Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOD-owe wyznanie .. |
Dokładnie: chemitrails. Opylają nas jak stonkę, to podobno samoloty z bazy na Litwie (USA). My takich i tyle nie mamy. To paskudztwo rozpyla aluminium, lit i wirusy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOD-owe wyznanie .. |
mi smakowal spoko-troszke moze za malo pikantne miesa-ale to juz nie od nich zalezy
|
|
omijac vobis-potrafia sprzedac partie o ktorej wiedza ze jest uwalona i potem stresuja klienta reklamacjami-tak bylo z toshiba i modulem grafiki!!!
|
|
Tak już raz było na początku stycznia
|
|
uspokuj sie to nie jest moje prawdziwe imie , wlasciewie to ja nie istnieje hahahaha , no ale niektorzy maja wyobraznie :)
|
|
Byłem kiedyś u tego dziadka, przyszedł popatrzył, szarpnął za klamkę i powiedział że on nic tu nie zrobi, poza tym nie ma narzędzi. Znajomy ma komis samochodowy, jak mu opowiedziałem to potwierdził że staruszek jest dobry do prostych spraw, gdzie śrubokręt wystarcza.
|
|
chętnie jak tylko jakieś fundusze wykminie :)
|
|
może na bezoktanówce poszed w przeciwieństwie do tych co sie ganiają po naszym niebie ;p
|
|
z tego, co tu piszecie wynika, że internet chodzi raz lepiej raz gorzej, jak wszędzie, ja wziałem neta z IST bez modemow bez problemow,
|
|
moge:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |