Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Platforma nie dla idiotów. |
z Noki E55
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Platforma nie dla idiotów. |
widziałem ostatnio tadka, w parku na ławce leżał i w rencach mocno ściskał butelkę pt. "Parkowa", jednak łajza, bo nie chciał się podzielić z kolegami
|
|
To pozostaje Nam jedynie cierpliwie czekać. Zobaczymy czy coś będzie głośniej w Internecie czy w stacjach radiowych. :)
|
|
sklep plastyczny epoka na legionów (tam przy sklepie za 5 zł, kryzysowy market itd.) tam schodkami w dół
|
|
Taa, zobaczysz. Chora i za razem smutna sytuacja, że człowiek nawet gdy musi pracować w święta nie dostanie za nadgodziny.
|
|
Nieźle. Oczywiście BLM
|
|
sklepów i tych innych pierdół już u nas pod dostatkiem ale jak chcesz to zrób taki sklep na podstawie allegro czyli dużo pierdół za nisko cenne ;) przynajmniej za przesyłki nie bezie trzeba płacic .
|
|
Prusa 8 o której ?
|
|
Figa--> czytamy ze zrozumieniem, potrzebuję dużej ramy min 100x70 :) Czesio, Omania, Neko645--> dziękuję :):)
|
|
Temat czysto rozrywkowy, nie pasuje do tego forum - ale co tam. Typowa gdybologia, co by było gdyby... A jednak, załóżmy - Stauffenbergowi udaje się zabić Hitlera, do władzy dochodzi gen. Beck i zwolennicy rokowań pokojowych. Dochodzi do rozmów - nowy rząd Niemiec dogaduje się z Aliantami. Jak wyglądałaby wtedy sytuacja Polski? Moim zdaniem Polska wyszłaby na tym tragicznie - W najlepszym wypadku podzielona na pół, z granicami trudnymi do przewidzenia.
|
|
jak tam na tego tych auuuu jak to się nazywa naaaaa piłsudskiego zaraz bedzie komuch....Ty biznesmenku.Piniądze nie wszystko piniądze nie wszystko
|
|
ojej już teraz po mnie pojazd szczególnie organizatorzy imprezy których nie można skrytykować jedyny pan max-bike bez żadnej złości wyjaśnił Dziękuję za propozycję będę pamiętać a pan Autor L lomza. pl niech nie krytykuje innych i obraża się bo ktoś coś napisał wyrażając własne zdanie jedym się poboba innym nie musi i to chyba normalne?? to nie powód aby obrażać kogoś i wyskakiwać z jakimiś błyszczykami masz jakieś kompleksy albo poprostu należy wypowiadać się wyłącznie pozytywnie ??
|
|
jak bedzie nas paru zrobimy zjebisty szoł mam plana piszesz sie
|
|
s p ierdalaj
|
|
|
a to nie PCK te kubły ?
|
|
sposobu na aktywne spedzenie czasu
|
|
Witam wszystkich mam auto 1.8 v5 turbo auto waży ok tony i do tego piękne quattro nigdy się jeszcze nie ścigałem czy myślicie ze mam jakieś szanse? pozdrawiam wszystkich miłośników tunningu i szybkich samochodów!!!!!
|
|
a na cholere ten cały MOZIR ? żeby więcej długu miasto posiadało ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |