czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oto ile kosztuje PiSlamska okupacja Polski

Zapomnij!

Włosy łamią sie i sypią, jakbyś była niedozywiona. Będziesz wszędzie je zostawiać: na umywalce, pod prysznicem, w samochodzie. Wystarczy, ze głową potrząśniesz :)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oto ile kosztuje PiSlamska okupacja Polski

Gmina Jedwabne a usuwanie azbestu... może w końcu coś się ruszy po tychże wyborach i cokolwiek zrobią w tej kwestii ? Panowie urzędnicy czas ruszyć w kolejkę po dofinansowanie a nie tylko po przetargi na kredyty...

sra nie niszczy gowno wiecie, a sie wypowiadacie. 2 tyg temu moja siostar robila dekoloryzacje a dokladniej ja jej robilam. Kupila dekoloryzator z Lorear jest dostepny tylko w galerii Natura za 48zl z tej samej serii trzeba kupic farbe w odpowiednim kolorze. Postepowalysmy wg ulotki i wszystko wyszlo super, a wloski mieciutkie jak pioreczka tzreba tylko zrobic to umiejetnie i odpowiednim produktem, ale skoro nastepna chce dobrze i tanio to sory...
nic sie nie niszczy jesli zrobi sie to odpowiednim materialem

Ps. To nie są gorzkie żale jak ktoś może mi to zarzucić. Nie chodzi o to, że można było jakoś tej sytuacji i zaradzić, a nie wylewać żale na forum, bo i czasu nie było na to żeby dłużej tkwić w tej sutyacji - spieszyło mi się do domu. Ten temat ma na celu wykazanie, że nie każdy powinien mieć prawo jazdy, bo cała ta sytuacja była naprawdę kuriozalna. Ale widać, że nie każdy zapoznał się kodeksem i zapomina, że parkując nie powinien utrudniać ruchów innym osobom. Jak widać pewne sytuacje przerastają myślenie niektórych ludzi.

a skad wiecie jaki ma ten piepszyk, nikt jej nie widzial a juz piepszycie. Zwyklych nieprzeszkadzajacych pieprzykow nikt nie usowa, wiec moze naprawde laska ma problem, a wy od razu ze swymi madrymi radami w ciemno

Sory źle podałem 798 459 420

Treść jest ukryta

Właśnie help gsm ma najtaniej i najszybciej . Kiedyś cały czas dawałem do naprawy do sympatii , jak pierwszy raz dałem swoją n95 do naprawy to mnie zaszokowali. Rożnica w cenach jest taka w sympatii do Noki 6120c za wymianę mikrofonu chcą 50zł w help gsm 30 i tego samego dnia odbiór a w sympatii czekaj nie wiadomo ile. Ogółem sympatia zeszła na psy , prawie każdy inny komis w Łomży ma lepsze ceny

Za sim w help gsm chcą 20zł

Treść jest ukryta

Też oddałam głosy :)

trzeba było bybrać innego burmistrza.

No bo dopiero po miesiący zaczynają wypadać. Tak że jeszcze musicie z siostrą dwa tygodnie poczekać.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

HELP GSM naprawde wporządku koleś

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

bo mnie sie absy wlonczyli........

dzięi wielkie xD

Treść jest ukryta

aauuu passat piękna rzecz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org