poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy poslanka

Kaemwutewu. Pe De Ka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy poslanka

Proponuje pisać na tym forum w tematyce konsoli XBOX360.
Uwaga na nowe "kopie bezpieczeństwa" flagują konsole, przy fali banów 100 % BAN. Potrzebny flash LT+ z zabezpieczeniami AP25. Dostępny dla Benq i Liteon.Proszę o konkretne pytania i wypowiedzi. W Łomży jest dużo posiadaczy XBOX360 więc warto zapoznać się z tematem.

w wyszkowie dobry chinczyk jest

Szczerze mowiac, wole grac na oryginalach ;) Nie martwie sie banem, wiem ze wycisne z gry ktora kupilem wszystkie soki, a przy okazji zawsze to jakas kolekcja na polce stoi ;) Mimo to rozumiem wszystkich piratow!

Zalozmy ze sprzedaje cos na allegro i pozniej ktos wplaca mi pieniadze na konto .. to jak najprosciej spr czy pieniadze juz wplynely ?

Jeszcze jestem, czekałem na Ciebie cała noc i cały dzień :(

Wreszcze cię spotkałem moja miła :):):):):):)

Widze ze temat sie rozwinie. Dzis sprawdze jak radzi sobie naped samsung i hitachi z "kopiami bezpieczenstwa" AP25 i iso Gier. Dla posiadaczy XBOX360, warto miec backup swojego klucza napedu, napedy nie sa wieczne. Zdaza sie ze Liteon ma tendencje do rysowania plyt. Pytania o flash napedu,problemy z konsola GG 17758080.Mozna pisac nawet gdy jestem niedostepny.

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Tak tak sklep to by się na prawde przydał.
Kiedy będzie otwarty basen?Po nowym roku.

Sławomir Ptaszyński
tel. 502 098 258
Sławomir Łomotowski
tel. 502 357 720
oni uczyli w tamtym roku w rybnie, zadzwoń i spytaj

Kasi chyba chodziło o to że nie każdy "doradca finansowy" jest niezależny i w pierwszej kolejności sprzedaje produkty, które sprzedawać musi.
Każde duże stacjonarne doradztwo finansowe jest powiązane z jakimś bankiem. Może to powodować naciski ze strony właściciela na sprzedaż tych a nie innych produktów. Pomimo, iż w ofercie firmy jest 15 banków, doradcy mogą oferować 2-3 jako ”najlepsze“ dla klienta. To już jednak kwestia etyki firmy.

Panie Marku czy Open Finance ma coś wspólnego z Getin Noble Bankiem ?

no mi też wjazd zrobiła zima ... na szczęście schowałem się w kiblu, to nie wiem co to mogłoby być ... dobry temat nie jest zły ^^

przychodnia na ul Wyszyńskiego. Mierzejewski czy jakos tak

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

dzwonie do sąsiada on tez ma dizla powie co i jak za 15min

i Wyszyński z Mierzejewskiego

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

najlepiej włożyć gazetę do baku i podpalić , a tak poważnie, na komputerze pokazywało 200 km czyli miał jakieś okolu 15 litrów , dolał za 60 zł czyli tyle co zawsze , dolejcie do pełna oleju napędowego i powinno być ok

zajmij sie swoimi sprawami

dzialania na zbiorach...
aj masz pole marchewek, odejmujesz dodajesz dzielisz mnozysz i tyle. ;] kalkulator wystarczy hahaha
swiruje:P pan lencki marian z ks anny polecam tlumaczy bardzo dobrze numer znajdziesz w ksiazce telefonicznej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org