Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska Twoich marzeń |
Ale i 8 punkt też jest OK :).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska Twoich marzeń |
hihi wczoraj to byla moja teoria a dzis juz gazety pisza ;) jestem jasnowidz czy co :DDD
|
|
Co tutaj w Łomży mamy ?? Legenadrna Familia 18-400 i Afekt...O reszcie się nie słyszy...Chyba,że wy słyszeliście o czymś ;) P.S:To prawda,że Familia ma być na nowej płycie WNB ? Pozdrooo (........)
|
|
AMik a nie jest przypadkiem tak, że to twój telewizor nie obsługuję akurat tego standardu kodowania dźwięku w jakim jest kodowany w vectrze? (i w większości innych kablówek)? No jestem w 99% pewien, że tak jest "A i jeszcze dodam, że w tej chwili aktualny ich pakiet nie zgadza się z tym, który proponowali, wycofali wiele kanałów a cena jest nadal wysoka i to jest uczciwe??" A jakich programów Ci brakuje? Bo chyba nie ma kanału polskiego, którego by nie było w ich najlepszym pakiecie..Zobacz sobie oferty aster, czy upc, porównaj ceny i dopiero zaczniej narzekac...
|
|
Napewno poleciała na piwo... Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Alli!W starym piecu to DIABEŁ pali !!tak jest w przysłowiu!Pozdrowka.O tym drewnie to ja zacząlem więc dalej z tego worka .Czy Ty aby nie jesyeś z wosku?Wszystko po krakowsku!!!!!!!
|
|
A mnie kiedys wywalili bo wszedlem mcdonaldu i chcialem zjesc przy stoliku zamowiona z ****** pizze :P
|
|
Salve Kolank0, Wielkie dzieki - list do Zambrowa do proboszcza juz napisany. Wysle go jeszcze jutro - pewnie za tydzien dostanie. Z pozdrowieniami Gandalf de Grey
|
|
weźcie DAŁNY ! PRZESTAŃCIE SIĘ KŁÓCIĆ...!!!!!! ...frajerstwo...
|
|
DYSKUSJA O GWIEZDNYCH WOJNACH !! KTO LUBI GWIEZDNE WOJNY ?? ja to lubie ! ;) jał !
|
|
Proszę podać jakiś kontakt. Też mam mondeo 2003 kupione w oldarze
|
|
Ja wole takie bardziej rzeczywiste wojny np takie filmy z I lub II wojny światowej i gry też tej samej tematyce z**bista gra wojena jest :battlefield1942 lub Call of duty w jedno i drugo grałem fajowe gry.a co do kin to nie przepadam chodzić :/ wiecie jak jest ... rudy błazen z druhem
|
|
Tu można zgłaszać uwagi dotyczące pracy dealerów i jakości świadczonych przez nich usług. Pomożemy też Państwu rozwiązać problemy, których nie udało się rozwiązać za pośrednictwem naszych dealerów. Ford Polska Sp z o.o. Centrum Kontaktu z Klientami Al. Jerozolimskie 181 02-222 Warszawa tel. 0-22 608 67 67 od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00 do 17.00 e-mail: kontakty@ford.com Ford Pomoc Pod tą nazwą uruchomiliśmy całodobowy numer telefonu, czynny siedem dni w tygodniu. Czekamy pod nim na Państwa w następujących przypadkach: awaria w ramach Ford EuroService program Ford Protect Ford Assistance Kolizyjny pomoc klientom programu Ford Ubezpieczenia 0-22 522 27 27 Najwyższy czas...
|
|
WCISNELI CI AUTKO PRÓBNE, KTÓRYM JEŻDZILI WSZYSCY TESTUJĄC I PEWNIE BYŁ BITY , ALBO INNE , BO RDZA PO 2 LATACH NIE WYLAZI ZAZWYCZAJ
|
|
śnie ..... przybywaj ....... rudy błazen z druhem
|
|
Niedawno miał miejsce wnaszym mieście akt wyjątkowego zdziczenia, bestialstwa i chamstwa, którego nie można w żadnym wypadku tolerować. Pobito ochroniarzy z firmy "Purzeczko". Jeśli chcemy żyć w normalnym, spokojnym mieście powinniśmy wyplenić chamstwo z korzeniami. Myślę, iż wśród Forumowiczów są osoby, które wiedzą dokładnie kto krył się pod kominiarkami - pomuszcie więc policji zidentyfikować tych degeneratów. Najwyższy czas...
|
|
Przepraszam za ortografa. Godzina sprzyjająca tego rodzaju błędom. Oczywiście pisze się "pomóżcie". rudy błazen z druhem
|
|
Stawiam, że byli to ochroniarze innej firmy ochroniarskiej. edy: masz kogoś w tej firmie czy sam tam pracujesz? (pytanie z czysrej ciekawości).
|
|
A, może to odwet kibiców za ochronę meczów.
|
|
:)
|
|
w palanta to i ja gralem i w dwa ognie...ale w klipa nie bo nie wiem jak sie w to gra....
|
|
TO byli koibole z ŁKS i wszystko jasne. Za mecz z olsztynem.
|
|
A moze ktoś chce kupić durona 700MHz i płyte Jet-Way ...:)
|
|
a co sie stalo takiego na meczu z olsztynem ze kibice ŁKS-u musieli wziac odwet na purzeczkowcach? Przeciez na tym meczu purzeczko spieprzelo gdzie popadnie. Gdy pod sektorem gosci doszlo do starcia lomzynskich i olsztynskich kibicow to purzeczkowcy stali obok i sie patrzyli. Dopiero jak weszla policja to sie uspokoilo... Takze co wy mowicie, jaki odwet, za co...?
|
|
a ja to wiem kto to był :) Zbych
|
|
a co Purzeczko ochrania tylko mecze, moze tez inni ich nie lubią, ale ja bym stawiał podobnie jak MrS ze to byli ochroniarze z konkurencyjnej firmy:). edy nawet jeśli bym wiedział kto ich pobił to i tak bym nie poszedł na policję
|
|
Witam!!!! Widziałem Gwiezdne Wojny III w Ostrołęce. Swoją drogą mają tam zajebiste kino. Duży ekran tylko trochę za mały kąt nachylenia widowni.Ogólnie super. Epizod 3 jest ekstra. W końcu Lucas zdecydował sięna pokazanie mięcha w przeciwueństwie do jedynki. Widzimy jak Anakinowi odcinają nogi jak płonie żywcem i wrzeszczy i się męczy, jak cierpi podczas operacji i jak zabija młodych Dżedaj SUPER!!! W jedynce Lucas nawet nie pokazał masakry jaką Anakin urządził na Tatooine. Czy ktoświe może czy Lucas zamierza nakręciń epizody IV-VI jeszcze raz??. Przydałoby się, bo jak je obejrzałem to zasnąłem na każdym.
|
|
Yo. Poszukuje dodatków, modów, wtyczek, itd., do gier z seri Tony Hawk's. A może chętni do klanu??? www.tharea.prv.pl - zapraszam
|
|
Ja nie pracuję w tej firmie i nikt z moich znajomych. Pozdrawiam! Zbych
|
|
Późny, ale dzień dobry! Chyba znalazłam sposób na sen - nie spać w domu! Jest jeszcze druga ewentualność - przyzwyczaić się. Kazik, zmieniamy się, ale czy czasy też się tak zmieniają, czy to my je zmieniamy? Wydaje mi się, że to drugie. Vlad: świetnie sen przyspiesza czerwone wino, byle nie słodkie i nie całkiem wytrawne. powodzenia - A. pozdrowienia dla "ślepców"
|
|
Ja lubię "Gwiezdne wojny" od czasu, gdy dzieckiem będąc obejrzałam epizod VI. III jeszcze nie widziałam i po tym co przeczytałam powyżej nie spieszy mi się. Monotonny hałas wprowadza mnie w stan letargu i też jestem w stanie usnąć. W zasadzie teraz powstające części "Gwiezdnych wojen" oglądam z przyzwyczjenia i przede wszystkim sympatii. rudy błazen z druhem
|
|
Najłatwiej wszystko zwalić na kibiców, tak to jest w tym naszym kraju! Pewnie chłopaki czepiali się do innych osób balujących w Jednaczewskim lub podgladali zabawiające się tam pary, no i dostali wpier... . Temat bardzo ciekawy ale wątpię, żeby policja znalazła winnych. A swoją drogą to czemu stawiacie na kibiców, ewentualnie konkurencyjną firmę ochroniarką (której w Łomży tak naprawdę nie ma), a nie postawicie np. na lokalną gangsterkę czy zwykłych tzw. "drechów". Być może akcja na tych ochroniarzy była celowa, a być może to zupełny przypadek, że dostali oni. Ciekawe, czy gdyby została tam pobita jakaś klasa świętująca maturę też co niektóży postawiliby, że to właśnie kibice?
|
|
A ja wam powiem ze policja ma numery jednego auta tych w maskach , i powoli powoli ich znajda wszystkich.
|
|
Pilot Pirx: Czy ktoświe może czy Lucas zamierza nakręciń epizody IV-VI jeszcze raz??. Przydałoby się, bo jak je obejrzałem to zasnąłem na każdym. Bo widzisz. Ty oczekujesz taniej rozrywki pod postacia tego co serwowane jest obecnie w kinie. Ja natomiast dalej uwazam New Hope za najlepsza czesc gwiezdnych wojen, mimo ze efekty specjalne nie sa tak wysrubowane jak w III. Trojeczka mi sie podobala, a to ze lucas musial pojsc w strone bzium, fru itd. rozumiem dlatego nie rozpatruje np. New Hope i Revanhe of the sith na jednym poziomie. Pierwotna trylogie ogladalem dobre pare(?)nascie(?) razy i nie zasnalem.
|
|
polcja lomzynska to nawet nie umie upilnowac glupiego bmw na swoim parkingu a ty chcesz zeby oni kogokolwiek znalezli... Nie badz smieszny...
|
|
Żaden porządny wykonawca nie jedzie na Eurowizję. Patrząc na poziom tych piosenek wszystkich na tym festiwalu, to jest on żenujący. Te ambitniejsze leca gdzieś na dół, szanse an Eurowizji z polskich wykonawców miałaby tylko Doda, taka jest prawda. Spójrzmy na tą Elenę z Grecji, która wygrała. Nic wielkiego nie zaprezentowała, choć nie było źle. A w ogóle to o wszystkim decydują względy polityczne. Białoruś-Rosja 12 pkt. Grecja-Cypr 12 pkt. Cypr-Grecja 12 pkt. POLSKA-UKRAINA 12 pkt. A że Polski nikt w szerokim świecie nie ceni, toteż nikt się nie kwapił, żeby oddać swój cenny głos na naszych reprezentantów. I tyle :) Co do hip-hopu to chyba nie jest to najlepszy wybór na taki konkurs. Z wykonawców hip-hopowych byli tylko Greenjolly i wysokiego miejsca to oni nie zajęli. Z taką muzą to byśmy niżej zjechali niż Ivan z kapelą. Trzeba patrzeć obiektywnie, to co się spodoba ludziom z Europy-czyli albo ładna laska albo chwytna melodyjka. Jury z Polski wybrało to drugie, bo melodyjka w "Czarnej dziewczynie" chwytna to jest, ale się niestety nie udało. Może za rok. Ja osobiście zagłosowałam na Serbię i Czarnogórę i Danię. Na kogo Wy głosowaliście? Najwyższy czas...
|
|
Taniec Dudka na bramce był rewelacyjny :) http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/photo_galleries/4583457.stm Ale ja od początku LM bylam za Chelsea choć w finale kciuki trzymałam za The Reds.
|
|
Mecz był super !!!
|
|
Jak podaje komunikat policji znowu w ten weekend był wysyp pijanych kierowców. Od początku długiego weekendu zatrzymano ich 1200. W czwartek i piątek było 376 wypadków drogowych, w których zginęło 27 osób, a 376 było rannych. Policja przypomina, żeby ze względu na duże upały, kierowcy wracali z weekendu dobrze rano lub wieczorem. Pozdrowienia.
|
|
SuJka zostaw tutaj jakiś kontakt do siebie (najlepiej nr GG) i powiedz w jakich godzinach można Cię złapać... rudy błazen z druhem
|
|
w końcu to ZPCHr, w normalnym kraju niepełnosprawni ochroniarze już w końcu są , nic dodać nic ująć
|
|
witam ja natomiast słyszałem iż te tereny miały już kupców tylko urząd miasta stawiał takie warunki że biznesmeni uciekali do okolicznych miast : miały być między innymi magazyny przeładunkowe -są w Ostrołęce poza kwotą kupna czy dzierżawy nasze kochane Miasto(urząd Miasta) kazał zapłacić zaległy ZUS za przacowników byłej Bawełny!!!
|
|
też nie wiem gdzie on jest, moze wyjechal na weekend?
|
|
Jednak niespanie w domu to nie jest metoda. Albo nie zawsze pomaga. Mimo wszystko - miłych snów życzę. rudy błazen z druhem
|
|
A w praktyce jakbyś to zrobił ? |
Możecie mi powiedzieć o co w tej grze chodzi?? bo ja w palanta i w dwa ognie rok temu grałem w szkółce nr 7(hehhe) Ale o co chodzi w tejklipie to ja naprawde niewiem .
|
|
Ale ten meczbył świetny!!!! W tym meczy Liverpul pokazał swoją determinacje, i chęć zdobycia pucharu, udało się im i my się cieszymy!!!
|
|
if you only know the power of the dark side
|
|
elomza zle podaje informacje ! albo ty zle przeczytałeś ! a co do Urzędu to oni by chcieli żeby ktoś przyjechał-kupił-wypłacił wszystkim zaległe piniądze(takrze samorząd) któremu Syndyk zalega z podatkiem od nieruchomości. Razem wszystko 11 mil. zł A każdy by chciał żeby ten dług spłacał nowy właściciel. Troche Pokory-Ludzie !! ktoś nie bedzie za was spłacał długi !! -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
k.kibicŁKS nie udawaj.przecież to widać, jak częśc szalikowców spożywa alkohol i nie wypieraj siętego, a później rzucacie mięsem do ochroniarzy, więc nie kryj tego.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Andrzej1: wszystko ladnie, pieknie - ale wiesz co? Daj przyklad innym i jedz z nami na ten wyjazd! Zabierz ze sobą koniecznie dobry humor i pogodne - przyjazne usposobienie, żadnych środków dopingowo odurzających, aby póżniej policja nie musiała do domu cie eskortować jak nie tak dawno kolesi z Białegostoku po rozbiciu stacji paliw. Zachowaniem swoim daj dowód że jesteś z Łomży, miasta o którym przez dziesięciolecia pani Hania Bielicka po świecie spiewała że kto mądry, uczony to z Łomży, kompozytor, poeta to z Łomży itd. Pamiętaj - na tobie też ciąży obowiązek dawania dobrego śiadectwa o naszym mieście które wielu osobom kojarzy się z Prymasem Tysiąclecia, Jakubem Wagą i wilu innymi wartościowymi ludżmi. Miej baczną uwagę na drugich aby grzeczni byli, pilnujmy się nawzajem. Licze że sprostasz tym wymogom i nie przyniesiesz nam wstydu. Zbych
|
|
A oto Polska moich marzeń |
Dzięki serdeczne! Przeglądałam. Podzwonię i pewnie znajdę coś dla siebie.
|
|
Liceum to najlepszy okres w zyciu - w II LO oczywiscie. Szkoda tylko ze teraz taki **** z ta matura wyszedl. Ale widac ze jestesmy popularni skoro tyle o nas sie mowi...
