Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostrzeżenie Opatrzności? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostrzeżenie Opatrzności? |
Mam xbox360 i daje radę. PS3 też fajna konsola. Nikt Ci nie powie, która jest najlepsza bo zawsze będą sprzeczki. Wybór należy do Ciebie.
|
|
to trzeba było benzyniaka kupić !!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kłótnie w łomży nie pozwalają na postawienie choćby jednej galerii i oto chodzi tym w białymstoku i
|
|
Te sa chyba najlepsze
|
|
Jasiu Śmietana;D
|
|
opel astra niebieski;]
|
|
mają tego w ch**.
|
|
Fazzi Masz tako wiedze nie byłeś nie płaciłeś zamknij TWARZ. Obywatelu przestrzegający nie łamiący prawa. Synku praworządny to Ty tych frajerów wybierasz wyborach. Stoisz teraz pewnie sobie i klniesz jak "szewc" bo ten tam to zrobił. Nie podoba się dzwoń na policje . Za ormowanie niestety nikt teraz nie płaci a bogaty byś był. Popatrz na siebie i co wokoło Ciebie się dzieje i melduj, ten nie dopałek papierosa na chodnik, a ten niestety bąka puścił. Najlepiej wszystkich pozamykać w więzieniach . Bo każdy coś ma na sumieniu oprócz Ciebie a Ty będziesz klawiszem.
|
|
hehe chyba nie wiesz co mówisz o tych zarobkach
|
|
Witam chce kupić jak już wspomniałem urządzenie wielo funkcyjne ,zastanawiam się jakiej marki i model.Mam jeszcze jedno pytanie gdzie to kopic i za ile ??. Proszę o konkrety,chcę zainwestować w ten sprzęt do 400 zł najlepiej jak najtańsze i najlepsze.
|
|
Cześć interesuje mnie Automatyka i Robotyka na naszym PWSiP. Czy ktoś mógłby mi bardziej naświetlić ten kierunek? I jak to na tej naszej uczelni sprawa wygląda? Z góry dzięki ;)
|
|
Od ilu lat tam wpuszczają?
|
|
Potrzebuję nr telefonu do Pani doktor Głębickiej i Śliweckiej - lekarze dziecinni. Z góry dziękuję.
|
|
Fazzi "Jak będziesz jechał zgodnie z obowiązującymi przepisami to nie dostaniesz żadnego mandatu " niekoniecznie. kukulka kiedyś służbowym jechałem, w Kisielnicy skręcałem od Kolna w stronę Łomży. Zaraz z 5 metrów przed końcem terenu, na takiej górce stał FOTO. Ale ja za stary na takie co :)
|
|
Ps. Fazzi green to prawdopodobnie kobieta.
|
|
Głosujcie na rodzine z Łomzy. Polsat. rudy błazen z druhem
|
|
no no
|
|
P.S - a na mandaty tatuś Ci daje ze swojego ciężko zarobionego tysiąca złotych miesięcznie ,w jednej z łomzyńskich prywatnych mini firm :)
|
|
he no tak "będziema"
|
|
Za granicą też minimalnie jedziesz za szybko ? czy jednak zgodnie z przepisami ?
|
|
300tysi klinki nie otworzy.
|
|
No i wygraliśmy!!!!
|
|
Ale niektorzy pisza glupoty a zwłaszcza ktoś o niku "on??" Ty debilu jak nie znasz sytuacji jaka jest w rodzinie ktora wygrala program to sie nie udzielaj na forum!!! Z chęcia sam bys zabral to kase i wydal na glupoty a tu czlowiek z wielkim sercem pomogl tym chlopaczkom!!! Jak masz pisac takie glupoty to daruj sobie !!!! Żal mi Ciebie !!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
no właśnie w k800i tez miałam tak samo jak Ty a tutaj nie działa. ciekawe dlaczego
|
|
Dzięki :-)
|
|
ciemno niebieskim landrowerem nawet w zime szyba otwarta i 4 osiemnastki T. NIECIKA na fuula a za kierownica szczebiotka albo jas smietana
|
|
a jak by Twoje imię i nazwisko pisali z małej litery to też byś powiedział że mały błąd?
|
|
nokia jest przereklamowana to nie to co kiedyś
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |