czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polityka opluwania PISu poraz kolejny zawiodła-szKODniki w rozpaczy,ubiki i sbiki i papliki na skraju samobójstwa?

NAJLEPSZA PILKA RECZNA TO JAK SIE BAWISZ KOBIETY PIERSIAMI LUB POSLADKAMI

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polityka opluwania PISu poraz kolejny zawiodła-szKODniki w rozpaczy,ubiki i sbiki i papliki na skraju samobójstwa?

a ty myślisz że patałacha wzięłam??? widziałam wcześniejsze prace u znajomych, spodobało mi się i tyle, a z doświadczenia wiem, że kto czepia się " szczególików" ten nie płaci. Słyszałam, a to odcień nie ten i sprawa w sądzie, uchowaj Boże od takich klientów

Re: Polityka opluwania PISu poraz kolejny zawiodła-szKODniki w rozpaczy,ubiki i sbiki i papliki na skraju samobójstwa?

ale kurde ze w lomzy nie ma klubu pilki recznej

Pewnie nazwisko bramkarza tak Cię zachęca do tej piłki;)

Raczej to niestosowne podejście z twojej strony to nie jest śmieszne - jak można w taki mróz wyrzucić takie biedactwo .

Klika dni temu w Rzymiance widziałem jak gość nawalony jak stodoła płacił dziewczynie za coś tam coś obrączką. Myślę ,że to nie byłeś Ty?

FIN no pewnie, że chociażby dla świętego spokoju chcę zrobić to prawko, tylko teraz brakuje mi trochę czasu na to. Jednak logicznie myśląc lepiej wyskubać te dwie godzinki dziennie niż płacić 300zł przy każdej kontroli ha :D DZięki Panowie (i Panie) za pomoc. Pozdrawiam!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org