Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STRAAAACH PIS już bierze za mordę obywateli |
bestia666 to tylko pgratulowac ,jak widac czsem warto poczekać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STRAAAACH PIS już bierze za mordę obywateli |
musze cie zmartwic w panstwie tuska nikt ci go nie odda „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Czytam, i oczom nie wierzę. W państwie syf taki, że nie wiadomo jak za rok funkcjonowała będzie armia. Nie wiadomo, jaka jest przejrzysta ścieżka awansu. Wiadomo, że rządzą znajomości. A tutaj nagle na forum ktoś myśli, że w razie wojny, to tłumy młodych polecą grzecznie do WKU oddać życie za ten kraj:) Komendant WKU otworzyłby szampana, jakby na Łomżę 5-ciu ochotników się zebrało.
|
|
Zgubiono rejestrację na trasie Łomża-Nowogród NO 8257A znalazcę czeka nagroda!
|
|
Najbardziej za tym, żeby do broni był utrudniony dostęp, są ci którzy broń sami posiadają. Kali może mieć broń ale innym nie wolno.
|
|
mam do czynienia z telefonami z orange i ery, oba w abonamencie (prywatny i słuzbowy) i nie widze róznicy w użytkowaniu. Era tez ma problemy z zasiegiem, czesto zdarza sie, ze w trakcie rozmowy w sieci Era nagle zostaje przerwane połączenie lub nie slychac rozmówcy. nie wiem jak w innych sieciach, ale fakt faktem denerwujące są sytuacje, gdy ma się ważną sprawę do załatwienia, a nie można się połączyć. Poza tym orange ma lepszy zasięg (sprawdzone w lesie:) ).
|
|
Poniżej przedstawiam wszystkim oszustwa i krętactwa rządów POpaprańców. A ciemny niemyty naród zagłosował na nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2010/12/16/przekrety-i-walki-rzadu-po-o-ktorych-milcza-media/ nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Gdzie w Łomży dostanę zasilacz USB/ładowarkę sieciową, chodzi o taki bez kabla? Może Media Expert?
|
|
spokojnie drodzy państwo, obiecuję że wytropię tego osobnika i skonfiskuję jego kolekcję dopalaczy
|
|
daj ogloszenie do kontaktow moze cos sie znajdzie
|
|
******** koles...
|
|
Dziś rano w okolicy ul. Kopernika zgubiono telefon Nokia N97. Uczciwego znalazcę bardz proszę o zwrot, oczywiście czeka nagroda. Zdaję sobie sprawę z wartości tego telefonu oraz z tego, że znalazcy będzie się ciężko z nim pożegnać, jednak jeżeli nikt się nie zgłosi to zgłaszam sprawę na policję, telefon zostanie zablokowany więc nie będzie z niego żadnego użytku. Bardzo proszę o pomoc..
|
|
Zgadzam się z Tobą T-line , ale trzeba uświadomić naród na kogo głosowali i jakie są tego skutki ,nie mówiąc o chaosie na PKP.
|
|
w końcu nic za darmo na tym świecie...
|
|
miałam tak przez jakiś miesiąc, zdenerwowałam się i numer z ery kupiłam, bo szkoda nerwów dla zasięgu orange mi było
|
|
zajezdnia PKS 2.45 zł taniej w Łomży nie znajdziesz
|
|
to zapłaciłeś 2500 za m2 tez bym byl zadowolony
|
|
A wy K....a spiskowcy jedne, mocherowych beretów wam się zachciewa? Pisałam cały czas głosować na komuchów.
|
|
Nie można! rozpowszechnianie samych filmów które załączane sę na mniejszym wacie (7% a nie 22% ) do czasopisma są częscią integralną gazety i sprzedawanie ich oddzielnie jest przestępstwem skarbowym. I to jest przykład pojeba....nej polskiej polityki finansowej bo firma fonograficzna która jest od wydawania między innymi muzyki na płytach odprowadza i klient płaci podatek 22% Vat. A wydawca gazet za to samo ma &% wat, więc pakuje w tektórkę która przypomina kawałek niby gazety i jest konkurencyjny dla innych. Ale wiadomo że z wydawnictwami nie ma żartów i trzeba im nie podpadać bo się żydki mogą wkurzyć i kogoś odpowiednio opisać ( Przykład z Rywinem jak chciał żydką podskoczyć.) to go wzieli i zniszczyli. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
chłopak nie ma matury, nie ma co się czepiać ;)
|
|
kiedy tankowalam gaz na woj.polskiego w green w zbiornik weszło mi 10litrow za duzo jak to jest? mar
|
|
60%???C SONDAŻ CHYBA PRZEPROWADZONY W GRONIE TVNOWCÓW. FAKTY OGLĄDAŁEM NIE RAZ. I MOGĘ NAPISAĆ, ŻE TAKIEGO ''OBIEKTYWIZMU'' RODEM Z KOREI POŁUDNIOWEJ NIGDZIE NIE WIDZIAŁEM. Ahh NAPISAŁ/A: ''. Idąc do kościoła ludzie chcą słyszeć kazania swojej wiary a nie wiece polityczne.'' ''Kościół przed upadkiem komuny miał spore zasługi i nie można dziś tego negować '' WG CIEBIE, KOŚCIÓŁ NIE NEGOWAŁ POCZYNAŃ POLITYCZNYCH PARTII PZPR??????? ODP.NEGOWAŁ. I TO BYŁO ZASŁUGĄ, TAK PISZESZ. TYLKO DLATEGO, ŻE NIE BYŁA TO TWOJA PARTIA. DZISIAJ TEŻ NEGUJE, I TO JUŻ WG CIEBIE NIE JEST ZASŁUGĄ, TYLKO ''WIECEM WYBORCZYM'', A DLACZEGO????? BO NEGUJE PARTIĘ, NA KTÓRĄ PEWNIE GŁOSOWAŁEŚ, BO NIE POWIEŻ MI ŻE GŁOSOWAŁEŚ NA PIS, LUB SLD. I TAKI TWÓJ OBIEKTYWIZM, JAK TEJ TWOJEJ STACJI T...VISION NETWORK.
|
|
Autor: rambo777 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 27-12-10 13:05 Bo PiS samo się o to prosi. Zachowanie zdecydowanie odbiegające od normy jest egzotyczne;))) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |