czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szczujnia PO-PSL nie wykonała 49 wyroków TK. A Petru chce wyprowadzić Polaków na ulice.Cy chce przelać Polską krew?

N-tv fajna ,ale tylko na jeden telewizor to cały n-ki minus.........A podobno coś wchodzi z n-ki na 2 tv?????// (ja czkałem 2 dni jak zamówiłem online na n-tv)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szczujnia PO-PSL nie wykonała 49 wyroków TK. A Petru chce wyprowadzić Polaków na ulice.Cy chce przelać Polską krew?

Te cieciuchy nic nie robią!

Re: Szczujnia PO-PSL nie wykonała 49 wyroków TK. A Petru chce wyprowadzić Polaków na ulice.Cy chce przelać Polską krew?

Treść jest ukryta

Pytaj_nik mam nadzieję, że nie spodziewałaś/eś się innych odpowiedzi. W końcu "obrażasz" większość szanownych forumowiczów.
Swoją drogą, taka pisownia chyba bardziej męczy czytających, niż bezmyślnie piszących.
Pozdrawiam autora pytania:
Autor: br1
"głupio co?"
Tego to chyba nawet nie warto komentować.

PS Odezwała się śmietanka forum :).

lomza666 jak pitok ci zmarzł, to se wywołaj szatana niech ci obciągnie flaka na rozgrzanie, a jak cię starzy nie nauczyli łazić to pełznij i ich złóż w ofierze

pod Manager kryje sie chyba osoba ktora pracuje w MOSIR i boi sie ze poleci ze wszystkimi za nic nie robienie i utrudnianie albo sam glowno dowodzacy broni swego tylka a pod tym ze nic nie robia tez podpisuje sie obiema rekami

no nie wiem, czy jest az tylu chetnych na bylejaka dziatwe

jezeli nie masz sily w jezyku to masz w reku i na odwrot,

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org