Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piotrowicz pomagał opozycji w stanie wojennym |
burczymucha A teraz nigdzie nie latacie >?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piotrowicz pomagał opozycji w stanie wojennym |
latamy ale tu nie napisze
|
|
Zastanawia mnie czy po zmianie Pana Prezydenta będziemy mogli wspólnie obejrzeć pokaz sztucznych ogni na Starym Rynku.
|
|
Po raz któryś już te pytanie jest zadawane na forum tak więc podam odpowiedź, która pasuje akurat do opcji rocznica. :)
|
|
nie jestem pewien ale chyba jeszcze tam przy rampie nikt tej sali nie co kiedyś był VIP
|
|
fajna fryzura ,wybieram sie jutro do fryzjera jak powiedziec zeby mi tak zrobila ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Moim zdaniem to nie musi być pompa za jakieś horrendalne pieniądze. Wystarczy niewielka ilość fajerwerków(wypadałoby więcej, skoro to pożegnanie starego roku...a przywitanie nowego). Przywitanie się ludźmi też byłoby miłe:). Firmy zajmujące się ogniami sztucznymi są na wyciągnięcie ręki i wystarczy zadzwonić i się ugadać - no problem.
|
|
jak zwykle bedzie wielkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cisza:) urbi et orbi
|
|
takie głupki jak wy za friko pracują, więc skąd te pytania?
|
|
Siłownia tylko dla kobiet znajduje się na ul.Kazańskiej w pawilonie nad sklepem MiniMax. Czynna jest chyba od południa do godziny 21. Karnet to chyba 80 zł/miesiąc - obejmuje zajęcia na sprzęcie aerobowym (rowerki, bieżnie, wiosła) + blok ćwiczeń na matach (taki quasi aerobik). Kameralnie, spokojnie. Chodziłam tam przed wakacjami, bardzo mi się podobało, polecam z czystym sumieniem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |