czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ostrzeżenie Opatrzności?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ostrzeżenie Opatrzności?

Mam xbox360 i daje radę. PS3 też fajna konsola. Nikt Ci nie powie, która jest najlepsza bo zawsze będą sprzeczki. Wybór należy do Ciebie.

to trzeba było benzyniaka kupić !!!!!

Treść jest ukryta

kłótnie w łomży nie pozwalają na postawienie choćby jednej galerii i oto chodzi tym w białymstoku i

Te sa chyba najlepsze

Jasiu Śmietana;D

opel astra niebieski;]

mają tego w ch**.

Fazzi Masz tako wiedze nie byłeś nie płaciłeś zamknij TWARZ. Obywatelu przestrzegający nie łamiący prawa. Synku praworządny to Ty tych frajerów wybierasz wyborach. Stoisz teraz pewnie sobie i klniesz jak "szewc" bo ten tam to zrobił. Nie podoba się dzwoń na policje . Za ormowanie niestety nikt teraz nie płaci a bogaty byś był. Popatrz na siebie i co wokoło Ciebie się dzieje i melduj, ten nie dopałek papierosa na chodnik, a ten niestety bąka puścił. Najlepiej wszystkich pozamykać w więzieniach . Bo każdy coś ma na sumieniu oprócz Ciebie a Ty będziesz klawiszem.

hehe chyba nie wiesz co mówisz o tych zarobkach

Witam chce kupić jak już wspomniałem urządzenie wielo funkcyjne ,zastanawiam się jakiej marki i model.Mam jeszcze jedno pytanie gdzie to kopic i za ile ??. Proszę o konkrety,chcę zainwestować w ten sprzęt do 400 zł
najlepiej jak najtańsze i najlepsze.

Cześć interesuje mnie Automatyka i Robotyka na naszym PWSiP. Czy ktoś mógłby mi bardziej naświetlić ten kierunek? I jak to na tej naszej uczelni sprawa wygląda? Z góry dzięki ;)

Od ilu lat tam wpuszczają?

Potrzebuję nr telefonu do Pani doktor Głębickiej i Śliweckiej - lekarze dziecinni. Z góry dziękuję.

Fazzi "Jak będziesz jechał zgodnie z obowiązującymi przepisami to nie dostaniesz żadnego mandatu "

niekoniecznie.

kukulka kiedyś służbowym jechałem, w Kisielnicy skręcałem od Kolna w stronę Łomży. Zaraz z 5 metrów przed końcem terenu, na takiej górce stał FOTO. Ale ja za stary na takie co :)

Ps. Fazzi green to prawdopodobnie kobieta.

Głosujcie na rodzine z Łomzy.

Polsat.

rudy błazen z druhem

no no

P.S - a na mandaty tatuś Ci daje ze swojego ciężko zarobionego tysiąca złotych miesięcznie ,w jednej z łomzyńskich prywatnych mini firm :)

he no tak "będziema"

Za granicą też minimalnie jedziesz za szybko ? czy jednak zgodnie z przepisami ?

300tysi klinki nie otworzy.

No i wygraliśmy!!!!

Ale niektorzy pisza glupoty a zwłaszcza ktoś o niku "on??" Ty debilu jak nie znasz sytuacji jaka jest w rodzinie ktora wygrala program to sie nie udzielaj na forum!!! Z chęcia sam bys zabral to kase i wydal na glupoty a tu czlowiek z wielkim sercem pomogl tym chlopaczkom!!! Jak masz pisac takie glupoty to daruj sobie !!!! Żal mi Ciebie !!!!!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

no właśnie w k800i tez miałam tak samo jak Ty a tutaj nie działa. ciekawe dlaczego

Dzięki :-)

ciemno niebieskim landrowerem nawet w zime szyba otwarta i 4 osiemnastki T. NIECIKA na fuula a za kierownica szczebiotka albo jas smietana

a jak by Twoje imię i nazwisko pisali z małej litery to też byś powiedział że mały błąd?

nokia jest przereklamowana to nie to co kiedyś

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org