Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konflikt wokół Trybunału zaczął się w czercu z winy PO |
no w Żelechach podobno nawed dobrze robią
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konflikt wokół Trybunału zaczął się w czercu z winy PO |
i co skoro płacicie 80 zł za psa to miasto ma jeszcze po waszych zasranych kundlach sprzątać ???
|
|
kwzelo za caly rok 80 zł. Śledzy za nie płacanie groża kary, a już kilka razy zdarzyły mi się kontrole ze strony kochanej straży miejskiej
|
|
slyszalem tylko tyle ze nic niekomu sie nie stalo chyba( bo karetka zabrała jakaś kobiete) no ale wszystcy zyja ---
|
|
poziom intelektualny tego forum jest taki sam, jak wszystkich mieszkańców miasta, a odzwierciedla go wybór byłego sekretarza PZPR na prezydenta Łomży. dziękuję za uwagę.
|
|
V8 to nie wyjątek. To motor nie na każdą kieszeń. Dlatego rzadko u nas spotykane. A czy zużywają dużo paliwa, z tym do końca nie zgodzę się.
|
|
To i dobrze;-)
|
|
Kania, jak widzisz nawet Włosi ściśle nie trzymają się reguł. On jest akurat z Apulii i jego znajomi gotowali tak samo. Choć, oczywiście, jajka też w carbonarze lądują. Tak się składa, że będąc w Łomży do Czterech Pór nie trafił, a pizzy postanowił spróbować w najgorszym możliwym miejscu (przez grzeczność nie podam nazwy przybytku, ograniczę się do stwierdzenia, że ile razy nie przechodziłam obok, nie widywałam prawie żadnych klientów - on się jednak tym komentarzem nie zraził). Wierz mi, że pizza z Czterech Pór jest w porównaniu z tamtą strawą prawdziwym arcydziełem. Widokiem polskiej pizzy w bardzo uczęszczanej pizzerii w innym mieście był zaskoczony (co to za buła drożdżowa??), ale nawet się do niej przekonał. A swoją drogą, znam Włochów, którzy będąc w Łomży, na pizzę idą głównie do Czterech Pór. Im smakuje. Ja za to chętnie bym skonsumowała najprawdziwszą ortolanę na cienkim chrupkim cieście. Tylko gdzie ją dostać?? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
to dobrze inhalacje z mucosolwanu?
|
|
Sklep medyczny na Kazańskiej lub allegro
|
|
muszę stanąć w obronie języka polskiego (niekoniecznie duvalla): słowo "wpierw" od lat niezmiennie występuje w słowniku języka polskiego pod literką W. :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |