Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczujnia PO-PSL nie wykonała 49 wyroków TK. A Petru chce wyprowadzić Polaków na ulice.Cy chce przelać Polską krew? |
N-tv fajna ,ale tylko na jeden telewizor to cały n-ki minus.........A podobno coś wchodzi z n-ki na 2 tv?????// (ja czkałem 2 dni jak zamówiłem online na n-tv)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczujnia PO-PSL nie wykonała 49 wyroków TK. A Petru chce wyprowadzić Polaków na ulice.Cy chce przelać Polską krew? |
Te cieciuchy nic nie robią!
|
|
Re: Szczujnia PO-PSL nie wykonała 49 wyroków TK. A Petru chce wyprowadzić Polaków na ulice.Cy chce przelać Polską krew? |
Treść jest ukryta
|
|
Pytaj_nik mam nadzieję, że nie spodziewałaś/eś się innych odpowiedzi. W końcu "obrażasz" większość szanownych forumowiczów. Swoją drogą, taka pisownia chyba bardziej męczy czytających, niż bezmyślnie piszących. Pozdrawiam autora pytania: Autor: br1 "głupio co?" Tego to chyba nawet nie warto komentować. PS Odezwała się śmietanka forum :).
|
|
lomza666 jak pitok ci zmarzł, to se wywołaj szatana niech ci obciągnie flaka na rozgrzanie, a jak cię starzy nie nauczyli łazić to pełznij i ich złóż w ofierze
|
|
pod Manager kryje sie chyba osoba ktora pracuje w MOSIR i boi sie ze poleci ze wszystkimi za nic nie robienie i utrudnianie albo sam glowno dowodzacy broni swego tylka a pod tym ze nic nie robia tez podpisuje sie obiema rekami
|
|
no nie wiem, czy jest az tylu chetnych na bylejaka dziatwe
|
|
jezeli nie masz sily w jezyku to masz w reku i na odwrot,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |