środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JarKacz psuł uzdrowiskowe powietrze w Augustowie

kokosz masz racje tych głupoli to od razu zamknąc w obozie pracu moze jak tak wuładują swoją energie to sie uspokoją.a cinki,wyprane gacie i cała ta reszta tych zwolenników tych ścigających się przugłopków niech sie zastanowi co zrobi jak im rozjadą dzieciaka ablb o zone czy innego bliskiego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JarKacz psuł uzdrowiskowe powietrze w Augustowie

xxxANGELxxx to możesz być z siebie dumna ze nie musisz się malować, a inne dziewczyny mogą Ci tylko pozazdrościć :)

Nie żałujcie debilów .

Niech się roz...ją :):):):):)

Krzyż im na drogę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rudy błazen z druhem

Shoei naucz się idioto czytać ze zrozumieniem i tak się nie spinaj bo Ci się ortalion spruje.. zal dupę ściska ze być może piszą tu o tobie i o twojej 20 letniej beemce? Pomyśl bezmózgowcu a nie bronisz innych debili którzy nie zważają na nic i przejeżdżają na czerwonym świetle a potem to rodzice plączą "takie dobre dziecko" ...

Autor: kropka_64 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-01-11 23:17

mieszkam w ŁSM i dowiedzialam sie ze nie moge zrezygnowac z pakietu podstawowego z vectry mimo ze mamy telewizje N i z vectry w ogole nie korzystamy, pakiet podstawowy trzeba miec i juz! nie wiecie jak to obejsc? w sumie 5,50 miesiecznie duzo nie jest ale w skali roku te 66zl wywalac to srednio mi sie usmiecha

Nie możesz zrezygnować? A jak tv nie będziesz miała to też musisz płacić?:)

Autor: Shoei (---.ip82.fastwebnet.it)
Data: 20-01-11 08:25

Kiedyś to były czasy wyścigi w Nowogrodzie i na nowym moście a teraz... ehhh wszędzie tylko te kamery żeby mogli to i w du*** by po montowali i pełno tych Smerfów kręcących się po mieście he

Kokosz jak ty taki mądry to daj im duży plac gdzie mogą poganiać bez przypału a nie się żalisz, przeszkadza ci ? a możne ty nigdy sobie nie pozwoliłeś na szybsza jazdę hym a możne nie masz czym i zazdrościsz to pisz numery i na komendę ( ormowcu ) a tak na uboczu nie każdy jest wygolony !! jak sobie wieczorem zapie****

Stać na konia stać na bat... !!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Takiś mocny ????????

A coś na jesieni prosił na kolanach policjanta żeby ci darował bo ojciec cie zaj......ie jak się dowie ????????

Mam ci przypomnieć kiedy to było kabelkowy twardzielu ????????

mar

ktoś-coś hahaha śmieszny jesteś po 1 zanim pier******* jakoś błazenadę to się zastanów taaa mocnys żebyś wiedział bo nie muszę nikogo prosić o nic a na mandaty mnie stać jak na wszystko inne i ojciec mnie nie zaje.... bo utrzymuje się sam

ja mam nie potrzebne

zajęcia poza programem warsztatów (darmowe, dla wszystkich którzy chcieli by spróbować swoich sił za bębnami) są w godzinach 18-20 przez pierwsze 4 dni warsztatów (24-29.01) telefon i mail są na stronie mdk wystarczy napisać.

Pan F Ha :) Za jakos super pieknosc to ja sie nie uwazam, ale i jakas brzydka tez nie jestem... Nie no od swieta jakiegos sie umalowac ladnie mozna :d

Pozatym jak ktos wyzej napisal, zeby sie kiedys w nocy facet w lozku przestraszyl swojej kobiety bez make up'a :/ Ale niestety znam takie przypadki, kotre specjalnie na noc sie maluja :)

Alwaro Twoje bledy sa razace - wrr... :( Ale niestety wiekszosc naszego spoleczenstwa idzie na latwizne, bo lepiej, szybciej, itp. Z czasem beda konsekwencje, ale oni sami je poniosa, a my mozemy tylko sobie pogadac :)

ale na nie weszliście wszyscy;]
nam nic do tego ale czy Twoja reakcja jest słuszna ??drogi kolego?/
to ze pisze to nie oznacza ze zdradza od razu ;]
idź do niej wejdź razem z nią na nk i zapytaj;] o co chodzi;]
zaufaj jej... chyba ze znasz ją tylko pół roku;] aaale to sprawa miedzy wami:)
mnie osobiście śmieszą takie sytuacje ...niech pisze sobie z kim che żaden człowiek nie jest niczyja własnością i nie możesz jej zabronić pisania z ludźmi taka prawda.. sytuacje typu jesteś ze mną to nie pisz z nikim nie rozmawiaj to przesada.. w każdym związku jest potrzeba prywatności chłopak chce z kumplami iść do baru czy pubu albo na mecz a dziewczyna z koleżankami na zakupy do kina;] a jeśli przegina w tym co pisze to mówi się "żegnam" i tyle koniec tematu ;]

-chatka- to prawda zgadzam się z Tobą w 100 %

xxxANGELxxx jaka Ty skromna he, raz wybralem sie tak poznym wieczorem do znajomej otworzyla drzwi.. szczerze.. to nie poznalem jej myslalem ze to w ogole inna osoba.. wiec niektore dziewczyny przesadzaja z "fluidem" :)

SYNTHOLOWY WYGLĄD szok i debilizm

http://www.wypadki-swiat.pl/?p=2424

zgadzam się z komentarzem wyżej ...<7angelfree>
taka prawda...
za kilkanaście albo kilkadziesiąt lat będzie człowiek wdzięczny za to że w rodzinie na wzajem sie szanują jeden drugiemu rogów nie przyprawia...
że dzieci sa zdrowe a zona dba o dom i wspiera męża .

no jak w życiu różnie bywa związek ma solidne fundamenty to można przetrwać rożne przeciwności losu razem

będąc z kimś w związku oczekujesz wsparcia od drugiej osoby, szacunku ,wierności.bez tego ani rusz
jednak by tak było trzeba mieć coś w głowie ...
a nie szczycić się tylko wyglądem i to liczy się zarówno do Pań jak i Panów...

Głowa to podstawa. Nad charakterem i różnymi tam nawykami można popracować. Dobry kolega mój na próbe zamieszkał z panną wszystko było przed jak w bajce do puki nie zamieszkali razem. A czemu się rozstali nie wiem a nie wnikałem mógł mi powiedzieć najwidoczniej coś tam było. A tako zgodną parą byli.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org