niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Platforma nie dla idiotów.

z Noki E55

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Platforma nie dla idiotów.

widziałem ostatnio tadka, w parku na ławce leżał i w rencach mocno ściskał butelkę pt. "Parkowa", jednak łajza, bo nie chciał się podzielić z kolegami

To pozostaje Nam jedynie cierpliwie czekać. Zobaczymy czy coś będzie głośniej w Internecie czy w stacjach radiowych.

:)

sklep plastyczny epoka na legionów (tam przy sklepie za 5 zł, kryzysowy market itd.) tam schodkami w dół

Taa, zobaczysz.
Chora i za razem smutna sytuacja, że człowiek nawet gdy musi pracować w święta nie dostanie za nadgodziny.

Nieźle. Oczywiście BLM

sklepów i tych innych pierdół już u nas pod dostatkiem ale jak chcesz to zrób taki sklep na podstawie allegro czyli dużo pierdół za nisko cenne ;) przynajmniej za przesyłki nie bezie trzeba płacic .

Prusa 8 o której ?

Figa--> czytamy ze zrozumieniem, potrzebuję dużej ramy min 100x70 :)

Czesio, Omania, Neko645--> dziękuję :):)

Temat czysto rozrywkowy, nie pasuje do tego forum - ale co tam.
Typowa gdybologia, co by było gdyby... A jednak, załóżmy - Stauffenbergowi udaje się zabić Hitlera, do władzy dochodzi gen. Beck i zwolennicy rokowań pokojowych.
Dochodzi do rozmów - nowy rząd Niemiec dogaduje się z Aliantami. Jak wyglądałaby wtedy sytuacja Polski?
Moim zdaniem Polska wyszłaby na tym tragicznie - W najlepszym wypadku podzielona na pół, z granicami trudnymi do przewidzenia.

jak tam na tego tych auuuu jak to się nazywa naaaaa piłsudskiego zaraz bedzie komuch....Ty biznesmenku.Piniądze nie wszystko piniądze nie wszystko

ojej już teraz po mnie pojazd szczególnie organizatorzy imprezy których nie można skrytykować jedyny pan max-bike bez żadnej złości wyjaśnił Dziękuję za propozycję będę pamiętać a pan Autor L lomza. pl niech nie krytykuje innych i obraża się bo ktoś coś napisał wyrażając własne zdanie jedym się poboba innym nie musi i to chyba normalne?? to nie powód aby obrażać kogoś i wyskakiwać z jakimiś błyszczykami masz jakieś kompleksy albo poprostu należy wypowiadać się wyłącznie pozytywnie ??

jak bedzie nas paru zrobimy zjebisty szoł mam plana piszesz sie

s p ierdalaj

http://www.mosir.lomza.pl/index.php

a to nie PCK te kubły ?

sposobu na aktywne spedzenie czasu

Witam wszystkich mam auto 1.8 v5 turbo auto waży ok tony i do tego piękne quattro nigdy się jeszcze nie ścigałem czy myślicie ze mam jakieś szanse? pozdrawiam wszystkich miłośników tunningu i szybkich samochodów!!!!!

a na cholere ten cały MOZIR ? żeby więcej długu miasto posiadało ?

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org