poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sympatycy multi-kulti

Podam za Tomka... 512 148 226 L. Jaśkiewicz
Ile Ci weźmie to nie wiadomo, ciekawe co wyjdzie w praniu, ale za samo podłączenie do kompa zapłacisz grosze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sympatycy multi-kulti

Piesek całe szczęście już się znalazł:) dziękuje na informacje:)garfield napisał(a):

mam problem z komputerem tzn ze sterownikami chyba ? zgubilem plyte ze sterownikami do karty graficznej i sciagnelem je z internetu lecz tro nic nie daje. a mianowicie chodzi mi o to ze jak chodze po internecie to strona nie przewija mi sie plynnie tylko tak "kwadratowo" . prosze o pomoc

burak to burak nie ma odzwierciedlenia w aucie a kieszeni ! a o gustach się nie dyskutuje

To prawda , to oszołom PIS-owski. Czeczenów też ścigał - wstyd i hańbę Łomży tacy debile przynoszą.

Ja mam też takie pytanie tylko że męskie takie jak te może na allegro

lkink 1

http://allegro.pl/rewelacyjne-buty-robocze-brf-2-kolory-rozmiar-41-i1340025721.html

Link 2

http://allegro.pl/rewelacyjne-buty-robocze-114-2-kolory-rozm-41-i1353321017.html

Lub może coś innego cieplejszego ktoś poleci mi

http://daczyszyn.laszczow.pl/index.php?art=119

Etat to 18 godzin plus 2 karciane. Co do wynagrodzenia to nie jestem pewna, ale chyba ok. 1500 zł po odciągnięciu wszystkich składek. Niewielka różnica w stosunku do kontraktowego.

Szukam dobrej silowni w Lomzy prosze o opinie ktore sa dobre a z ktorych nie warto korzystac ?

Bez wątpliwości wina sterów od grafiki, po prostu ściągnij i zainstaluj odpowiednie dla Twojego sprzętu.

Właśnie. Dlatego trzeba ich napiętnować - prosty przykład, ten tam adamos swoją bufonadą rozpoczął jednak wojenkę, a skutki będą takie, że ci ludzie, którym dupek naubliżał, będą mieli prawo nie pomóc w sprawie tej nieszczęsnej słomy !

Konkretne buraki jeżdżą oczywiście Golfami. Najbardziej chamski samochód.

Proszę o opinie i namiary do instruktora tańca, który profesjonalnie przygotuje młodą parę do pierwszego tańca.

Lepiej. żeby to "piwo" w ogóle nie istniało.

inter karnet 80 zł jezeli sie nic nie zmienilo , mila atmosfera , trenet , sporo sprzetu

Sylwia195 intercosmetic i trener nie rozśmieszaj mnie a pozatym stary sprzet maja a "trener" hm bez komentarza

choc na Prusa poodśnierzaj to odrazu muły ci urosno ! bez karnetu czy innej biletowy

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

ale wiochmen

tylko nie silownia EWA tragedia kazdy kto byl to ucieka marna ma opinie i warunki , tam nic nie mozna ogolnie nie polecam

A ty pan F nie pruj paszczy bo sam pewnie golfem popylasz, aż się kurzy. Nie ma co się denerwować, po prostu trzeba się pogodzić z prawdą...

Golf jest ok

haahah :P Layer co sie tak denerwujesz:) ja trzeba grzecznie poprosic i nie bedzie:) szczebiotka ogarnij temacik i nie denerwuj mnie kolegi :):D
co tam u was:D zobaczcie jaka pogoda zajebistaaaa:D niah :DD:D::D:D:D::D:D:D:D:D

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

doświadczona :) lata treningow tańca towarzyskiego

Morderstwo koło Zambrowa ,dwóch braci morduję dziewczynę i jej cało palą ,teraz będzie udowodnienie czy oni byli na prochach czy są psychicznie chorzy itd ja myślę ze jak dziewczyna im się szarpała i upadając i uderzając kłową i była nie przytomna ,to dlaczego jej nie ratowali tylko zamykając w mieszkaniu ,poszli rozpalić ognisko by jej cało spalić ,po wejściu do mieszkania zastali ją żywą i ponownie ją masakrować siekiero i innym narzędziem i ją mordować ,dla mnie to jest chore te nasze prawo i ich psycholodzy ,oni wiedzieli jak ciało zniszczyć aby śladu nie było .Dla boga po co na takich jeszcze czas i forsę wydawać ,na krzesło elektryczne trzeba posadzić lub też tak zabić i na ognisko jak oni tę dziewczynę. Dlaczego my mamy takich chuliganów utrzymywać ,,,,kara śmierci musi być tak jak i na tego mordercę co mordował prostytutki Dlaczego nasze państwo daję bez prawie na takich morderców i ich się leczy kula w łeb i do kanału.

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Widziałem wczoraj ulotkę nowej szkoły tańca, nie wiem co, i jak, ale mogę podać Tobie numer tel.
606 998 338

i jak tam znalazł sie wlasciciel

ooooooooooo

RELAX - karnet na trzy miesiące 150 pln, miesięczny 65 pln

jak dla mnie jedzenie bardzo dobre

Angel pewnie sam jeździsz na BLM-ie!

mistrz123 - jesteś debilem w czystym znaczeniu tego słowa

druga szansa dla 'ludzi' z przypadku przytoczonego przez @smolenia ? je*nij sie w łeb.

nie pijeeee:P:D:) a co dzis jakies glosowanie jest

Jestem za karą śmierci dla takich zwyrodnialców. To są zwykłe śmieci, nie ludzie. Możnaby też uciąć im obie rączki, wykastrować i wypuścić gdzieś do lasu, niech zwierzęta żyją ze zwierzętami.

Autor: szczebiotka (---.w92-140.abo.wanadoo.fr)
Data: 04-12-10 23:18

burdel na kolkach,

Burdel na kolkach to ty masz w głowie i ta baba e.szostakowska-choramana.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org