Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ziomex paplik tetryk gorszy polak |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ziomex paplik tetryk gorszy polak |
Czyli wnioskuje z twego przykładu ze panikuj i wymyślam dziecku choroby takie jest własnie tez podejście lekarzy nic nie robic moze samo zniknie tak tez swego czasu bylo z wysypka jakie mialo dziecko i tez ta wysypka nie byla leczona i to by trwalo pewnie kolejny miesiac az poszlam do kolejnego lekarza ktory cos tam przepisal w koncu.Uwazam ze jezeli cos sie dzieje i to widac a sa do tego jakies mozliwosci sprawdzenia czy badania czemu w cywilizowanym kraju nie mozna normalnie skorzystac?!
|
|
To chyba jednak alergia pokarmowa.Jesli lekarze nie mówią nic konkretnego,musisz sama,metodą prób i błędów,wykluczać różne składniki z diety dziecka,aż trafisz na ten,którego nie toleruje .Moja córka też miała takie objawy,ustąpiły,kiedy przestaliśmy podawac jej banany.
|
|
Osobiście posiadam Lenovo i też nie narzekam :))
|
|
Moja rada! Alior bank omijajcie z daleka! Kredyty mają cholernie drogie! Wysokie prowizje i bardzo rygorystyczne warunki jeśli chodzi o karty kredytowe itp. Poza tym większość malutkim druczkiem napisane. Polecam Lukas bank albo polbank.
|
|
Dobrze jest oczerniać wszystkich na forum publicznym. Prawda? Napisz konkretniej a nie "piekarnie", bo chyba we wszystkich nie pracowałaś?
|
|
Czyli musisz poszukać dobrego dermatologa w innym mieście,np.w B-stoku.W Łomży pomocy nie uświadczysz. Możesz jeszcze spróbować zmienić płyn do kąpieli albo balsam.Skóra na buzi dziecka jest najbardziej podatna na podrażnienia.
|
|
dokładnie i tak padnie
|
|
dlac be tylko 0 zapamietaj!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a jaka jest cena w studio video profilm ---
|
|
Predzej wam panowie frędzel oklapnie jak to forum padnie... Nie widzicie to dla wielu ludzi życie... ;) rudy błazen z druhem
|
|
uwierz, pracował juz we wszystkich...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
PRZEDE WSZYSTKIM TO ALIOR BANK MIŁA I KOMPETENTNA OBSŁUGA ZAŁATWIĄ ZA CIEBIE WSZYSTKO POLECAM BARDZO
|
|
Nie padnie, bo to przynajmniej z informacji, jakie można tu wyczytać, chyba zupełnie niezależny portal w tym mieście piszący o większości waznych spraw. Mimo potknięć i pomijania wielu tematów, to jednak nie widzę dla 4lomza konkurencji niestety. Powinni jednak pomyśleć o rozwoju medium, jeśli chcą przetrwać konkurencję. No, a przy okazji odchamić to forum tu i tam...
|
|
Zaginął labrador koloru biszkoptowego w okolicach glogera i parku przy wojska polskiego.osoby które go widzialy prosze o kontakt 509897834
|
|
Nie chcę kupic tego co wszyscy kupuja bo to juz za późno. Tak robią naiwniacy - ja chcę zaiwestować w coś co ostatnio nie dawało zarobić, a ma szansę. To co zarobiło to już było: Miałem kasę przez rok w funduszu Akcji Allianza Akcji Plus i przez 12m zarobiłem ponad 30 % ! Czy ktoś wie gdzie można kupić AVIVE ? Podobno maja fajne rozwiązania. yogii Co fajnego ma Alior w ofercie co możesz polecić ? Set111 Deutsche Bank co polecasz czym on się różni od innych banków ?
|
|
A może trzeba rozkleić ogłoszenia o zaginięciu w pobliżu miejsca Pana zamieszkania,no i na dworcu,skoro tam widziano psiaka.Nie wiem,czy to dobry pomysł,ale próbować warto.Powodzenia
|
|
najlepszym rozwiązaniem byloby gdyby wszedl przepis dla wlascicieli psów ktory nakazywałby mieć specjalne kuwety dla swojego psa :) , na balkonie np.. działało by to w ten sposób jak ze zwierzętami typu kot. Pies robi , i łopatką do toalety. Czyż to nie bylo by piękne? Najpierw zalatwienie potrzeby, pozniej dopiero spacer na dworzu. Możecie urwać troche trawki do takiej kuwety i piesek bedzie szczesliwy ze nikt sie na niego nie gapi jak sra :)
|
|
Pani Katarzyna Serafińska http://kasiawizaz.blogspot.com/ polecam osobiscie trzeba jednak się spieszyć terminy z tego co słyszalam juz na wrzesień się zapisują:))
|
|
Cosmeo na ul. Kazanskiej
|
|
nie gadajcie juz glupot duzo informacji sie tu ukazuje...chociaz juz tyle bylo prosb zeby ta stronke ulepszyc ale jak widac wlasciciela maja tio gdzies...mogli by cos zrobic z dzialem ogloszenia, segregacje zrobic i z mozliwoscia dodawania zdjec i adresow stron internetowych...
|
|
hehehe fryzjer, temat o makijazu zalozony, o kamerzyscie tez, jeszcze tlyko fotograf, zespol i pewnie paznokcie. No to jak fryzjer to w wiekszosci salonow ladnie cie uczesza, kamerzysta zdecydowanie stefan dorobisz, zespol hm...tez jest ich zbyt wiele no a jak paznokcie to najlepiej chyba tu www.mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl
|
|
Zróbcie bilety dobowe!
|
|
Właśnie w okolicach ul. Kazańskiej od kilku dni błąka się biszkoptowy labrador. Widać że pies się zgubił !!!
|
|
Co do reklamy: za 30 zeta to nawet w tych nieczytanych gazetach się nie da. A sklepik istnieje przynajmniej od sierpnia, bo pod koniec sierpnia robiłam tam pierwsze zakupy i raz na jakiś czas wpadam tam po jakiś drobiazg. rudy błazen z druhem
|
|
Popieram Chrupkę.
|
|
W naszym mieście to nie wypali bo jest za małe
|
|
chodzi mi o tego psa z ul. Kazańskiej
|
|
gosekp W ogłoszeniu jest napisane, że bez obroży, czyli wątpię, że Twój, ale pewny być nie mogę, bo obroża mogła się zgubić, zniszczyć itp.
|
|
3 dniowe!!
|
|
Pewnie w każdym elektrycznym, ja kiedyś kupiłem na Długiej za 5 PLN.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |