środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
STRAAAACH PIS już bierze za mordę obywateli

bestia666 to tylko pgratulowac ,jak widac czsem warto poczekać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: STRAAAACH PIS już bierze za mordę obywateli

musze cie zmartwic w panstwie tuska nikt ci go nie odda

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Czytam, i oczom nie wierzę. W państwie syf taki, że nie wiadomo jak za rok funkcjonowała będzie armia. Nie wiadomo, jaka jest przejrzysta ścieżka awansu. Wiadomo, że rządzą znajomości.
A tutaj nagle na forum ktoś myśli, że w razie wojny, to tłumy młodych polecą grzecznie do WKU oddać życie za ten kraj:) Komendant WKU otworzyłby szampana, jakby na Łomżę 5-ciu ochotników się zebrało.

Zgubiono rejestrację na trasie Łomża-Nowogród NO 8257A znalazcę czeka nagroda!

Najbardziej za tym, żeby do broni był utrudniony dostęp, są ci którzy broń sami posiadają. Kali może mieć broń ale innym nie wolno.

mam do czynienia z telefonami z orange i ery, oba w abonamencie (prywatny i słuzbowy) i nie widze róznicy w użytkowaniu. Era tez ma problemy z zasiegiem, czesto zdarza sie, ze w trakcie rozmowy w sieci Era nagle zostaje przerwane połączenie lub nie slychac rozmówcy. nie wiem jak w innych sieciach, ale fakt faktem denerwujące są sytuacje, gdy ma się ważną sprawę do załatwienia, a nie można się połączyć. Poza tym orange ma lepszy zasięg (sprawdzone w lesie:) ).

Poniżej przedstawiam wszystkim oszustwa i krętactwa rządów POpaprańców. A ciemny niemyty naród zagłosował na nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2010/12/16/przekrety-i-walki-rzadu-po-o-ktorych-milcza-media/

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Gdzie w Łomży dostanę zasilacz USB/ładowarkę sieciową, chodzi o taki bez kabla? Może Media Expert?

spokojnie drodzy państwo, obiecuję że wytropię tego osobnika i skonfiskuję jego kolekcję dopalaczy

daj ogloszenie do kontaktow moze cos sie znajdzie

******** koles...

Dziś rano w okolicy ul. Kopernika zgubiono telefon Nokia N97. Uczciwego znalazcę bardz proszę o zwrot, oczywiście czeka nagroda. Zdaję sobie sprawę z wartości tego telefonu oraz z tego, że znalazcy będzie się ciężko z nim pożegnać, jednak jeżeli nikt się nie zgłosi to zgłaszam sprawę na policję, telefon zostanie zablokowany więc nie będzie z niego żadnego użytku. Bardzo proszę o pomoc..

Zgadzam się z Tobą T-line , ale trzeba uświadomić naród na kogo głosowali i jakie są tego skutki ,nie mówiąc o chaosie na PKP.

w końcu nic za darmo na tym świecie...

miałam tak przez jakiś miesiąc, zdenerwowałam się i numer z ery kupiłam, bo szkoda nerwów dla zasięgu orange mi było

zajezdnia PKS 2.45 zł taniej w Łomży nie znajdziesz

to zapłaciłeś 2500 za m2 tez bym byl zadowolony

A wy K....a spiskowcy jedne, mocherowych beretów wam się zachciewa? Pisałam cały czas głosować na komuchów.

Nie można! rozpowszechnianie samych filmów które załączane sę na mniejszym wacie (7% a nie 22% ) do czasopisma są częscią integralną gazety i sprzedawanie ich oddzielnie jest przestępstwem skarbowym. I to jest przykład pojeba....nej polskiej polityki finansowej bo firma fonograficzna która jest od wydawania między innymi muzyki na płytach odprowadza i klient płaci podatek 22% Vat. A wydawca gazet za to samo ma &% wat, więc pakuje w tektórkę która przypomina kawałek niby gazety i jest konkurencyjny dla innych. Ale wiadomo że z wydawnictwami nie ma żartów i trzeba im nie podpadać bo się żydki mogą wkurzyć i kogoś odpowiednio opisać ( Przykład z Rywinem jak chciał żydką podskoczyć.) to go wzieli i zniszczyli.

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

chłopak nie ma matury, nie ma co się czepiać ;)

kiedy tankowalam gaz na woj.polskiego w green w zbiornik weszło mi 10litrow za duzo jak to jest?

mar

60%???C SONDAŻ CHYBA PRZEPROWADZONY W GRONIE TVNOWCÓW. FAKTY OGLĄDAŁEM NIE RAZ. I MOGĘ NAPISAĆ, ŻE TAKIEGO ''OBIEKTYWIZMU'' RODEM Z KOREI POŁUDNIOWEJ NIGDZIE NIE WIDZIAŁEM.

Ahh NAPISAŁ/A:

''. Idąc do kościoła ludzie chcą słyszeć kazania swojej wiary a nie wiece polityczne.''

''Kościół przed upadkiem komuny miał spore zasługi i nie można dziś tego negować ''

WG CIEBIE, KOŚCIÓŁ NIE NEGOWAŁ POCZYNAŃ POLITYCZNYCH PARTII PZPR??????? ODP.NEGOWAŁ. I TO BYŁO ZASŁUGĄ, TAK PISZESZ. TYLKO DLATEGO, ŻE NIE BYŁA TO TWOJA PARTIA.

DZISIAJ TEŻ NEGUJE, I TO JUŻ WG CIEBIE NIE JEST ZASŁUGĄ, TYLKO ''WIECEM WYBORCZYM'', A DLACZEGO????? BO NEGUJE PARTIĘ, NA KTÓRĄ PEWNIE GŁOSOWAŁEŚ, BO NIE POWIEŻ MI ŻE GŁOSOWAŁEŚ NA PIS, LUB SLD.

I TAKI TWÓJ OBIEKTYWIZM, JAK TEJ TWOJEJ STACJI T...VISION NETWORK.

Autor: rambo777 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-10 13:05

Bo PiS samo się o to prosi. Zachowanie zdecydowanie odbiegające od normy jest egzotyczne;)))

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org