niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Metody Leppera w Łomży

fakt !
I czasem jeszcze irytujące twarze Gwiazd !
:))))))))))))))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Metody Leppera w Łomży

Wzrok coś nie ten tengens? ;P

Nie zmienia to faktu ze prawie wszystkie gorskie rowery, ktore kupujemy nie maja wymaganego oswietlenia. Ani swiatla bialego z przodu ani czerwonego z tylu, a odblaski tylko w pedalach...

No wreście znikneły dwie reklamy które się właczały przy każdym razie jak strone się otwierało teraz zostało piwo w deche i Edyta Górnik :)

Mialo byc chce kupic za okolo 1800 zł :)

Rzeczywiście często kierowcy nie zwracają uwagi na rowerzystów. Z własnego i nie tylko doświadczenia wiem, że pomaga odpowiednia koszulka. Najlepiej jaskrawo-pomarańczowa lub żółta. O dziwo, przy wyprzedzaniu kierowcy zachowują większą odległość. Mimo tego jazdy po ulicach unikam jak ognia.

BTW. Gdzie są sklepy rowerowe ? Muszę kupić lampki :)

markac a jak zrobić żeby mieć zakładki stron www na panelu jak u ciebie widnieje pod paskiem narzędzi nawigacji ?? bo też tak bym zrobił żeby łatwiej było :) bo ja mam narazie w tym miejscu Rozpocznij przygode ... i Aktualności a bym chciał zeby obok było wiecej stron :) aa i widze że markac masz windowska 98 albo taki dziwny FireFoxa masz ;)

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

A jeszcze prościej, po prostu kliknij prawym klawiszem myszki na stronę, którą chcesz dodać do zakładek, wybierz opcję "Dodaj tę stronę do zakładek". W oknie, które się pojawi, wybierasz folder "folder zakładek osobistych" i już.

Felix :) za 50 lat to ja będe leżał w grobowcu i napewno pochowają mnie obok Autostrady tak jak reszta :P [ he he ]

Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 15-07-05 22:16

Czy Ty myślisz, że jak masz rower wyposażony perfekt to Ciebie zauważają jako uczestnika ruchu drogowego?

Tak wlasnie mysle.

a kogo to interesuje Pyku:P

Ogólnie rzecz biorąc impreza całkiem całkiem ...

(mile zaskoczony koncertem Edyty Górniak)

W tym kraju jest wolność słowa to czemu mam z tej wolności nie kożystać i pisać oczym chce :) niechcesz czytać to nie czytaj ignoruj i tyle.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org