Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konflikt wokół Trybunału zaczął się w czercu z winy PO |
no w Żelechach podobno nawed dobrze robią
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konflikt wokół Trybunału zaczął się w czercu z winy PO |
i co skoro płacicie 80 zł za psa to miasto ma jeszcze po waszych zasranych kundlach sprzątać ???
|
|
kwzelo za caly rok 80 zł. Śledzy za nie płacanie groża kary, a już kilka razy zdarzyły mi się kontrole ze strony kochanej straży miejskiej ![]()
|
|
slyszalem tylko tyle ze nic niekomu sie nie stalo chyba( bo karetka zabrała jakaś kobiete) no ale wszystcy zyja ---
|
|
poziom intelektualny tego forum jest taki sam, jak wszystkich mieszkańców miasta, a odzwierciedla go wybór byłego sekretarza PZPR na prezydenta Łomży. dziękuję za uwagę.
|
|
V8 to nie wyjątek. To motor nie na każdą kieszeń. Dlatego rzadko u nas spotykane. A czy zużywają dużo paliwa, z tym do końca nie zgodzę się.
|
|
To i dobrze;-)
|
|
Kania, jak widzisz nawet Włosi ściśle nie trzymają się reguł. On jest akurat z Apulii i jego znajomi gotowali tak samo. Choć, oczywiście, jajka też w carbonarze lądują. Tak się składa, że będąc w Łomży do Czterech Pór nie trafił, a pizzy postanowił spróbować w najgorszym możliwym miejscu (przez grzeczność nie podam nazwy przybytku, ograniczę się do stwierdzenia, że ile razy nie przechodziłam obok, nie widywałam prawie żadnych klientów - on się jednak tym komentarzem nie zraził). Wierz mi, że pizza z Czterech Pór jest w porównaniu z tamtą strawą prawdziwym arcydziełem. Widokiem polskiej pizzy w bardzo uczęszczanej pizzerii w innym mieście był zaskoczony (co to za buła drożdżowa??), ale nawet się do niej przekonał. A swoją drogą, znam Włochów, którzy będąc w Łomży, na pizzę idą głównie do Czterech Pór. Im smakuje. Ja za to chętnie bym skonsumowała najprawdziwszą ortolanę na cienkim chrupkim cieście. Tylko gdzie ją dostać?? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
to dobrze inhalacje z mucosolwanu?
|
|
Sklep medyczny na Kazańskiej lub allegro
|
|
muszę stanąć w obronie języka polskiego (niekoniecznie duvalla): słowo "wpierw" od lat niezmiennie występuje w słowniku języka polskiego pod literką W. :P ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |