Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Każda ręka podniesiona na PiS zostanie odrąbana ! |
zastanawiam sie gdzie bylo lepiej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Każda ręka podniesiona na PiS zostanie odrąbana ! |
Teraz z kolei mnie bezsenność trapi... I nie zanosi się na to, żeby sen rychło mię nawiedził... A rady Maćka o kant kuli można rozbić!!!
|
|
Księżyc i ani jednej chmurki. Wymarzona noc na amory. Ryskago z Ciebie też nocny marek! Zmienieniłaś adres internetu? Pozdrowienia.
|
|
Chronologia - zakłócona. Ona kocha jego, bo on ma DOBRE SERCE... Ile waży dusza? Ktoś zważył i zauważył, że tyle właśnie... Zastanawia mnie jedynie jakiej wagi użył...
|
|
Przez chwilę po tym filmie zastanawiałam się po co to wszystko... Ale zaraz potem myślę sobie, że przecież zieleń wcześniej czy później nadchodzi przecie :). Zaciskam więc ząbki i...
|
|
To jest nas dwoje, jestem po niedużej gościnie, może dlatego ta bezsenność. A próbowałaś zastosować chociaż z jedno z 10 przykazań? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Dzisiaj (10.07) w okolicy kościoła Kapucynów okradziono mi auto Opla Astre II, jeśli ktoś zna sprawców to za przekazanie informacji będzie wysoka nagroda. preesarios
|
|
Ludzie, nie obrażajcie prawdziwych warszawiaków. O tych indywiduach możecie pisać, że "jeżdżą samochodami na warszawskich numerach", albo ""warszawiacy"", tzn. w cudzysłowie... W Białymstoku też jest powszechna opinia, że łomżyniacy nie potrafią jeździć po mieście i nazywają nas tam "londyńczycy" od poprzedniej rejestracji LON... A kto miał takie rejestracje, to chyba nie trzeba wam wyjaśniać. To, że im się coś odkleja pod czerepem wynika właśnie z tego, że mają warszawskie tablice i czują się lepsi, ważniejsi, ładniejsi, czyściejsi, pachnątsi, itd.itp.itd...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |