niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piotrowicz pomagał opozycji w stanie wojennym

burczymucha

A teraz nigdzie nie latacie >?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piotrowicz pomagał opozycji w stanie wojennym

latamy
ale tu nie napisze

Zastanawia mnie czy po zmianie Pana Prezydenta będziemy mogli wspólnie obejrzeć pokaz sztucznych ogni na Starym Rynku.

Po raz któryś już te pytanie jest zadawane na forum tak więc podam odpowiedź, która pasuje akurat do opcji rocznica. :)

nie jestem pewien ale chyba jeszcze tam przy rampie nikt tej sali nie co kiedyś był VIP

fajna fryzura ,wybieram sie jutro do fryzjera jak powiedziec zeby mi tak zrobila ?

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Moim zdaniem to nie musi być pompa za jakieś horrendalne pieniądze. Wystarczy niewielka ilość fajerwerków(wypadałoby więcej, skoro to pożegnanie starego roku...a przywitanie nowego). Przywitanie się ludźmi też byłoby miłe:). Firmy zajmujące się ogniami sztucznymi są na wyciągnięcie ręki i wystarczy zadzwonić i się ugadać - no problem.

jak zwykle bedzie wielkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cisza:)

urbi et orbi

takie głupki jak wy za friko pracują, więc skąd te pytania?

Siłownia tylko dla kobiet znajduje się na ul.Kazańskiej w pawilonie nad sklepem MiniMax. Czynna jest chyba od południa do godziny 21.

Karnet to chyba 80 zł/miesiąc - obejmuje zajęcia na sprzęcie aerobowym (rowerki, bieżnie, wiosła) + blok ćwiczeń na matach (taki quasi aerobik).
Kameralnie, spokojnie. Chodziłam tam przed wakacjami, bardzo mi się podobało, polecam z czystym sumieniem :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org