Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Metody Leppera w Łomży |
fakt ! I czasem jeszcze irytujące twarze Gwiazd ! :))))))))))))))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Metody Leppera w Łomży |
Wzrok coś nie ten tengens? ;P
|
|
Nie zmienia to faktu ze prawie wszystkie gorskie rowery, ktore kupujemy nie maja wymaganego oswietlenia. Ani swiatla bialego z przodu ani czerwonego z tylu, a odblaski tylko w pedalach...
|
|
No wreście znikneły dwie reklamy które się właczały przy każdym razie jak strone się otwierało teraz zostało piwo w deche i Edyta Górnik :)
|
|
Mialo byc chce kupic za okolo 1800 zł :)
|
|
Rzeczywiście często kierowcy nie zwracają uwagi na rowerzystów. Z własnego i nie tylko doświadczenia wiem, że pomaga odpowiednia koszulka. Najlepiej jaskrawo-pomarańczowa lub żółta. O dziwo, przy wyprzedzaniu kierowcy zachowują większą odległość. Mimo tego jazdy po ulicach unikam jak ognia. BTW. Gdzie są sklepy rowerowe ? Muszę kupić lampki :)
|
|
markac a jak zrobić żeby mieć zakładki stron www na panelu jak u ciebie widnieje pod paskiem narzędzi nawigacji ?? bo też tak bym zrobił żeby łatwiej było :) bo ja mam narazie w tym miejscu Rozpocznij przygode ... i Aktualności a bym chciał zeby obok było wiecej stron :) aa i widze że markac masz windowska 98 albo taki dziwny FireFoxa masz ;) Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
A jeszcze prościej, po prostu kliknij prawym klawiszem myszki na stronę, którą chcesz dodać do zakładek, wybierz opcję "Dodaj tę stronę do zakładek". W oknie, które się pojawi, wybierasz folder "folder zakładek osobistych" i już.
|
|
Felix :) za 50 lat to ja będe leżał w grobowcu i napewno pochowają mnie obok Autostrady tak jak reszta :P [ he he ]
|
|
Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl) Data: 15-07-05 22:16 Czy Ty myślisz, że jak masz rower wyposażony perfekt to Ciebie zauważają jako uczestnika ruchu drogowego? Tak wlasnie mysle.
|
|
a kogo to interesuje Pyku:P Ogólnie rzecz biorąc impreza całkiem całkiem ... (mile zaskoczony koncertem Edyty Górniak)
|
|
W tym kraju jest wolność słowa to czemu mam z tej wolności nie kożystać i pisać oczym chce :) niechcesz czytać to nie czytaj ignoruj i tyle. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |