Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JarKacz psuł uzdrowiskowe powietrze w Augustowie |
kokosz masz racje tych głupoli to od razu zamknąc w obozie pracu moze jak tak wuładują swoją energie to sie uspokoją.a cinki,wyprane gacie i cała ta reszta tych zwolenników tych ścigających się przugłopków niech sie zastanowi co zrobi jak im rozjadą dzieciaka ablb o zone czy innego bliskiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JarKacz psuł uzdrowiskowe powietrze w Augustowie |
xxxANGELxxx to możesz być z siebie dumna ze nie musisz się malować, a inne dziewczyny mogą Ci tylko pozazdrościć :)
|
|
Nie żałujcie debilów . Niech się roz...ją :):):):):) Krzyż im na drogę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Shoei naucz się idioto czytać ze zrozumieniem i tak się nie spinaj bo Ci się ortalion spruje.. zal dupę ściska ze być może piszą tu o tobie i o twojej 20 letniej beemce? Pomyśl bezmózgowcu a nie bronisz innych debili którzy nie zważają na nic i przejeżdżają na czerwonym świetle a potem to rodzice plączą "takie dobre dziecko" ...
|
|
Autor: kropka_64 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-01-11 23:17 mieszkam w ŁSM i dowiedzialam sie ze nie moge zrezygnowac z pakietu podstawowego z vectry mimo ze mamy telewizje N i z vectry w ogole nie korzystamy, pakiet podstawowy trzeba miec i juz! nie wiecie jak to obejsc? w sumie 5,50 miesiecznie duzo nie jest ale w skali roku te 66zl wywalac to srednio mi sie usmiecha Nie możesz zrezygnować? A jak tv nie będziesz miała to też musisz płacić?:)
|
|
Autor: Shoei (---.ip82.fastwebnet.it) Data: 20-01-11 08:25 Kiedyś to były czasy wyścigi w Nowogrodzie i na nowym moście a teraz... ehhh wszędzie tylko te kamery żeby mogli to i w du*** by po montowali i pełno tych Smerfów kręcących się po mieście he Kokosz jak ty taki mądry to daj im duży plac gdzie mogą poganiać bez przypału a nie się żalisz, przeszkadza ci ? a możne ty nigdy sobie nie pozwoliłeś na szybsza jazdę hym a możne nie masz czym i zazdrościsz to pisz numery i na komendę ( ormowcu ) a tak na uboczu nie każdy jest wygolony !! jak sobie wieczorem zapie**** Stać na konia stać na bat... !! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Takiś mocny ???????? A coś na jesieni prosił na kolanach policjanta żeby ci darował bo ojciec cie zaj......ie jak się dowie ???????? Mam ci przypomnieć kiedy to było kabelkowy twardzielu ???????? mar
|
|
ktoś-coś hahaha śmieszny jesteś po 1 zanim pier******* jakoś błazenadę to się zastanów taaa mocnys żebyś wiedział bo nie muszę nikogo prosić o nic a na mandaty mnie stać jak na wszystko inne i ojciec mnie nie zaje.... bo utrzymuje się sam
|
|
ja mam nie potrzebne
|
|
zajęcia poza programem warsztatów (darmowe, dla wszystkich którzy chcieli by spróbować swoich sił za bębnami) są w godzinach 18-20 przez pierwsze 4 dni warsztatów (24-29.01) telefon i mail są na stronie mdk wystarczy napisać.
|
|
Pan F Ha :) Za jakos super pieknosc to ja sie nie uwazam, ale i jakas brzydka tez nie jestem... Nie no od swieta jakiegos sie umalowac ladnie mozna :d Pozatym jak ktos wyzej napisal, zeby sie kiedys w nocy facet w lozku przestraszyl swojej kobiety bez make up'a :/ Ale niestety znam takie przypadki, kotre specjalnie na noc sie maluja :) Alwaro Twoje bledy sa razace - wrr... :( Ale niestety wiekszosc naszego spoleczenstwa idzie na latwizne, bo lepiej, szybciej, itp. Z czasem beda konsekwencje, ale oni sami je poniosa, a my mozemy tylko sobie pogadac :)
|
|
ale na nie weszliście wszyscy;] nam nic do tego ale czy Twoja reakcja jest słuszna ??drogi kolego?/ to ze pisze to nie oznacza ze zdradza od razu ;] idź do niej wejdź razem z nią na nk i zapytaj;] o co chodzi;] zaufaj jej... chyba ze znasz ją tylko pół roku;] aaale to sprawa miedzy wami:) mnie osobiście śmieszą takie sytuacje ...niech pisze sobie z kim che żaden człowiek nie jest niczyja własnością i nie możesz jej zabronić pisania z ludźmi taka prawda.. sytuacje typu jesteś ze mną to nie pisz z nikim nie rozmawiaj to przesada.. w każdym związku jest potrzeba prywatności chłopak chce z kumplami iść do baru czy pubu albo na mecz a dziewczyna z koleżankami na zakupy do kina;] a jeśli przegina w tym co pisze to mówi się "żegnam" i tyle koniec tematu ;]
|
|
-chatka- to prawda zgadzam się z Tobą w 100 % xxxANGELxxx jaka Ty skromna he, raz wybralem sie tak poznym wieczorem do znajomej otworzyla drzwi.. szczerze.. to nie poznalem jej myslalem ze to w ogole inna osoba.. wiec niektore dziewczyny przesadzaja z "fluidem" :)
|
|
SYNTHOLOWY WYGLĄD szok i debilizm http://www.wypadki-swiat.pl/?p=2424
|
|
zgadzam się z komentarzem wyżej ...<7angelfree> taka prawda... za kilkanaście albo kilkadziesiąt lat będzie człowiek wdzięczny za to że w rodzinie na wzajem sie szanują jeden drugiemu rogów nie przyprawia... że dzieci sa zdrowe a zona dba o dom i wspiera męża .
|
|
no jak w życiu różnie bywa związek ma solidne fundamenty to można przetrwać rożne przeciwności losu razem
|
|
będąc z kimś w związku oczekujesz wsparcia od drugiej osoby, szacunku ,wierności.bez tego ani rusz jednak by tak było trzeba mieć coś w głowie ... a nie szczycić się tylko wyglądem i to liczy się zarówno do Pań jak i Panów...
|
|
Głowa to podstawa. Nad charakterem i różnymi tam nawykami można popracować. Dobry kolega mój na próbe zamieszkał z panną wszystko było przed jak w bajce do puki nie zamieszkali razem. A czemu się rozstali nie wiem a nie wnikałem mógł mi powiedzieć najwidoczniej coś tam było. A tako zgodną parą byli.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |