Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podła prowokacja |
W sklepie z bielizną na dworcu PKS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podła prowokacja |
chyba logiczne, z ejak wody nie ma z jakichs przyczyn to potem leci brudna...pare minut i bedzie czysta
|
|
Nie wiem od rana jestem w pracy:( Pozdrawiam.
|
|
Mogę potwierdzić że w kauflandzie jest dostępna większość składników do sushi choć od dłuższego czasu nie można dostać octu ryżowego.
|
|
No jak troszeczkę brudna to już przynajmniej z 30 minut taka jest, a spuściłem jej już troszkę ;>
|
|
jaka ciekawość ludzie, ze znajomą się nie można skontaktować
|
|
tez bym sie przylaczyla na takie zajecia:))
|
|
w Kauflandzie jak się pytałem o marynowany imbir to mi powiedzieli ze to chyba w dziale przypraw jest w proszku
|
|
he, he. najlepsza obrona atak? rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Widziałaś kiedyś dobrego komornika?
|
|
|
Weź idz człowieku jak jesteś dorosły się sam dowiedz a nie zakładasz po raz 100 ten sam wątek i słuchasz się tych kretynów co tylko potrafią nic nie robić i by chcieli manne z nieba a dodatkowo coś jeszcze ukraść.. Każdy tutaj narzeka na właścieciela a proszę się postawić w jego sytuacji jak przyjmuje pracownika który niby ma w miarę sense kompetencje a okazuje się że to matoł który po tygodniu pracy kasuje samochód, robi zamówienia na 300 zł... o niczym zielonego pojecia. Naparwde w Łomży znaleźć dobreg, uczciwego pracownika jest bardzo ciężko. Większość to darmozjady i złodzieje ktorzy chcieliby zarabiać miliony za nic...i potrafią tylko narzekać na forum :) IDZ DO BIEDRONKI ALBO LIDLA PRACOWAĆ TAM NA PEWNO JEST LEPIEJ :))
|
|
wirkoz - dobry jesteś, nie ma co :) Z tego co i ja wiem, to to jest bardzo dobry radca prawny, skoro potrafi odzyskiwać odszkodowania. Ale to że jest oszustem i chce się szybko dorobić na czyjejś krzywdzie, to już jest kolego inna sprawa. Gość jak ma talent, to szybko by się dorobił uczciwą pracą, bo ludzie by go polecali, a tu teraz klapa... Nie dość że ma już opinię jaką ma, to jeszcze będzie musiał zwrócić łatwo zarobione pieniądze, mam nadzieję, że jeszcze swoje odsiedzi, bo gość powinien reprezentować pokrzywdzonych ludzi, a nie robić z nich jeszcze bardziej pokrzywdzonych. Ps. Mam nadzieję, że jak kiedyś nie daj Boże będziesz musiał trafić do jakiegokolwiek radcy prawnego, żeby powalczyć o Swoje, to nie trafisz na takiego śmiecia, co będzie chciał Ciebie jeszcze bardziej dobić, żeby samemu się wzbogacić.
|
|
Dzięki, lecę na poszukiwania:)
|
|
Pomocy
|
|
|
eheh tu nie chodzi o przemoc , a o inne zjawisko (również bardzo groźne ) , zwą je małpowaniem , już tłumaczę o co biega ... proszę włączyć TVN godzina około 18.00 . Ciekaw jestem ,jak daleko można posunąć się w upodabnianiu się do postaci z seriali . Już niedługo słitaśny serial o bezdomnej narkomance która trenowała curling
|
|
Witam, co sądzicie o otrzymywaniu staży przez UP?
|
|
A nie dziękuje, raz byłam u dr Ściany, wiekszego gbura nie znam. O wszystko musialam sie dopytywać, a 80% czasu wizyty rozmawial przez telefon z pacjentkami, ktore chodza prywatnie. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |