Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polityka opluwania PISu poraz kolejny zawiodła-szKODniki w rozpaczy,ubiki i sbiki i papliki na skraju samobójstwa? |
NAJLEPSZA PILKA RECZNA TO JAK SIE BAWISZ KOBIETY PIERSIAMI LUB POSLADKAMI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polityka opluwania PISu poraz kolejny zawiodła-szKODniki w rozpaczy,ubiki i sbiki i papliki na skraju samobójstwa? |
a ty myślisz że patałacha wzięłam??? widziałam wcześniejsze prace u znajomych, spodobało mi się i tyle, a z doświadczenia wiem, że kto czepia się " szczególików" ten nie płaci. Słyszałam, a to odcień nie ten i sprawa w sądzie, uchowaj Boże od takich klientów
|
|
Re: Polityka opluwania PISu poraz kolejny zawiodła-szKODniki w rozpaczy,ubiki i sbiki i papliki na skraju samobójstwa? |
ale kurde ze w lomzy nie ma klubu pilki recznej
|
|
Pewnie nazwisko bramkarza tak Cię zachęca do tej piłki;)
|
|
|
Klika dni temu w Rzymiance widziałem jak gość nawalony jak stodoła płacił dziewczynie za coś tam coś obrączką. Myślę ,że to nie byłeś Ty?
|
|
FIN no pewnie, że chociażby dla świętego spokoju chcę zrobić to prawko, tylko teraz brakuje mi trochę czasu na to. Jednak logicznie myśląc lepiej wyskubać te dwie godzinki dziennie niż płacić 300zł przy każdej kontroli ha :D DZięki Panowie (i Panie) za pomoc. Pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |