poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KOD-owe wyznanie ..

Dokładnie: chemitrails. Opylają nas jak stonkę, to podobno samoloty z bazy na Litwie (USA). My takich i tyle nie mamy. To paskudztwo rozpyla aluminium, lit i wirusy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KOD-owe wyznanie ..

mi smakowal spoko-troszke moze za malo pikantne miesa-ale to juz nie od nich zalezy

omijac vobis-potrafia sprzedac partie o ktorej wiedza ze jest uwalona i potem stresuja klienta reklamacjami-tak bylo z toshiba i modulem grafiki!!!

Tak już raz było na początku stycznia

uspokuj sie to nie jest moje prawdziwe imie , wlasciewie to ja nie istnieje hahahaha , no ale niektorzy maja wyobraznie :)

Byłem kiedyś u tego dziadka, przyszedł popatrzył, szarpnął za klamkę i powiedział że on nic tu nie zrobi, poza tym nie ma narzędzi. Znajomy ma komis samochodowy, jak mu opowiedziałem to potwierdził że staruszek jest dobry do prostych spraw, gdzie śrubokręt wystarcza.

chętnie jak tylko jakieś fundusze wykminie :)

może na bezoktanówce poszed w przeciwieństwie do tych co sie ganiają po naszym niebie ;p

z tego, co tu piszecie wynika, że internet chodzi raz lepiej raz gorzej, jak wszędzie, ja wziałem neta z IST bez modemow bez problemow,

moge:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org