Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co ostatnio zauważyłem ? |
ja ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co ostatnio zauważyłem ? |
Świetny tekst Wyborczej. Trzymam kciuki aby na tekście nie zostało!
|
|
Ptysiu chcesz to masz zdjęć full album . http://www.phototrans.eu/14,9126,0,Autosan_H9_35_165.html Powrót do przeszłości ...
|
|
Masz rację. Nic do końca nie powiedział i nie zaprzeczył. Być może wybitna, bezrobotna specjalistka od marketingu tak mu doradziła. Skoro nie zachował się feer niech zbiera owoce swego postępku i niech słucha i czyta o sobie. Nie dla niego wysłałem swoje sms-y.
|
|
Jasiu Tobie na pewno. Przecież Tobie mozna już tylko pomóc. Na taki przypał może jakis egzorcyzm- za darmo dla dobra wszystkich, Którzy natykają się na twego nicka.
|
|
W zachodnich koncernach i w Łomży dobrze płacą. W Statoil zarabiaja i po 4 tys.
|
|
Czy ktoś zna/mógłby podać numer do szrotu w jedwabnem i zawadach (szosa do mężenina)? Pozdrawiam.
|
|
a znarz jakiegos ksiendza-egsorcyste ktury by siem podjal odczynienia ih na foróm ? nie sondze byź takiego znał :) przetrzymaliśmy Ruska, przetrzymamy i konuska. ![]() Zasady proste w życiu mam - nie czyń drugiemu tego, czego ty nie chcesz sam.
|
|
W Statoil średnia wychodzi 1200 złotych Pozdrawiam.
|
|
Z reguły w ING są lepsze warunki niż w PKO BP, a niestety co do pośredników bardzo często polecają ten bardziej dla nich opłacalny a nie najlepszy dla klienta. Idź do PKO i ING i jeszcze 2 innych i porównaj. Odradzam kredyty w walucie zdecydowanie.
|
|
no Łomża staje sie z dnia na dzień słynniejsza! ciekawe co jeszcze sie tu wydarzy
|
|
hahahahahahahaha cisna jassssssssssssssiowi a jasiu i tak tempak
|
|
:D
|
|
Zdecydowanie Honiton np.: http://allegro.pl/zestaw-kluczy-klucze-nasadowe-94-honiton-germany-i1421411524.html mialem okazje korzystac z tego sprzetu i jak dla mnie w zupelnosci wystarczjacy, znam osoby co maja dokladnie taki sam zestaw w roznym stopniu uzytkowania od czasu do czasu dla siebie, i zarobkowo na codzien sprzet nie dozajechania, jak wpadnie troche grosza sam rowniez mam zamiar taki nabyc Stanley to tylko nazwa firmy kojarzaca sie z super jakoscia a w rzeczywistosci to zapewne chinszczyzna
|
|
Wróblewska na Wyszyńskiego.
|
|
ej mam pytanie [ nie ja ale ja pisze] w łomży wydziałem tako babkę co robi na drutach i ciotka chce kupić serdak dziany ale w piątek z rana wyjeżdża, w śniadowie jest rynek w czwartek to może tam ta babka będzie i tu pytanie: na jakiej ulicy jest tam rynek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |