sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tak wygląda szczucie tak zwanych \"opozycyjnych mediów\". Jednak prawdy nie da się zakłamać.

cienona
w przeciwienstwie do Ciebie nikomu zle nie zycze i w niczyim kierunku go nie puszczam,a ze potepiam nepotyzm to akurat mi wolno

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tak wygląda szczucie tak zwanych \\\"opozycyjnych mediów\\\". Jednak prawdy nie da się zakłamać.

http://www.youtube.com/watch?v=xWyrOAJssaw&feature=related

Re: Tak wygląda szczucie tak zwanych \\\"opozycyjnych mediów\\\". Jednak prawdy nie da się zakłamać.

Ja leczenie kanałowe mialam w HIPOKRATESIE(zielony budynek) do jednego zęba Pani Doktor podchodzila 3 razy.Nic nie bolało :) i razem z bialym wypelnieniem zapłacilam 170zł. Polecam
jesli chodzi o tą Panią doktor to Agnieszka Kossakowska.Jest Bardzo miła,tlumaczy co w danej chwili bedzie robić,doradza.Jest osobą kompetentną.

Opłaca się, ale dopiero w dalszej perspektywie będzie to bardzo wyraźnie widoczne. Jeśli spodziewasz się błyskawicznej opłacalności, to muszę cię rozczarować bo dla niewtajemniczonych pozornie jej nie ma.

zetBik morzesz ójafnic troszke wiecej tej tajemniczej opłacalnosci ? bo jakos tak to mniem to nie dociera

a co byś chciała robić?

Jestem pierdoła co 2 razy portfel zgubiła i 2 razy dobrzy ludzie zwrócili. Raz nawet osobiście z dostawą do domu. Jak sam doświadczyłem są jeszcze uczciwi ludzie, a cuda się zdarzają ale pewnie nie w odniesieniu do zgubionych portfeli bo to zbyt prozaiczne!

jasiu ty lepiej na szpital podskocz bo patrze leki juz puscily :D ... blizej i dla CIEBIE to siem bedzie bardziej oplacalo... w szpitalu jak zaczniesz spiewac to nikogo to nie zdziwi a w kosciolku mozesz lipki sobie narobic... i pan doktor 5zl ci nie zabierze bedziesz mial na kapcie szpitalne....

Pewnie tak często, by jak komuś zależy, sprawiał wrażenie czystego. Innych kryteriów nie znajduję.

O co chodzi z wyrywaniem ósemek? Mam je od "urodzenia" i nigdy nie miałem z nimi problemu. Czy to nie jakaś nowa religia? Jak rosną niech rosną. Toż to całkiem ekologiczne. Czego w nature ingerować!

ooo racja... ale skad tego kominiarza?

Zatrzymuje się autokar pełen Litwinów na BP. Idą do baru przy stacji, a obsługa na powitanie mówi: ja lubię Litwę! Potem taka wycieczka sprawdza na google'u o co tym polaczkom chodzi? i co?

1. Wejdź na stronę http://translate.google.pl
2. ustaw tłumaczenie z litewskiego na polski (przypadkiem odwrotnie)
3. i wpisz: "ja lubię Litwę"
i zobacz jak to się tłumaczy.

witam co sadzicie o tym czlowieku z piatnicy ktory kilkanascie lat temu zabil swoja babcie odsiedzial 11lat wyszedl i zabił ojca a teraz sam powiesil sie w zakładzie karnym w czerwonym borze moim zdaniem to nie powinni wypuszczac takiego czlowieka kto raz umyslnie zabije to napewno zrobi to drugi raz czemu wypuszczaja takich ludzi?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org