Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak wygląda szczucie tak zwanych \"opozycyjnych mediów\". Jednak prawdy nie da się zakłamać. |
cienona w przeciwienstwie do Ciebie nikomu zle nie zycze i w niczyim kierunku go nie puszczam,a ze potepiam nepotyzm to akurat mi wolno
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak wygląda szczucie tak zwanych \\\"opozycyjnych mediów\\\". Jednak prawdy nie da się zakłamać. |
http://www.youtube.com/watch?v=xWyrOAJssaw&feature=related
|
|
Re: Tak wygląda szczucie tak zwanych \\\"opozycyjnych mediów\\\". Jednak prawdy nie da się zakłamać. |
Ja leczenie kanałowe mialam w HIPOKRATESIE(zielony budynek) do jednego zęba Pani Doktor podchodzila 3 razy.Nic nie bolało :) i razem z bialym wypelnieniem zapłacilam 170zł. Polecam jesli chodzi o tą Panią doktor to Agnieszka Kossakowska.Jest Bardzo miła,tlumaczy co w danej chwili bedzie robić,doradza.Jest osobą kompetentną.
|
|
Opłaca się, ale dopiero w dalszej perspektywie będzie to bardzo wyraźnie widoczne. Jeśli spodziewasz się błyskawicznej opłacalności, to muszę cię rozczarować bo dla niewtajemniczonych pozornie jej nie ma.
|
|
zetBik morzesz ójafnic troszke wiecej tej tajemniczej opłacalnosci ? bo jakos tak to mniem to nie dociera
|
|
a co byś chciała robić?
|
|
Jestem pierdoła co 2 razy portfel zgubiła i 2 razy dobrzy ludzie zwrócili. Raz nawet osobiście z dostawą do domu. Jak sam doświadczyłem są jeszcze uczciwi ludzie, a cuda się zdarzają ale pewnie nie w odniesieniu do zgubionych portfeli bo to zbyt prozaiczne!
|
|
jasiu ty lepiej na szpital podskocz bo patrze leki juz puscily :D ... blizej i dla CIEBIE to siem bedzie bardziej oplacalo... w szpitalu jak zaczniesz spiewac to nikogo to nie zdziwi a w kosciolku mozesz lipki sobie narobic... i pan doktor 5zl ci nie zabierze bedziesz mial na kapcie szpitalne....
|
|
Pewnie tak często, by jak komuś zależy, sprawiał wrażenie czystego. Innych kryteriów nie znajduję.
|
|
O co chodzi z wyrywaniem ósemek? Mam je od "urodzenia" i nigdy nie miałem z nimi problemu. Czy to nie jakaś nowa religia? Jak rosną niech rosną. Toż to całkiem ekologiczne. Czego w nature ingerować!
|
|
ooo racja... ale skad tego kominiarza?
|
|
Zatrzymuje się autokar pełen Litwinów na BP. Idą do baru przy stacji, a obsługa na powitanie mówi: ja lubię Litwę! Potem taka wycieczka sprawdza na google'u o co tym polaczkom chodzi? i co? 1. Wejdź na stronę http://translate.google.pl 2. ustaw tłumaczenie z litewskiego na polski (przypadkiem odwrotnie) 3. i wpisz: "ja lubię Litwę" i zobacz jak to się tłumaczy.
|
|
witam co sadzicie o tym czlowieku z piatnicy ktory kilkanascie lat temu zabil swoja babcie odsiedzial 11lat wyszedl i zabił ojca a teraz sam powiesil sie w zakładzie karnym w czerwonym borze moim zdaniem to nie powinni wypuszczac takiego czlowieka kto raz umyslnie zabije to napewno zrobi to drugi raz czemu wypuszczaja takich ludzi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |