czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Każda ręka podniesiona na PiS zostanie odrąbana !

zastanawiam sie gdzie bylo lepiej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Każda ręka podniesiona na PiS zostanie odrąbana !

Teraz z kolei mnie bezsenność trapi... I nie zanosi się na to, żeby sen rychło mię nawiedził... A rady Maćka o kant kuli można rozbić!!!

Księżyc i ani jednej chmurki. Wymarzona noc na amory.
Ryskago z Ciebie też nocny marek! Zmienieniłaś adres internetu?

Pozdrowienia.

Chronologia - zakłócona.
Ona kocha jego, bo on ma DOBRE SERCE...
Ile waży dusza? Ktoś zważył i zauważył, że tyle właśnie... Zastanawia mnie jedynie jakiej wagi użył...

Przez chwilę po tym filmie zastanawiałam się po co to wszystko...
Ale zaraz potem myślę sobie, że przecież zieleń wcześniej czy później nadchodzi przecie :). Zaciskam więc ząbki i...

To jest nas dwoje, jestem po niedużej gościnie, może dlatego ta bezsenność. A próbowałaś zastosować chociaż z jedno z 10 przykazań?

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Dzisiaj (10.07) w okolicy kościoła Kapucynów okradziono mi auto Opla Astre II, jeśli ktoś zna sprawców to za przekazanie informacji będzie wysoka nagroda.

preesarios

Ludzie, nie obrażajcie prawdziwych warszawiaków. O tych indywiduach możecie pisać, że "jeżdżą samochodami na warszawskich numerach", albo ""warszawiacy"", tzn. w cudzysłowie...
W Białymstoku też jest powszechna opinia, że łomżyniacy nie potrafią jeździć po mieście i nazywają nas tam "londyńczycy" od poprzedniej rejestracji LON... A kto miał takie rejestracje, to chyba nie trzeba wam wyjaśniać.
To, że im się coś odkleja pod czerepem wynika właśnie z tego, że mają warszawskie tablice i czują się lepsi, ważniejsi, ładniejsi, czyściejsi, pachnątsi, itd.itp.itd...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org