Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiecie, co was "czeka" gdybyście zagłosowali na kogoś innego niż na PiS.... |
niestety poza łomżą nie pasuje jest to obóz treningowy a org szuka miejsca mam numer jeszcze do bursy katolickiej ale ksiadz nie odbiera ;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiecie, co was "czeka" gdybyście zagłosowali na kogoś innego niż na PiS.... |
keicam, to co Ty nazywasz "złośliwym niewpuszczaniem" to bardzo często zmuszanie przez kogoś kto wyprzedza na trzeciego do gwałtownego hamowania, bo właśnie z naprzeciwka cos dużego jedzie, jakiś TIR np. Jeśli chcesz wyprzedzać to oceń szanse manewru, a niektórzy (nie mówię, że Ty) najpierw wpychają się prawie na lewe pobocze i wyprzedzają jadących nawet 100-120/h a potem jak im pasuje wpychają się między dwa dowolne samochody zmuszając wszystkich z tyłu do stawania na pedale hamulca... A tak poza tym to uważają, że w związku z tym, że wyprzedzają wszystko, to tylko oni umieja jeździć. O przeproszeniu czy podziękowaniu choćby światłami nie ma oczywiście mowy (akumulator sie rozładuje?).
|
|
Re: Wiecie, co was "czeka" gdybyście zagłosowali na kogoś innego niż na PiS.... |
Skoro zaopatrują w żywność, to może jest to agresywna filantropia..? Może warto by było wziąć pod lupę to nowe zjawisko, opisać je i zbadać stopień szkodliwości społecznej... Wtedy można będzie podjąć jakieś kroki... Choć i tak myślę, że celem uświadomienia "zaopatrzeniowcom żywieniowym" konsekwencji tego typu poczynań, należałoby zwrócić prowianty właścicielom łukiem parabolicznym i ze szczególną precyzją, znaczy się celnie... rudy błazen z druhem
|
|
...a że nastąpi to pewnik ! :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wybiera się ktoś z Łomży na ten festiwal do Ostródy????
|
|
annamira z całym szacunkiem dla Ciebie - czy uważasz, że Edyta Górniak nie ma głosu, że nie ma talentu ? Ciekawe jak Ty byś się czuła gdyby dziennikarze włazili Ci do łóżka z aparatem ... mało tego ...pchali się do szpitala w momencie tak ważnym jak narodziny dziecka
|
|
Jak ktos sie boi jezdzic rowerekm po ulicy to zawsze zostaje chodnik, tylko przeznaczenie chodnika jest ruch p[ieszych. A panowie policjanci czesto sie czepiaja rowerzystow na chodnikach. Ale niech sie nie dziwia ze ludzie jezdza chodnikami. Ja sam mialem 2 razy taka sytuacje ze jada ulica, przejezdzajac prze te nowe przejscia ( te z wysepka na srodku), ktore sa dosc waskie. mijal mnie TIR, ktory nawet nie zwolnil widzac ze jade ( tam wiele miejsca nie ma) i normlanie czulem jak prawie dotykam boku tej ciezarowki. NO sorki jak my mamy takie bezpieczenstwo miec zapewnione na drodze.. tak ja dziekuje za zajazde ulicami, i zadne odblaski nie pomoga... rudy błazen z druhem
|
|
Piszę pracę magisterską na temat tej trasy. Jeśli możecie proszę pomóżcie mi wypełniając ankiety na stronie: http://via_baltica.w.interia.pl/ Wielkie dzięki!!!
|
|
Ty romi to jest pomysł oddać śledzi do białorusi.Przynajmniej tam jaga bedzie grała w 1 lidze.Te sledzie wszędzie sie wpier*olą. rudy błazen z druhem
|
|
Autobus 6.10 Łomża - Gdańsk kursuje tylko w okresie wakacyjnym wiec przez to moga wynikac roznice w roznych rozkladach, na tej linni jezdza na zmiane raz łomżyński autobus, raz gdański, jednak polecam te nasze gdyż puszczaja lepsze autobusy :) a co do znizki to jesli sie nie myle to jest 25 % ps. jutro z Łomży odjezdza ten gdański bo sobie wyliczylem :)
|
|
20 Z GÓRKI (---.lom.vectranet.pl) he, no nie wiem jak ty szukales, a od czego jest dyżurny ruchu na łomżyńskim dworcu? chyba on lepiej wie niż ten z białegostoku...
|
|
a co z niepełnosprawnym "jajnikiem"? Posprzątane? fuck_you pewnie już grasuje, z "klockami" w dłoniach... rudy błazen z druhem
|
|
Jak syf w wodzie syf na brzegu to i syf w eterze. Owszem byłem na normalnej plaży. tam ludzi nie uszczęśliwiali na siłe rzadnym radiem i kazdy jak chciał to słuchał tego co sam chciał. ______________________________-
|
|
Próbowałam, myslałam, że to moja paranoja tylko... ale okazuje się, że nie tylko :)) Nie lubie "wąchaczy", "drapaczy", "lizaczy" (i wiele innych obrzydliwych rzeczy, które robią sobie i innym psy...)
|
|
Czy Ty myślisz, że jak masz rower wyposażony perfekt to Ciebie zauważają jako uczestnika ruchu drogowego? Dla kierowców dużych samochodów rowerzysta jest w ogóle nie zauważalny, jest jakby śmieciem na drodze, którego w każdej chwili można rozjechać. Odczułem już dwa razy na własnej skórze lekceważenie rowerzystów. Jadąc pod górkę miałem zamiar skręcić w lewo, więc zjechałem do osi jezdni, musiałem zatrzymać sie bo z górki jechał samochód którego musiałem przepuścić. Nagle z za tego samochodu wychylł się bus i na dwóch ciągłych liniach zaczął wyprzedzać, jadąc prosto na mnie. Nie miałem wyjścia, rower pod pachę i do rowu w ostatniej chwili. Następnym razem na Poznańskiej mijając się z czerwoniakiem, wyjechał za niego Kamaz ze żwirem i zaczął wyprzedzać , nie zważając że jedzie rowerzysta, jeszcze grożąc, że śmiem tarasować jemu drogę, musiałem uciekać na chodnik, bo inaczej napisali by na nagrobku " TU LEŻY TEN CO MIAŁ PIERWSZEŃSTWO". Co do rowerów, wyposażenia do nich nie brakuje w sklepach i nie jest takie drogie. Jak kupisz rower z pełnym wyposażeniem to i tak musisz je wymienić bo jest tandetne. Pozdrowienia.
|
|
no to wie ktos CO będzie gralo ? :)) blisko mieszkam, wiec może zawczasu pozamykam okna
|
|
I dobrze że ANImalsów również nie będzie :)) ale może filmy będą ANImowane :)) A NIe wiem, czy okno będzie optwarte :)) :p
|
|
Częściej sie usmiecham, niż wrzeszczę :)) Współpracownicy sie nie skarżą. Ale niedługo będą płakać, bo idę na urlop pod koniec sierpnia :))
|
|
No bo skoro politycy kradną, to my tysz możemy, co nie?? :)
|
|
Ja mam kawałek pola....pod wizna,jak by kto chciał miec na stałe pole zasiegu to sie pole....cam
|
|
jesli chodzi o dobrego ginekologa to polecam dr Zdanowicza oraz dr Oleszczuka, co do reszty to nie mam zdania...
|
|
wszystkiego najlepszego wszystkim Aneczkom :) Pozdrawiam Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Z tego co wiem, to dla papieru Rajgrod, a szczegolnie Arcus. Luz, blues, tanio, malolactwo niezbyt pilnowane. Zefir ponoc bardziej surowy co do opieki. Co do szkolenia- nie wiem.
|
|
Co za ludzie na tym forum? Nie robią - żle, robią coś - jeszcze gorzej. A każdy wie jeszcze lepiej jak to trzeba zrobić. Temid
|
|
Wystarzy sprawdzic w necie, ktore apteki dyzuruja i nie ma problemu. MIalem tez kilka razy potzrebe kupna leku "po godzinach", spojrzalem w net i wszytko bylo zgodnie z rozkladem dyzurow aptek. Dyzury aptek: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=1276
|
|
Obóz na strzelnicy to poroniony pomysł. Przecież tych pare namiocików można rozłożyć w Lasku Jednaczewskim przy tzw. kominku. Wtedy dzieciaki mogłyby zdobywać sprawności harcerskie. Policja też mogłaby od czasu do czasu zajechać w pobliże tego miejsca w nocy i sprawdzić, czy nie ma niebezpiecznych "gości". I WILK SYTY I OWCA CAŁA.
|
|
Dziś 01.08.2005 rano został zamknięty stary most na Narwi i drogowcy przystąpili do remontu i naprawy nasypu na ul.Zjazd zniszczonego i podkopanego przez bobry. Co o tym sądzicie jak chcecie to coś napiszcie. Z tego co można zaobserwować mamy całą praktycznie Łomżę rozkopaną w paru miejscach (chodzi mi o ulice). Kierowcy w tym i ja muszą mieć cierpliwość i nerwy do tych naszych wykopków ;) korków itp. Ale jak wszystko zrobią to będzie miejmy nadzieję luks jazda poczekamy zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich kierowców BUNKIER
|
|
"Organ Rady Ministrów Białorusi pisze, że "w ostatnim czasie polscy politycy tak pasjonują się przeniesieniem demokracji według amerykańskiego wzorca do republik byłego Związku Radzieckiego, że zaczęli okazywać niedopuszczalną w tak poważnej sprawie nerwowość i pośpiech". "Respublika" pisze, że "prawdopodobnie sukces misji Aleksandra Kwaśniewskiego i Lecha Wałęsy podczas pomarańczowej rewolucji na Ukrainie tak dodał im skrzydeł, że rozmarzyli się i zaczęli marzyć o reanimowaniu nowej, trzeciej Rzeczypospolitej"." Źródło: http://wiadomosci.onet.pl/1142380,12,item.html Właśnie o tym piszę ;/ Na co to nam było? Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.
|
|
Myślę, że temat Białorusi powinniśmy sobie odpuścić. Szkoda naszy rodaków, którzy tam żyją. Ich należy wesprzeć. Białorusini niech sobie biorą w d... od Łukaszenki. Skoro taka ich wola. Dla Rosji jesteśmy wyrzutem sumienia i kłodą leżącą między Bugiem a Odrą. Putim z chęcią włączyłby nas do Obwodu Kaliningradzkiego i wtedy dopiero miałby okno na zachód. Mamy chyba opinię europejskich awanturników którzy mieszają w głowach innym nacjom a te wymykają się wszelkiej kontroli czerwonych kacyków. Przepraszać za wybryk chuligański? To chyba jakieś nieporozumienie. Gdyby w tym czasie, w tym samym miejscu byli nasi rodacy albo Romowie też wytyczono by działa dyplomatyczne. Nie pochwalam takich występków i winni powinni zostać ukarani. A dyplomaci i ich rodziny niech noszą jakiś znak rozpoznawczy, emblemat (sierp i młot, pięcioramienną gwiazdę lub podobiznę Putina) zacnych rozmiarów wtedy będą indentyfikowalni i być może nikt tego g... nie będzie tykał. Co by sobie rąk nie pobrudzić.
|
|
Będę duchem z Wami. Vald wpisz się za mnie, a do imienia dodaj F.
|
|
zależy jaki tungi jeżeli audio to "fox" na legionów na przeciwko 4+
|
|
Już teraz można przkazywać 1% podatku na organizacje pożytku społecznego. Inna sprawa że większość tych odpisów łykają organizacje kościelne typu Caritas itp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |