wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wiceminister sprawiedliwości z PO, Monika Zbrojewska trafiła w piątek do izby wytrzeźwień w Łodzi po tym jak prowadziła samochód po pijanemu

jedź za statoilem na lewo skręć. Tam jest najlepiej. Wszystko jak najlepiej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wiceminister sprawiedliwości z PO, Monika Zbrojewska trafiła w piątek do izby wytrzeźwień w Łodzi po tym jak prowadziła samochód po pijanemu

było blisko ale i tak Kamil jest the best, posłuchajcie jego płyty StarGuardMuffin

Re: Wiceminister sprawiedliwości z PO, Monika Zbrojewska trafiła w piątek do izby wytrzeźwień w Łodzi po tym jak prowadziła samochód po pijanemu

Treść jest ukryta

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zostawiam tu swoje ogłoszenie ;)

Matura zbliża się wielkimi krokami? Perspektywa przygotowania prezentacji maturalnej i poświęcenia czasu na to działania napawa Cię przerażeniem? Z moją pomocą to już nie problem. Studentka polonistyki Uniwersytetu Jagiellońskiego, doświadczona korepetytorka i prawdziwa pasjonatka tematu – oto kilka słów o mnie, które są najlepszą rekomendacją. Potrzebujesz wsparcia w tworzeniu planu, bibliografii lub pracy? Zapraszam serdecznie. Niewygórowane ceny i zadowolenie gwarantowane!
Na dodanie otuchy wszystkim maturzystom nieco uśmiechu: http://www.youtube.com/watch?v=k8UKq1DFN44.

Polecam, ze względu na teren i widok na rzekę. Ale w lipcu byłem i prawie się ugotowałem przy stole, klima niby była ale było nie do wytrzymania.

wrzuta.pl lub lepiej na youtube.com z racji popularności.
Rozumiem że zrobiłeś jakąś prowokację, albo zarejestrowałeś tzw. wpadkę i chcesz to upublicznić?
Możesz skontaktować się z którąś z redakcji, najlepiej ogólnopolskich, np. fakt.pl, tvn24 wtedy możesz otrzymać zadowalającą gratyfikację finansową, sam pozostając anonimowy.

Ja zawsze będe wspierać WOSP, to jedyna chyba uczciwa akcja charytatywna

Treść jest ukryta

Gdyby na prawde kochal muzyke, ktora spiewa to nie poszedlby to tego popieprzonego programu.

To ma być produkt na sprzedaż dreziki zostana a teksty i muza firma fonograficzna mu wciśnie.Chylinska to komercja sprzedala sie za kase.Ilu polskich wykonawcow jest promowanych z zagranico.Dodie sie kaska urwie będzie spiewala z Behemodem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org