Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sympatycy multi-kulti |
Podam za Tomka... 512 148 226 L. Jaśkiewicz Ile Ci weźmie to nie wiadomo, ciekawe co wyjdzie w praniu, ale za samo podłączenie do kompa zapłacisz grosze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sympatycy multi-kulti |
Piesek całe szczęście już się znalazł:) dziękuje na informacje:)garfield napisał(a):
|
|
mam problem z komputerem tzn ze sterownikami chyba ? zgubilem plyte ze sterownikami do karty graficznej i sciagnelem je z internetu lecz tro nic nie daje. a mianowicie chodzi mi o to ze jak chodze po internecie to strona nie przewija mi sie plynnie tylko tak "kwadratowo" . prosze o pomoc
|
|
burak to burak nie ma odzwierciedlenia w aucie a kieszeni ! a o gustach się nie dyskutuje
|
|
To prawda , to oszołom PIS-owski. Czeczenów też ścigał - wstyd i hańbę Łomży tacy debile przynoszą.
|
|
Ja mam też takie pytanie tylko że męskie takie jak te może na allegro lkink 1 http://allegro.pl/rewelacyjne-buty-robocze-brf-2-kolory-rozmiar-41-i1340025721.html Link 2 http://allegro.pl/rewelacyjne-buty-robocze-114-2-kolory-rozm-41-i1353321017.html Lub może coś innego cieplejszego ktoś poleci mi
|
|
http://daczyszyn.laszczow.pl/index.php?art=119
|
|
Etat to 18 godzin plus 2 karciane. Co do wynagrodzenia to nie jestem pewna, ale chyba ok. 1500 zł po odciągnięciu wszystkich składek. Niewielka różnica w stosunku do kontraktowego.
|
|
Szukam dobrej silowni w Lomzy prosze o opinie ktore sa dobre a z ktorych nie warto korzystac ?
|
|
Bez wątpliwości wina sterów od grafiki, po prostu ściągnij i zainstaluj odpowiednie dla Twojego sprzętu.
|
|
Właśnie. Dlatego trzeba ich napiętnować - prosty przykład, ten tam adamos swoją bufonadą rozpoczął jednak wojenkę, a skutki będą takie, że ci ludzie, którym dupek naubliżał, będą mieli prawo nie pomóc w sprawie tej nieszczęsnej słomy !
|
|
Konkretne buraki jeżdżą oczywiście Golfami. Najbardziej chamski samochód.
|
|
Proszę o opinie i namiary do instruktora tańca, który profesjonalnie przygotuje młodą parę do pierwszego tańca.
|
|
Lepiej. żeby to "piwo" w ogóle nie istniało.
|
|
inter karnet 80 zł jezeli sie nic nie zmienilo , mila atmosfera , trenet , sporo sprzetu
|
|
Sylwia195 intercosmetic i trener nie rozśmieszaj mnie a pozatym stary sprzet maja a "trener" hm bez komentarza
|
|
choc na Prusa poodśnierzaj to odrazu muły ci urosno ! bez karnetu czy innej biletowy Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
ale wiochmen
|
|
tylko nie silownia EWA tragedia kazdy kto byl to ucieka marna ma opinie i warunki , tam nic nie mozna ogolnie nie polecam
|
|
A ty pan F nie pruj paszczy bo sam pewnie golfem popylasz, aż się kurzy. Nie ma co się denerwować, po prostu trzeba się pogodzić z prawdą...
|
|
Golf jest ok
|
|
haahah :P Layer co sie tak denerwujesz:) ja trzeba grzecznie poprosic i nie bedzie:) szczebiotka ogarnij temacik i nie denerwuj mnie kolegi :):D co tam u was:D zobaczcie jaka pogoda zajebistaaaa:D niah :DD:D::D:D:D::D:D:D:D:D Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
doświadczona :) lata treningow tańca towarzyskiego
|
|
Morderstwo koło Zambrowa ,dwóch braci morduję dziewczynę i jej cało palą ,teraz będzie udowodnienie czy oni byli na prochach czy są psychicznie chorzy itd ja myślę ze jak dziewczyna im się szarpała i upadając i uderzając kłową i była nie przytomna ,to dlaczego jej nie ratowali tylko zamykając w mieszkaniu ,poszli rozpalić ognisko by jej cało spalić ,po wejściu do mieszkania zastali ją żywą i ponownie ją masakrować siekiero i innym narzędziem i ją mordować ,dla mnie to jest chore te nasze prawo i ich psycholodzy ,oni wiedzieli jak ciało zniszczyć aby śladu nie było .Dla boga po co na takich jeszcze czas i forsę wydawać ,na krzesło elektryczne trzeba posadzić lub też tak zabić i na ognisko jak oni tę dziewczynę. Dlaczego my mamy takich chuliganów utrzymywać ,,,,kara śmierci musi być tak jak i na tego mordercę co mordował prostytutki Dlaczego nasze państwo daję bez prawie na takich morderców i ich się leczy kula w łeb i do kanału. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Widziałem wczoraj ulotkę nowej szkoły tańca, nie wiem co, i jak, ale mogę podać Tobie numer tel. 606 998 338
|
|
i jak tam znalazł sie wlasciciel
|
|
ooooooooooo
|
|
RELAX - karnet na trzy miesiące 150 pln, miesięczny 65 pln
|
|
jak dla mnie jedzenie bardzo dobre
|
|
Angel pewnie sam jeździsz na BLM-ie!
|
|
mistrz123 - jesteś debilem w czystym znaczeniu tego słowa druga szansa dla 'ludzi' z przypadku przytoczonego przez @smolenia ? je*nij sie w łeb.
|
|
nie pijeeee:P:D:) a co dzis jakies glosowanie jest
|
|
Jestem za karą śmierci dla takich zwyrodnialców. To są zwykłe śmieci, nie ludzie. Możnaby też uciąć im obie rączki, wykastrować i wypuścić gdzieś do lasu, niech zwierzęta żyją ze zwierzętami.
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-140.abo.wanadoo.fr) Data: 04-12-10 23:18 burdel na kolkach, Burdel na kolkach to ty masz w głowie i ta baba e.szostakowska-choramana.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |