środa, 05 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Konflikt wokół Trybunału zaczął się w czercu z winy PO

no w Żelechach podobno nawed dobrze robią

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Konflikt wokół Trybunału zaczął się w czercu z winy PO

i co skoro płacicie 80 zł za psa to miasto ma jeszcze po waszych zasranych kundlach sprzątać ???

kwzelo za caly rok 80 zł.

Śledzy za nie płacanie groża kary, a już kilka razy zdarzyły mi się kontrole ze strony kochanej straży miejskiej

slyszalem tylko tyle ze nic niekomu sie nie stalo chyba( bo karetka zabrała jakaś kobiete) no ale wszystcy zyja

---

poziom intelektualny tego forum jest taki sam, jak wszystkich mieszkańców miasta, a odzwierciedla go wybór byłego sekretarza PZPR na prezydenta Łomży.

dziękuję za uwagę.

V8 to nie wyjątek. To motor nie na każdą kieszeń. Dlatego rzadko u nas spotykane.
A czy zużywają dużo paliwa, z tym do końca nie zgodzę się.

To i dobrze;-)

Kania, jak widzisz nawet Włosi ściśle nie trzymają się reguł. On jest akurat z Apulii i jego znajomi gotowali tak samo. Choć, oczywiście, jajka też w carbonarze lądują.

Tak się składa, że będąc w Łomży do Czterech Pór nie trafił, a pizzy postanowił spróbować w najgorszym możliwym miejscu (przez grzeczność nie podam nazwy przybytku, ograniczę się do stwierdzenia, że ile razy nie przechodziłam obok, nie widywałam prawie żadnych klientów - on się jednak tym komentarzem nie zraził). Wierz mi, że pizza z Czterech Pór jest w porównaniu z tamtą strawą prawdziwym arcydziełem. Widokiem polskiej pizzy w bardzo uczęszczanej pizzerii w innym mieście był zaskoczony (co to za buła drożdżowa??), ale nawet się do niej przekonał.

A swoją drogą, znam Włochów, którzy będąc w Łomży, na pizzę idą głównie do Czterech Pór. Im smakuje.

Ja za to chętnie bym skonsumowała najprawdziwszą ortolanę na cienkim chrupkim cieście. Tylko gdzie ją dostać??

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

to dobrze

inhalacje z mucosolwanu?

Sklep medyczny na Kazańskiej lub allegro

muszę stanąć w obronie języka polskiego (niekoniecznie duvalla):

słowo "wpierw" od lat niezmiennie występuje w słowniku języka polskiego pod literką W. :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org