wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ziomex paplik tetryk gorszy polak

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ziomex paplik tetryk gorszy polak

Czyli wnioskuje z twego przykładu ze panikuj i wymyślam dziecku choroby takie jest własnie tez podejście lekarzy nic nie robic moze samo zniknie tak tez swego czasu bylo z wysypka jakie mialo dziecko i tez ta wysypka nie byla leczona i to by trwalo pewnie kolejny miesiac az poszlam do kolejnego lekarza ktory cos tam przepisal w koncu.Uwazam ze jezeli cos sie dzieje i to widac a sa do tego jakies mozliwosci sprawdzenia czy badania czemu w cywilizowanym kraju nie mozna normalnie skorzystac?!

To chyba jednak alergia pokarmowa.Jesli lekarze nie mówią nic konkretnego,musisz sama,metodą prób i błędów,wykluczać różne składniki z diety dziecka,aż trafisz na ten,którego nie toleruje .Moja córka też miała takie objawy,ustąpiły,kiedy przestaliśmy podawac jej banany.

Osobiście posiadam Lenovo i też nie narzekam :))

Moja rada! Alior bank omijajcie z daleka! Kredyty mają cholernie drogie! Wysokie prowizje i bardzo rygorystyczne warunki jeśli chodzi o karty kredytowe itp. Poza tym większość malutkim druczkiem napisane.

Polecam Lukas bank albo polbank.

Dobrze jest oczerniać wszystkich na forum publicznym. Prawda? Napisz konkretniej a nie "piekarnie", bo chyba we wszystkich nie pracowałaś?

Czyli musisz poszukać dobrego dermatologa w innym mieście,np.w B-stoku.W Łomży pomocy nie uświadczysz.
Możesz jeszcze spróbować zmienić płyn do kąpieli albo balsam.Skóra na buzi dziecka jest najbardziej podatna na podrażnienia.

dokładnie i tak padnie

dlac be tylko 0 zapamietaj!

Treść jest ukryta

a jaka jest cena w studio video profilm

---

Predzej wam panowie frędzel oklapnie jak to forum padnie...
Nie widzicie to dla wielu ludzi życie...

;)

rudy błazen z druhem

uwierz, pracował juz we wszystkich...

Treść jest ukryta

PRZEDE WSZYSTKIM TO ALIOR BANK MIŁA I KOMPETENTNA OBSŁUGA ZAŁATWIĄ ZA CIEBIE WSZYSTKO POLECAM BARDZO

Nie padnie, bo to przynajmniej z informacji, jakie można tu wyczytać, chyba zupełnie niezależny portal w tym mieście piszący o większości waznych spraw. Mimo potknięć i pomijania wielu tematów, to jednak nie widzę dla 4lomza konkurencji niestety. Powinni jednak pomyśleć o rozwoju medium, jeśli chcą przetrwać konkurencję.

No, a przy okazji odchamić to forum tu i tam...

Zaginął labrador koloru biszkoptowego w okolicach glogera i parku przy wojska polskiego.osoby które go widzialy prosze o kontakt 509897834

Nie chcę kupic tego co wszyscy kupuja bo to juz za późno. Tak robią naiwniacy - ja chcę zaiwestować w coś co ostatnio nie dawało zarobić, a ma szansę. To co zarobiło to już było:
Miałem kasę przez rok w funduszu Akcji Allianza Akcji Plus i przez 12m zarobiłem ponad 30 % !
Czy ktoś wie gdzie można kupić AVIVE ? Podobno maja fajne rozwiązania.

yogii Co fajnego ma Alior w ofercie co możesz polecić ?

Set111 Deutsche Bank co polecasz czym on się różni od innych banków ?

A może trzeba rozkleić ogłoszenia o zaginięciu w pobliżu miejsca Pana zamieszkania,no i na dworcu,skoro tam widziano psiaka.Nie wiem,czy to dobry pomysł,ale próbować warto.Powodzenia

najlepszym rozwiązaniem byloby gdyby wszedl przepis dla wlascicieli psów ktory nakazywałby mieć specjalne kuwety dla swojego psa :) , na balkonie np.. działało by to w ten sposób jak ze zwierzętami typu kot. Pies robi , i łopatką do toalety. Czyż to nie bylo by piękne? Najpierw zalatwienie potrzeby, pozniej dopiero spacer na dworzu. Możecie urwać troche trawki do takiej kuwety i piesek bedzie szczesliwy ze nikt sie na niego nie gapi jak sra :)

Pani Katarzyna Serafińska http://kasiawizaz.blogspot.com/ polecam osobiscie trzeba jednak się spieszyć terminy z tego co słyszalam juz na wrzesień się zapisują:))

Cosmeo na ul. Kazanskiej

nie gadajcie juz glupot duzo informacji sie tu ukazuje...chociaz juz tyle bylo prosb zeby ta stronke ulepszyc ale jak widac wlasciciela maja tio gdzies...mogli by cos zrobic z dzialem ogloszenia, segregacje zrobic i z mozliwoscia dodawania zdjec i adresow stron internetowych...

hehehe fryzjer, temat o makijazu zalozony, o kamerzyscie tez, jeszcze tlyko fotograf, zespol i pewnie paznokcie. No to jak fryzjer to w wiekszosci salonow ladnie cie uczesza, kamerzysta zdecydowanie stefan dorobisz, zespol hm...tez jest ich zbyt wiele no a jak paznokcie to najlepiej chyba tu www.mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl

Zróbcie bilety dobowe!

Właśnie w okolicach ul. Kazańskiej od kilku dni błąka się biszkoptowy labrador. Widać że pies się zgubił !!!

Co do reklamy: za 30 zeta to nawet w tych nieczytanych gazetach się nie da.
A sklepik istnieje przynajmniej od sierpnia, bo pod koniec sierpnia robiłam tam pierwsze zakupy i raz na jakiś czas wpadam tam po jakiś drobiazg.

rudy błazen z druhem

Popieram Chrupkę.

W naszym mieście to nie wypali bo jest za małe

chodzi mi o tego psa z ul. Kazańskiej

gosekp
W ogłoszeniu jest napisane, że bez obroży, czyli wątpię, że Twój, ale pewny być nie mogę, bo obroża mogła się zgubić, zniszczyć itp.

3 dniowe!!

Pewnie w każdym elektrycznym, ja kiedyś kupiłem na Długiej za 5 PLN.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org