Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy poslanka |
Kaemwutewu. Pe De Ka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy poslanka |
Proponuje pisać na tym forum w tematyce konsoli XBOX360. Uwaga na nowe "kopie bezpieczeństwa" flagują konsole, przy fali banów 100 % BAN. Potrzebny flash LT+ z zabezpieczeniami AP25. Dostępny dla Benq i Liteon.Proszę o konkretne pytania i wypowiedzi. W Łomży jest dużo posiadaczy XBOX360 więc warto zapoznać się z tematem.
|
|
w wyszkowie dobry chinczyk jest
|
|
Szczerze mowiac, wole grac na oryginalach ;) Nie martwie sie banem, wiem ze wycisne z gry ktora kupilem wszystkie soki, a przy okazji zawsze to jakas kolekcja na polce stoi ;) Mimo to rozumiem wszystkich piratow!
|
|
Zalozmy ze sprzedaje cos na allegro i pozniej ktos wplaca mi pieniadze na konto .. to jak najprosciej spr czy pieniadze juz wplynely ?
|
|
Jeszcze jestem, czekałem na Ciebie cała noc i cały dzień :( Wreszcze cię spotkałem moja miła :):):):):):)
|
|
Widze ze temat sie rozwinie. Dzis sprawdze jak radzi sobie naped samsung i hitachi z "kopiami bezpieczenstwa" AP25 i iso Gier. Dla posiadaczy XBOX360, warto miec backup swojego klucza napedu, napedy nie sa wieczne. Zdaza sie ze Liteon ma tendencje do rysowania plyt. Pytania o flash napedu,problemy z konsola GG 17758080.Mozna pisac nawet gdy jestem niedostepny. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Tak tak sklep to by się na prawde przydał. Kiedy będzie otwarty basen?Po nowym roku.
|
|
Sławomir Ptaszyński tel. 502 098 258 Sławomir Łomotowski tel. 502 357 720 oni uczyli w tamtym roku w rybnie, zadzwoń i spytaj
|
|
Kasi chyba chodziło o to że nie każdy "doradca finansowy" jest niezależny i w pierwszej kolejności sprzedaje produkty, które sprzedawać musi. Każde duże stacjonarne doradztwo finansowe jest powiązane z jakimś bankiem. Może to powodować naciski ze strony właściciela na sprzedaż tych a nie innych produktów. Pomimo, iż w ofercie firmy jest 15 banków, doradcy mogą oferować 2-3 jako ”najlepsze“ dla klienta. To już jednak kwestia etyki firmy. Panie Marku czy Open Finance ma coś wspólnego z Getin Noble Bankiem ?
|
|
no mi też wjazd zrobiła zima ... na szczęście schowałem się w kiblu, to nie wiem co to mogłoby być ... dobry temat nie jest zły ^^
|
|
przychodnia na ul Wyszyńskiego. Mierzejewski czy jakos tak Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
dzwonie do sąsiada on tez ma dizla powie co i jak za 15min
|
|
i Wyszyński z Mierzejewskiego Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
najlepiej włożyć gazetę do baku i podpalić , a tak poważnie, na komputerze pokazywało 200 km czyli miał jakieś okolu 15 litrów , dolał za 60 zł czyli tyle co zawsze , dolejcie do pełna oleju napędowego i powinno być ok
|
|
zajmij sie swoimi sprawami
|
|
dzialania na zbiorach... aj masz pole marchewek, odejmujesz dodajesz dzielisz mnozysz i tyle. ;] kalkulator wystarczy hahaha swiruje:P pan lencki marian z ks anny polecam tlumaczy bardzo dobrze numer znajdziesz w ksiazce telefonicznej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |