwoty slownie na bloczku hehehe PARANOJA... a co do Faziiego ktorego tak bola prywaciaze .. to obejzyj sie do okola i pacnij sie glowe i otrzezwiej ..... dzis polska i polskie miasta to same prywatne biznesy ktore daja zatrudnienie ludziom napedzaja gospodarke wpąpowuja kase w obieg .... sam pracuje u prywaciaza mam wyksztalcenie wyzsze tytul Inż. zdobyty w WSA w łomzy i tytul mgr. zdibyty na politechnice bialostockiem w firmie jestem technologiem i mam godziwa stawke plus co miesiac dodatek za dobre obroty... w naszym biurze pracuje 5 ludzi i wszyscy maja wyksztalcenie wyzsze (roznica polega tylko na tytule) wszyscy mamy ambicje i pracuje na firme bo daje nam kase i to godziwa... na hali produkcyjnej fakt pracuja rozni ludzie ktorym roznie sie w zyciu wiodlo ale nauczyli sie fachu i potrafia po opracowanym przez nas zleceniu zrobic to co trzeba i to porzadnie ALE MAJA FACH wyuczony ..mieli ambicje by sie czegos nauczyc..... i tak jak mowisz nawet murarz na budowie ma FACH ktory stawia go wyzej od CIebie bo ty to pewnie bez instrukcji to zarowki nie wkrecisz.... BRAK AMBICJI to wlasnie praca w policji w strazy miejskiej.... bo co to za abicja siedziec w radiowozie i wypisywac mandaty lub chodzi po chodnikach i sie ludzi czepiac..... ambitnego policjanta to bym nazwal gdyby poszedl do przelozonego i powiedzial " panie komendancie prosze o przydzielenie mi tego a tego sektora na patrol bo ta dzielnice znam wiem ze tamjest zle takie a takie sily tam sa potrzebne itd itd," ... a nie czlowiek dzwoni ze corke jaki ch....j napadl na klatce a oni tylko ze zgloszenie przyjete i nawet dupy nie rusza ...... to polija jest !!!??? Poilicja i straz miejska to DOM EMERYTOW I RENCISTOW !!! i tyle w temacie ..i jeszcze jedno u "prywaciazy" jak nie umiesz nic lub sie nie rozwijasz nie przykladasz do roboty to cie wypi... na zbity pysk bo sie liczy sumiennosc i dokladnosc a nie olewactwo i lenistwo a nie jak w przyslowiu "czy sie stoi czy sie lezy to 1000zl sie nalezy" a w sluzbach jestes tatusiem czy znajomkiem kogos tam posadke dostajesz i tyle.....
|
|
qawqaz...wiem cos na ten temat i powiem ci ze okolo 80% skazanych chce isc do pracy lecz spoleczenstwo na wolnosci ma problemy z jej znalezieniem to o czym tu mowic...Jezeli juz ZK.znajdze kogos kto wezmie kilku wiezniow do roboty to wtedy za 8-10 godz pracy otrzymuja oni ok.150-200zl na tzw.wypiske na mies.Jakis tam procent ok 50zl na mies jest odkladanych na tzw.kase na wyjscie. Nie powiem abym mial jakies doswiadczenie ale mam wielu kolegow co zwiedzili i te strone zycia.Wiezniowie chca pracowac tylko ze tej pracy nie ma.Sa wyjatki pajacy co gnija pod cela i wala w jajco ale to 20%.Pozatym skazani na wieloletnie wiezienie sa brani pod uwage po odbyciu ok 2/3 kary zanim ktos zaoferuje im robote.Obozy pracy w polsce skonczyly sie wraz z komuna.
|
|
3.400 za m2 tyle ja placielem w nowym budownictwie na południu
|
|
Medal mu dać propaguje miasto silny nadajnik o to chodzi Pozdrawiam.
|
|
Zadzwiająca jest ilość psujących sie razy tej telewizji.. .. ciągle coś jest nietak.. niebyło tyg. żeby tv ist działało dobrze.. zawsze albo niema zapowiedzi sap. albo coś z kanałami.. serwis niedostepny .. bądź brak głosu.. -- czy są jacyś kompetentni ludzie co w końcu coś zrobią z tą tv. amoże IST - specjalnie to robi... tylko dlaczego??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No tak, trochę się zapędziłem. S8 będzie po wybudowaniu obwodnicy, na razie to DK-8. ...ale czy to powód do "zrywania boków"? Ważne, że Mee zrozumiał/a i trafi bez problemów.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|