sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podła prowokacja

W sklepie z bielizną na dworcu PKS

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podła prowokacja

chyba logiczne, z ejak wody nie ma z jakichs przyczyn to potem leci brudna...pare minut i bedzie czysta

Nie wiem od rana jestem w pracy:(

Pozdrawiam.

Mogę potwierdzić że w kauflandzie jest dostępna większość składników do sushi choć od dłuższego czasu nie można dostać octu ryżowego.

No jak troszeczkę brudna to już przynajmniej z 30 minut taka jest, a spuściłem jej już troszkę ;>

jaka ciekawość ludzie, ze znajomą się nie można skontaktować

tez bym sie przylaczyla na takie zajecia:))

w Kauflandzie jak się pytałem o marynowany imbir to mi powiedzieli ze to chyba w dziale przypraw jest w proszku

he, he.
najlepsza obrona atak?

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Widziałaś kiedyś dobrego komornika?

chyba obornik

Weź idz człowieku jak jesteś dorosły się sam dowiedz a nie zakładasz po raz 100 ten sam wątek i słuchasz się tych kretynów co tylko potrafią nic nie robić i by chcieli manne z nieba a dodatkowo coś jeszcze ukraść.. Każdy tutaj narzeka na właścieciela a proszę się postawić w jego sytuacji jak przyjmuje pracownika który niby ma w miarę sense kompetencje a okazuje się że to matoł który po tygodniu pracy kasuje samochód, robi zamówienia na 300 zł... o niczym zielonego pojecia. Naparwde w Łomży znaleźć dobreg, uczciwego pracownika jest bardzo ciężko. Większość to darmozjady i złodzieje ktorzy chcieliby zarabiać miliony za nic...i potrafią tylko narzekać na forum :) IDZ DO BIEDRONKI ALBO LIDLA PRACOWAĆ TAM NA PEWNO JEST LEPIEJ :))

wirkoz - dobry jesteś, nie ma co :) Z tego co i ja wiem, to to jest bardzo dobry radca prawny, skoro potrafi odzyskiwać odszkodowania. Ale to że jest oszustem i chce się szybko dorobić na czyjejś krzywdzie, to już jest kolego inna sprawa. Gość jak ma talent, to szybko by się dorobił uczciwą pracą, bo ludzie by go polecali, a tu teraz klapa... Nie dość że ma już opinię jaką ma, to jeszcze będzie musiał zwrócić łatwo zarobione pieniądze, mam nadzieję, że jeszcze swoje odsiedzi, bo gość powinien reprezentować pokrzywdzonych ludzi, a nie robić z nich jeszcze bardziej pokrzywdzonych.
Ps. Mam nadzieję, że jak kiedyś nie daj Boże będziesz musiał trafić do jakiegokolwiek radcy prawnego, żeby powalczyć o Swoje, to nie trafisz na takiego śmiecia, co będzie chciał Ciebie jeszcze bardziej dobić, żeby samemu się wzbogacić.

Dzięki, lecę na poszukiwania:)

Pomocy

cześć,

polecam Tobie Kinga Archacka (666 088 061) przy ul. Kapucyńskiej mały, ale bardzo przyjemny salonik, obsługa profesjonalna...
WWW.DERMAVISAGE.PL

pozdrawiam
:)

eheh tu nie chodzi o przemoc , a o inne zjawisko (również bardzo groźne ) , zwą je małpowaniem , już tłumaczę o co biega ... proszę włączyć TVN godzina około 18.00 . Ciekaw jestem ,jak daleko można posunąć się w upodabnianiu się do postaci z seriali . Już niedługo słitaśny serial o bezdomnej narkomance która trenowała curling

Witam, co sądzicie o otrzymywaniu staży przez UP?

A nie dziękuje, raz byłam u dr Ściany, wiekszego gbura nie znam. O wszystko musialam sie dopytywać, a 80% czasu wizyty rozmawial przez telefon z pacjentkami, ktore chodza prywatnie.

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org