Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oto ile kosztuje PiSlamska okupacja Polski |
Zapomnij! Włosy łamią sie i sypią, jakbyś była niedozywiona. Będziesz wszędzie je zostawiać: na umywalce, pod prysznicem, w samochodzie. Wystarczy, ze głową potrząśniesz :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oto ile kosztuje PiSlamska okupacja Polski |
Gmina Jedwabne a usuwanie azbestu... może w końcu coś się ruszy po tychże wyborach i cokolwiek zrobią w tej kwestii ? Panowie urzędnicy czas ruszyć w kolejkę po dofinansowanie a nie tylko po przetargi na kredyty...
|
|
sra nie niszczy gowno wiecie, a sie wypowiadacie. 2 tyg temu moja siostar robila dekoloryzacje a dokladniej ja jej robilam. Kupila dekoloryzator z Lorear jest dostepny tylko w galerii Natura za 48zl z tej samej serii trzeba kupic farbe w odpowiednim kolorze. Postepowalysmy wg ulotki i wszystko wyszlo super, a wloski mieciutkie jak pioreczka tzreba tylko zrobic to umiejetnie i odpowiednim produktem, ale skoro nastepna chce dobrze i tanio to sory... nic sie nie niszczy jesli zrobi sie to odpowiednim materialem
|
|
Ps. To nie są gorzkie żale jak ktoś może mi to zarzucić. Nie chodzi o to, że można było jakoś tej sytuacji i zaradzić, a nie wylewać żale na forum, bo i czasu nie było na to żeby dłużej tkwić w tej sutyacji - spieszyło mi się do domu. Ten temat ma na celu wykazanie, że nie każdy powinien mieć prawo jazdy, bo cała ta sytuacja była naprawdę kuriozalna. Ale widać, że nie każdy zapoznał się kodeksem i zapomina, że parkując nie powinien utrudniać ruchów innym osobom. Jak widać pewne sytuacje przerastają myślenie niektórych ludzi.
|
|
a skad wiecie jaki ma ten piepszyk, nikt jej nie widzial a juz piepszycie. Zwyklych nieprzeszkadzajacych pieprzykow nikt nie usowa, wiec moze naprawde laska ma problem, a wy od razu ze swymi madrymi radami w ciemno
|
|
Sory źle podałem 798 459 420
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Właśnie help gsm ma najtaniej i najszybciej . Kiedyś cały czas dawałem do naprawy do sympatii , jak pierwszy raz dałem swoją n95 do naprawy to mnie zaszokowali. Rożnica w cenach jest taka w sympatii do Noki 6120c za wymianę mikrofonu chcą 50zł w help gsm 30 i tego samego dnia odbiór a w sympatii czekaj nie wiadomo ile. Ogółem sympatia zeszła na psy , prawie każdy inny komis w Łomży ma lepsze ceny
|
|
Za sim w help gsm chcą 20zł
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Też oddałam głosy :)
|
|
trzeba było bybrać innego burmistrza.
|
|
No bo dopiero po miesiący zaczynają wypadać. Tak że jeszcze musicie z siostrą dwa tygodnie poczekać. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
HELP GSM naprawde wporządku koleś nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
bo mnie sie absy wlonczyli........
|
|
dzięi wielkie xD
|