niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kanajacki język elit politycznych PiS.

Ja powiem tak znajomy poleca osobę kogo wybieramy polecano przez znajomego czy kogoś nie pewnego? Zatrudniamy fajną blodynke czy przeciętna kowalską? Zatrudniamy osobę całkiem nową w branży po dobrych studiach czy osobę znającą rynek?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kanajacki język elit politycznych PiS.

Treść jest ukryta

jestes h.uja............... warty....................

http://www.youtube.com/watch?v=d0XfJ41Whtg

Dzieki, byłem w tym na piłsudskiego/konstytucji 3 maja:)

Treść jest ukryta

Żabka na skrzyżowaniu ks. Anny i Rycerskiej

Przepraszam, nie ks. Anny tylko księcia Janusza, tam czynne jest do 23

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Data: 03-02-11 23:37 kupie jajka na targu po ile sa? Odpowiedz na tę wiadomość. Re: /kupie ...

Treść jest ukryta

http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

nie ma tej pewności ludzie chca zarobić :((

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

aguś akurat sadze, ze wiem co mowie, zwlaszcza w moim zawodzie. Jesli chodzi o wiedze przekazywana na takim Agrobiznesie, a uczelni typu PW, to dzieli je przepasc, doslownie. I jesli ktos madry trafi na Agrobiznes, to owszem moze sobie poradzic, ale uczac sie glownie we wlasnym zakresie. Niestety ta szkola hamuje takich ludzi i nauczyliby sie o wiele wiecej na dobrej uczelni.
Jesli bedziesz miala okazje, to porozmawiaj z kims, kto np. skonczyl ten przywolywany wczesniej Agrobiznes, a pozniej postanowil zrobic magisterke na PW, UW itp. Bo reakcja, to jest po prostu szok, jaka jest roznica, miedzy tym co umieja, a tym czego sie od nich oczekuje i wymaga. Dla zdolnych ludzi to jest stracony czas i pieniadze. Jesli dzieki wlasnemu zainteresowaniu i pracy sie czegos naucza, to gdzie indziej nauczyliby sie 2 (i to przy ostroznym oszacowaniu) razy tyle, wiec trudno powiedziec, ze im to nie zaszkodzi...

http://www.youtube.com/watch?v=J-hBBiwbCWU&feature=related

idiotka z cb

---

Jak sobie kupisz nową torebkę, to starą wyrzucasz z całą zawartością ???

Dran akurat nie umie :) - wszystko z glowy pisze :).

Pan D takie same "uczciwe" bizensy ribił tu... i niejeden już się na nim przejechał... Z niejedengo źródła wiem, że oszukał wielu ludzi - a, ze powszechnie wiadome było, że jest totalnym psycholem (wystarczy zapytać jego pseudo-pracowników)...albo ludzi, dla których coś kiedyś robił... Znane są jego FURIE i awantury na budowie...wyzywania tych, którzy ośmielili się, wyrazić wlasne zdanie... Niejednokrotnie praktycznie dochodziło do bójek...i to z ludzmi, którzy byli odpowiedzialni za weryfikowanie jego pracy (inspektorzy nadzoru, osoby odpowiedzialne za odbiór jego prac) ...cały czas problem polegał na tym, że ten pseudo-biznesmen uwazał, że to jest wlasnie sposób na ludzi...zakrzyczeć ich i zastraszyć... Normą było, że był albo wiecznie "po" kieliszku ...albo na "alkoholowej" delirce przed kieliszkiem... Dziwi tylko fakt, że taka rzekoko "poważna" gazeta jak GW nie sprawdziła go i pozwoliła sobie w ciemno na pisanie takich donosów... Moim zdaniem, tłumaczy to fakt dziwnej zbieżności nazwisk...i sponiwacenia szlachetnej pani redaktorki z naszym lokalnym oszołomem...
Szkoda tylko, że teraz naszi lokalni "sprawiedliwi" pozwalają sobie tak obrzucać błotem kogoś, kto w sumie trochę przez swoją naiwnść padł ofiarą teog psychola... Myślę, że nikt z nas tu wypowiadających się nie zna prawy... Pan K nigdy nie wypowiedział się, ani nie zdemoentował, czy rzeczywiście wszystko z Panem D było robione na "gębe"... Moim zdaniem, ten psychol (pan D) zagalopował się, i tak jak dotychczas to robił...uważał, że jak rzuci hasło GW i kolejnych oszczerst...to ktoś się go wystraszy i da mu spokój... Tymczasem jest zwykłym partaczem i oszustem...za którego czas najwyższy się wziąć...
Tak jak wspomina osoba powyżej - pokazał już jak jest poważny cicho...jak szczór uciekając do USA... O ile wiem, Pan K jest nadal tu i potrafi zmierzyć się z tą waszą żółcią... Gdzie jest nasz wielki bohater?
Czy uciekł dlatego, że wie, że niezależnie od tego czy orzekałby sąd łomzyński czy wrocławski wyroki będą takie same... potwierdzające jego oszustwa....

A wasze, drodzy "ujadajacy" podejście jest powszechnie znane... Lubicie tak sobie kogoś opluwać zza ekrana monitora... bo można sobie ulzyc... Pokażcie sami co potraficie i osiągnijcie chocby 1/100 tego co Pan K... wtedy możecie sie do niego porównać...i będziecie mieli prawo go oceniac...

Jesteście żałośni...

I az prszykto mi, że mielę się z wami w jedynm łomżyńskim kotle...

Kto ma ambicje temu papier nie potrzebny do szpanu. Moze zrobic swoj interes i po zawodówce.
Dran, informatyka to inna bajka przy ich przedsiebiorczosci taki kierunek jakbys zdobyl w lomzy czy w bialym tez bys mial wysoka place w duzym miescie, pod warunkiem ze masz doswiadczenie w tym co robisz .
Istnieje cos takiego jak CV i etap próbny. Mozesz sie wykazac szefowi i pokazac na co naprawde cie stac i czy jestes wart zatrudnienia, nawet jesli nie jestes po tych swoich najlepszych renomowanych uczelniach :)

No tak, ja robie problem bo powinnam wiedzieć że dostanę druga kartę, a jeśli nikt mi nie powiedział powinnam sobie doczytać...
Natomiast wy obrażacie BARDZO MIŁE PANIE z 4+ bo niby nic nie wiedzą...
Skoro jestescie tacy madrzy proponuje poczytać, doczytać o ofertach i tylko pójść podpisac umowę,
Poprostu się czepiacie.

---

Odpowiedz A to jak muzyka dla mych uszu ;)

slyszeliscie o wypadku kubicy we wloszech? i stracilismy najlepszego;/

ja glosowalem na chlopcow

Widze Profesor robisz tu za dobrego duszka, ktory wszystko wie najlepiej i kazdemu doradza, na dodatek oceniasz ludzi co g*wno o nich wiesz, ale moze jednak tak naprawde zastanow sie co Ty tu w ogole robisz. Nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie ekranu i tak naprawde mozesz tylko sie domyslac, a mowic ze ktos jest dzieciakiem to tylko sie ponizasz bo Twoje slowa nie maja pokrycia. Na dodatek Twoj nik jest tez troche nijaki bo swiadczy o Tobie ze jestes inteligentny, a tak naprawde to mi sie wydaje ze przez to chcesz sie dowartoscowac, bo inaczej nie potrafisz jak w taki sposob , czyli przez internet... Bo w zyciu pewnie jestes szara myszka, ktora boi sie nawet slowem odezwac.

amputacja dloni haha smieszny jestes koles ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org