|
|
Jeju! A ja myślała, że za mną latasz, Kaziu... Mówiąc "zgliszcza" miałam na myśli gro osób, które kniżki typu "Kod..." biorą za dziełka historyczne... Tak jak to napisał Kolank0 :): "w tej ksiazce pod plaszczykiem naukowosci, najzwyczajniej w swiecie manipuluje sie faktami, a wielkszosc czytelnikow traktuje to jak pewnik i wpelni sprawdzona i wiarygodna interpretacje historyczna". I to jest dobijające...:( Zbych
|
|
Madaj, czy Ty czasem nie jesteś jednym z członków tej komisji? 1. Wcale nie twierdzę, że korzystanie z okazji jest dobre i usprawiedliwia tę młodzież, przyzwolenie nadzorujących jest jednak moim zdaniem okolicznością rozmywającą moralną klasyfikację tego postępku w oczach abiturientów, nie? 2. Jak ten złodziej i pedofil z Twojego przykładu robią swoje na oczach policjanta, któremu z jakiegoś powodu nie chce się ruszyć dupska z radiowozu, to policjant ponosi współodpowiedzialność, czy nie? Do obowiązków komisji należało zadbanie o prawidłowy przebieg egzaminu, nie siedzieli tam, by pierdzieć w krzesła, tylko by wywalać na zbity pysk tych, którzy łamią regulamin, a niełamiącym umożliwić pisanie egzaminu raz i tylko raz. Czy komisja wywiązała się ze swojego obowiązku? Słychać, widać i czuć. Dali dupy na całego, więc teraz niech nie rżną głupa, tylko pokrywają koszty tej powtórki, bo to nie wina młodzieży, że powtarzają wszyscy, a nie dwoje czy czworo wyrzuconych w porę za drzwi.
|
|
"Chłopie plac budowy to plac budowy. Jak jakiś pieszy wpadnie to jego wina, bo plac oznakowany." Dziwnie, że gdzie indziej roboty drogowę mogą być prowadzone w sposób cywilizowany (czytaj są robione szybko i tak, aby jak najmniej utrudniać życie innym)
|
|
Zamiast wyższych uczelni w mieście może by tak jedna bezpłatną SAVOIR VIVRE DLA KAŻDEGO .
|
|
Ściąganie jest w Polsce normą. Ściągają uczniowie, studenci, kursanci, a nawet doktoranci. Ściągają, bo się nie nauczyli albo brakuje im pewności. Minister postanowił z tym walczyć, ale szanse ma marne. Na Zachodzie czy w USA ściąganie jest surowo karane i społecznie napiętnowane. U nas wręcz przeciwnie - skuteczne ściąganie jest uznawane raczej za godny podziwu przejaw sprytu niż zwyczajne oszustwo. Kto z Was nie ściągał na maturze czy innym egzaminie, wątpię czy znajdzie się taka osoba? W nas gdy przyłapano na ściąganiu na maturze, to nazwano skandalem i zwalono winę na komisję egzaminacyjną, przeczytajcie jak na zachodnich uczelniach walczy się ze ściąganiem. O sposobach walki ze ściąganiem na zachodnich uczelniach link poniżej: http://biuletyny.interia.pl/latest/4/latest.html Pozdrowienia.
|
|
A ja uważam, że niepotrzebnie na tych imprezach jest tyle piwa...
|
|
Bardzo dziękuję za pomoc w odnalezieniu informacji. Ale nadal twierdzę, że wyniki wyszukiwania hasła "zaliczka alimentacyjna" na stronie www.lomza.pl są następujące: "Ilość pasujących elementów do wyrażenia zaliczka alimentacyjna wynosi 0"
|
|
chcecie byc bezpieczni to obetnijcie wlosy:)) i ubierajcie sie normalnie Ja tam wygladam normalnie i nikt mnie nie bije bez powodu a raczej z tego powodu.
|
|
Kibol... śmiesznyś! :) Mi też nie podoba się tak ostry rock (tak ... dla mnie jest "tak ostry"! :) ), ale na tym koniec. Jeśli komuś innemu się podoba - to dobrze. Dobrze jest kiedy ludziom się cos podoba! :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
chodzi o to, ze mamy w miescie nowa ulice "Via Baltica" sie zwie...tylko nie wiadomo jak dlugo..... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |